"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 649
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
....Галя ще ражда вече...
Ау, бременна ли е? Изпуснах снощи серията, че бяхме на гости. Отивам да я изровя.

# 646
Значиии оставам с впечатление, че при всички герои времето върви различно. При Симона един епизод е 1 ден явно...рокля щеше да търси преди 2 седмици...тъй не отиде. Срока щеше да свършва...тъй не свърши, все учи милата. Явно се е върнала в 5 клас да учи за хан Аспарух и Паисий Хилендарски, азбуката на английски и те такива неща...

# 647
....Галя ще ражда вече...
Ау, бременна ли е? Изпуснах снощи серията, че бяхме на гости. Отивам да я изровя.

По-скоро актрисата Калина Кузманова е бременна, а вероятно вече е и родила...  Simple Smile

# 648
Аааа, благодаря за уточнението! Успокоих се, реших, че Дани пак ще има бебе  hahaha

# 649
Йордан голям мухъл .Рая уговаря сватбата с мама , а путьо Даньов мълчи като риба и не взима изобщо отношение като бъдещ зет .Нищо относно сватбата не коментира /нищо , че Рая твърди че сами щели да си я организират/.Чехльо хабер си няма от организация , пък за пари съвсем да не става дума.Много обичам такива мъжкари на приказки дето са големи.Аз това ще направя , искам ти да си еди как си .. претенции големи , организатори големи ... но без 5 лв. в джоба или поне идея откъде да спечели 5 лв. Имах позната с такъв мухльо , който преди брака си даваше вид на много развъртян , обигран , абе изобщо зет като мед .А после се оказа пълна нула .Та Райка ще си скуби косите с тоя мухльо.

# 650
На мен ми направи лошо впечатление какви физиономии правеха Рая и Дани при разговора с майка й. Един вид "Луда ли си, няма да празнуваме в Лом..".
Ами те са си от там, напълно нормално е да празнуват там, а дори и без всички лели и роднини.
И как се правеха, че сами всичко ще платят. Еми, за мен не е нормално кума да плаща, аз не бих се съгласила. На нашата сватба кумовете с нищо не сме ги ангажирали, макар че искаха да купуват торта, букета ми и тн, не се съгласихме.

# 651
В пробната, в магазина, София казва нещо от сорта "Дани ли ще плаща, дайте и бижута!" Joy

# 652
Даа, много се смях и аз на това. Той 500лв нямаше на Стела да даде, а сватба ще прави..

Рая пък управителка в бар, собствен бизнес има, може тя да го издържа. Grinning

# 653
На мен ми направи лошо впечатление какви физиономии правеха Рая и Дани при разговора с майка й. Един вид "Луда ли си, няма да празнуваме в Лом..".
И къде ще платят транспорт и хотел на толкова приятели там?
По-лесно ще е в София да сместят най-близките 5-6 човека, родители (трима, бащата на Дани едва ли ще го канят) и някоя жив баба/дядо. И ако е в бара няма да плащат и за ресторант, само храната и пиенето.

Скрит текст:
Верно ли е безплатно? Защо е така? Много ми е интересно. Ще ми споделиш ли в скрит текст  Hug

А, не знам Simple Smile винаги е било така. Явно, защото се води право на всеки, независимо дали има финансова възможност или не  Peace

# 654
  • SF
Няма смисъл от тези математики и счетоводства. Сценаристите не ги мислят така нещата.
Преди да си помисля с каква рокля и бижута ще бъда и кой ресторант, ще поговорим с любовника за това къде и с какво ще живеем. Ако аз ще работя барманка в празен бар, а той нищо, просто ще си останем гаджета за по-дълго време в общата квартира.
Квартирката на Боби е симпатична, но за първоначалния състав - Поли, която работеше раздавач на листовки, сервитьорката Сабина, Дани - фитнес инструктор и Рая - зумба инструктор, а Коко - никакъв инструктор. Там семейство не бих създавала.
Така се чудех и на разни родители, имащи достатъчно възможности, за да се набутат там в детския лагер - тези на Теди. Неадекватен беше техният престой там.

# 655
еее не задълбавайте толкова в сметките за сватбата  hahaha все пак знаете ,че това е сериал и не доизпипват чак до такава степен нещата.Сега ...простете им  Laughing
Супер нагло беше да отидат при Галя.Направо безумие.Каква демонстрация.Трябва да са супер тъпи ,ако си мислят ,че ще се оправят нещата.А ако наистина използват евентуалната бременност на актрисата и в сериала...ще стане по-зле и от турски сериал,честно.Ама то ,ако няма пречки за предстоящата сватба простооо няма да е този ''риалити сериал''  hahaha hahaha
Коко е пълен олигофрен.За едната дрисла,продаде животното.Да бяха махнали Коко ,не Порфавор.Чак вече ми писнаха страшно много неговите тъпотии.Няма ли да говкарат малко в правия път ?!  #2gunfire

# 656
  • Sofia
Чак вече ми писнаха страшно много неговите тъпотии.Няма ли да говкарат малко в правия път ?!  #2gunfire

В интрото май гледах, че Коки открадна една от колите от сервиза на Боби и после, като бяха отишли в планината с тази неговата мацка, колата от само себе си тръгна надолу по един баир. Предполагам, че ще я почупи цялата. Не ми се мисли какво ще го прави Боби в последствие. Laughing

# 657
Чак вече ми писнаха страшно много неговите тъпотии.Няма ли да говкарат малко в правия път ?!  #2gunfire

В интрото май гледах, че Коки открадна една от колите от сервиза на Боби и после, като бяха отишли в планината с тази неговата мацка, колата от само себе си тръгна надолу по един баир. Предполагам, че ще я почупи цялата. Не ми се мисли какво ще го прави Боби в последствие. Laughing
мале какъв идиот. ooooh!Проспала съм интрото  Laughing  Ама ,да плаща после колата ,ама с какво ,той наема си не плаща ,камо ли нещо друго  #Crazy Пълен кретен е.Не мога да го понасям ,смятам ,че такива хора в реалност не ги толерират както на Коки винаги му се разминава и бягат зад г*за му като им се разсърди.

# 658
  • Sofia
   Да не подвеждам с информацията, но от анонса останах с такова впечатление. Laughing Боби и оня другият монтьор, колегата му, се развикаха и тръгнаха да тичат подир една кола, а веднага след това дадоха Коки с оная капризната, горе на Витоша май, и как Коки крещеше паникьосан, че колата се сурва надолу по хълма. ooooh! Да не спекулирам, но ми се струва, че ще продадат новата кола, за да изплатят щетите на собственика на откраднатата и на Коки пак ще му се размине. Whistling

# 659
А сега гледах част от епизода снощи ,където Боби казва ,че да платил ресторанта било най-малкото нещо ,което можел да направи за тях  newsm78 Да бях си търсила и аз такъв кум  Joy

Общи условия

Активация на акаунт