"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 639
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ужасно и стоеше роклята на Рая....

Този сайт, в който Никола пусна обявата, дали не е с някакви от тези изродите, които си купуват животни, за да хранят с тях други животни

И аз това помислих първоначално, обаче няма логика - както каза Миро, в този сайт искат някакви супер суми за животните и хората плащат. То май е по-евтино да купиш от магазин или да си хванеш от улицата.

# 616
Аз не разбрах,двама безработни,единия даже си продаде апарата с който докарваше някой лев,та как тези ще правят
тържества,с какво?
С чужда пита помен... Бобан ще им плати ресторант, на Рая майка й примерно ще купи роклята... сигурно ще даде и за другите неща.
Но то в тая квартира повечето живеят на магия. Кокича продава пор за шоф. курс, пък айфончето му струва два курса и отгоре...  Joy

# 617
  • I Love You 3000
Аз не разбрах,двама безработни,единия даже си продаде апарата с който докарваше някой лев,та как тези ще правят
тържества,с какво?

Боби щял да плаща ресторанта! Money Mr. Green Рая, с фирмата за 1 лев, сигурно ще си плати роклята (или може би Софка, ако я вземат за кума Crazy). Данчо имаше един костюм докато ходеше при Бранко. Ето ти сватба Simple Smile

# 618
Тези като се оженят и пак ли при Боби ще живеят? И после деца ще си народят и пак при Боби...
Да връщат Лили и да направят една семейна комуна и родителски кооператив.   hahaha

# 619
тържества,с какво?

Боби щял да плаща ресторанта! Money Mr. Green Рая, с фирмата за 1 лев, сигурно ще си плати роклята (или може би Софка, ако я вземат за кума Crazy). Данчо имаше един костюм докато ходеше при Бранко. Ето ти сватба Simple Smile
Ясно,дадохме идеи на сценаристите😃

# 620
  • I Love You 3000
За ресторанта Боби сам си го каза и умрях от смях  Joy Joy Joy (За пръв път чувам , че кума плаща сватбата)  newsm78 Другото вече са мой догадки Simple Smile

# 621
  • София
Бранко да даде някой лев на младото семейство, я Simple Smile))
Явно Галя ще отиде с Бранко на сватбата ... странно.

Постъпката на Коко този път е непростима. Безотговорен лентяй!

# 622
Галя дали наистина не е бременна, както се говореше? Надебеляла е, носи широка блуза + държи някакво яке пред корема си.

Явно е,много изразена промяна има  в тялото й,бюстът й е наедрял,но така е по-женствена,остава да е бременна от сириеца или от Бранко  Joy Joy Joy
Но ако трябва сценаристите да го докарат до турска сапунка,би трябвало бащата да е Дани-така разводняването ще е тотално.Виж,ако е сириецът,става по-загадъчно и може да наклони към трилър  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 623
  • София
Леле, ако е от Дани,ще умра от смях просто  Joy

# 624
  • I Love You 3000
Леле, ако е от Дани,ще умра от смях просто  Joy

Тя актрисата явно е бременна от някого и сигурно скоро ще излита......
Не вярвам да го използват в сериала. Иначееее  ooooh! Данчо ще излезе егати расовия разплоден жребец. Вече ще вземе с мисъл да ги забременява.  Mr. Green Айде този път бременната да е от Марио, че той ми седи постен. Той "облада" половин София и накрая при него греда. А и сексът на Марио ми изглежда по - безразборен и нечистоплътен , ако мога така да се изразя.  Flutter
Данчо поне вкъщи си ги забременява жените и има баня на разположение. А Марио е бездомен , все е по чужди къщи и все е на прибежки. Надали успява да се изкъпе , така че при него е по - вероятен фал. Още една недоумица на сценаристите.

# 625
Е, може да използват бременността на актрисата и в сериала. Сватбата на Дани и Рая, задава се въпроса "някой има ли нещо против тези двамата да се вземат?". Галя отмята дрехата и казва " Бременна съм от младоженеца!"

П.с. Ако Калина наистина е бременна - честито и лека бременност! Simple Smile Всъщност може и да е родила вече. Ако е снимано януари и тя е била в 6, 7 месец....

# 626
  • София
Галя дали няма да спретне някой номер на младоженците? newsm78 Тоя Коки е егати лайното,как може да си продаде животинката заради някаква прищявка? #Cussing out

# 627
Дани си заложи апарата за да купи пръстен, следователно дори и да има оферти за работа, което много ме съмнява, той няма с какво да снима дори. Иначе сватба ще правят. Смешни са ми, сгаджосаха се пак, сгодиха се и сватба, всичко това за 3 дни. Ами да поизчакат, да съберат някой лев..
И Райчето скъпарски рокли гледа.  ooooh!
Боби поне ресторанта ще им плати, големи са нагляри. Joy

На мен пък ми е интересно покрай Симона, напомня ми на тийн годините, някак по - безгрижно, макар и несериозно около нея.. По - гот ми е да ги гледам, отколкото тия смотаняци Рая и Дани, които отидаха и си заминаха прегърнати пред Галя..

Гледах епизода на запис, преди това чета във ФБ "Ще ми липсваш Порфавор и т.н" и си помислих, че е починал. Confused

# 628
  • I Love You 3000
Галя дали няма да спретне някой номер на младоженците? newsm78 Тоя Коки е егати лайното,как може да си продаде животинката заради някаква прищявка? #Cussing out

Ама аз се зачудих, каква беше тази Фани, дето толкова я иска? Тя нали му би един шамар, защото искал да й покаже пора си? Сега какво ще й показва? Празната клетка Joy Joy Joy

И да не вземат да си приберат Митака, а? Майка му ме съмнява пак с новото си появяване. Ама опасна е Hug Лом и Берковица на час - два път , майката на Коки само два пъти успя да дойде с триста зора (все едно от Япония идваше, че с делегация я посрещаха Mr. Green ), майката на Рая и тя едвам - едвам дойде............. Нооооо като леля Мария втора няма! От Свиленград, с половината покъщнина, през месец е в София. И сама се оправя с целия багаж от гарата до квартирата, през леля Гинче - фурия!  bouquet

# 629
Ама никакво въображение нямате, Дани е натрупал яко пачките от снимки и сега ще почива 1 г.  Mr. Green
тържества,с какво?
Рая не работи ли вече в бара на Боби?

П.П. Подписването в делничен ден е безплатно, ще направят един купон в бара и ето ти я сватбата почти беаз пари  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт