"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 663
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • Gotham City

И аз не разбрах нещо? Може би, защото на снимка 3 на Надето дето публикувах е логото на този сайт, ама не схващам какъв е сайта

Прочетох, сайта е за фетишисти  ooooh! страхотен пример е наша "Надежда".....

# 527
Гореща мадама се оказа скромната и тиха героиня от „София ден и нощ“ Надето.

Привидно морална и послушна в сериала, в реалния живот актрисата е еротична танцьорка, която всяка нощ се вихри в столичните заведения. Вера Недялкова, както е истинското име на милото Наде, е професионалистка в танците на пилон и от години се занимава с професията.

Блондинката е близка приятелка на Ася Капчикова, с която са колежки в един от най-прочутите балети у нас. Вера се грижи за малкия си син, тя е самотна майка и няма сериозна половинка в живота си. Надето е поредната героиня от серила, която изненадва с живота си извън продукцията.

С времето изкачат неподозирани факти за телевизионните любимци. Оказва се, че половината от тях са модели, стриптизьори, танцьорки или безработни, пише „България Днес“

# 528
Симона не е с Марио май. Във фейсбук видях, че е с друго момче- Kristiqn Furnadjiev му е профила, а нейния Калина Иванова.

# 529
Не разбрах пости ти,не е вярно ,а си постнала тях двамата

# 530
Прочети първия коментар, на Дани е /Димитър Илков/  Wink и отрича да са имали нещо помежду си.
Това имаше предвид Шушулина  Peace

# 531
Прочети първия коментар, на Дани е /Димитър Илков/  Wink и отрича да са имали нещо помежду си.
Това имаше предвид Шушулина  Peace
А ,да сега видях коментарите,благодаря

# 532
  • Sofia
Май ще сменят някой от героите в сериала.

# 533
Защо ми се струва че Коко ще потроши новата кола! Naughty

# 534
  • I Love You 3000
Само на мен ли така ми се стори или Софка изревнува, че Марио не е подпукал и нея  Joy Joy Joy Като каза "Едната ми приятелка , сега и другата"  и ми се стори , че ще довърши "мене няма ли да ме забележиш" . ХАХА сценаристите са заразни. Подтикват ме да измислям малоумни истории и пак няма да им стигна нивото Simple Smile  Laughing Laughing Laughing

# 535
  • Sofia
Защо ми се струва че Коко ще потроши новата кола! Naughty
споко,Боби ще я изчука в сервиза Mr. Green

# 536
Коко не заключи колата - колко предвидимо Whistling

# 537
  • София
Само на мен ли така ми се стори или Софка изревнува, че Марио не е подпукал и нея  Joy Joy Joy Като каза "Едната ми приятелка , сега и другата"  и ми се стори , че ще довърши "мене няма ли да ме забележиш" . ХАХА сценаристите са заразни. Подтикват ме да измислям малоумни истории и пак няма да им стигна нивото Simple Smile  Laughing Laughing Laughing
Абсолютно същото си помислих и аз.  Joy

# 538
Що ли ми се стори, че колата, която спечелиха беше бяла, а Коко се снима в сива   Joy

# 539
  • София
Аааа, Теда определено печели приза Най-проста и противна гъска на сериала Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт