"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 631
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
Митачето трябваше да спечели. Боби много скучно се представи, особено това смешно Теди как се кълчеше пак.

# 106
  • somewhere near the sea
Аз не вменявам вина никому, но докато му се чекнеше по гащи, Бранко си беше бая обвързан или за теб Галя е виновна  newsm78 някои тук имам чувството, че направо сте обсебени от Рая... Ама направо си заслужавате една такава в живота, да ви видя тогава и преди да сте наскачали или нещо подобно, да ви питам, какъв е проблема, в това, което казвам, ако Рая е толкова бяла колкото казвате?!

Ако бившата на вашия мъж е влюбена в нея на тепсия ли ще и го поднесете или...?
А не е ли по- правилно да уважаваме мнението на другите и да не почваме да се "храним", когато то се различава от нашето?
Ако мъжът ми започне каквато и да е връзка, виновен ще е само той!!!

# 107
  • ГО
От къде на къде Боби ще се включва в състезанието за колата, че и накрая ще решава за кого ще е? Рече, че ще е за всички и готово. Малоумна история.  ooooh!

# 108
Дани обяснява на Боби, как мислил, че Галя е жената на живота му
Йордан беше много смешен, когато разсъждаваше: всички мислят, че с Рая трябва да сме заедно... Ами то и тук в тази тема половината мислим, че трябва да се върнете в Лом. По-безгръбначен образ историята на киното едва ли помни. Продължавам да твърдя, че сценаристите са постоянно напушени, епизодите стават все по-абсурдни и липсва логика. Какви са тези коли-награди, защо Боби участваше за спечелването на наградата, какви бяха тези две мумии, които танцуваха, докато Боби се напъваше да пее, не ми е ясно. После, защо Коки има претенции за наградата? Когато спечели пари, Митко му беше купил билета. Защо тогава не ги раздели с Митко поне?

# 109
В този сериал няма никаква логика, не я търсете там където я няма  Mr. Green

# 110
  • София
А какво стана с Надето  newsm78 Момичето с такива проблеми се изнесе,Митко не я потърси нито веднъж,вместо това предпочита да играе някакви тъпи игри - и тук не виждам логика Grinning

# 111
То каквото и да се случи все ще сме недоволни, ама да има какво да обсъждаме тука и да се джафкаме. Дани и Рая, като не се събират, защо не се съберат, като се обичат? Когато се съберат, какво да им гледаме, скучни са... Като свърши, ще въздишаме, ех сега какво ще гледаме   Mr. Green Laughing

# 112
Според мен Митко ще се сети за Надето,като свърши цирка с колата,все едно че е минало само ден,а не няколко дни.И ще  е много тъпо,то и сега е тъпо де,занимава се с колата,а че приятелката му я няма, хич не му пука.
Дани и Рая,бяха ми противни още от началото на сериала,ама сега не се търпят направо,що ли не решат да напуснат.

# 113
По-хубаво да не я връщат Надето,че ми е много противна и лигава  Sick

# 114
До тук беше с участието на Галя. Жалко-няма да разберем талибанът дали ще и остави апартамента.

# 115
  • Gotham City
Това въобще не е сигурно, колко други ги гледаме още без да имат пряка връзка с квартирата

# 116
До тук беше с участието на Галя. Жалко-няма да разберем талибанът дали ще и остави апартамента.

Талибанинът каза, че няма да остави апартамента на Галя, тук интрига няма...

# 117
Тя Галя не живее в общата квартира,но от доста време е в сериала,тъй че не ми се вярва просто да спрат да я дават,по-скоро ако тя поиска да напусне .

# 118
  • София
А забелязахте ли, че когато Асен се представяше на Василена, по инерция тръгна да си казва истинското име - Ед..., много ми стана сладък Simple Smile

# 119
Аз мисля, че ще махнат Галя. Confused

Хиляди пъти предпочитам да върнат Сабина, Поли, да оставят Галя, а голям кеф ще ми е да махнат Данчо и Райчето, както и ТедитУ.

Общи условия

Активация на акаунт