"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 586
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
Малее, ама тая новата Ана Мария с права коса е много хубава! Heart Eyes Напомня ми на... като бях малка имаше един сериал за една Джовисна Grinning

# 661
  • Sofia
Малее, ама тая новата Ана Мария с права коса е много хубава! Heart Eyes Напомня ми на... като бях малка имаше един сериал за една Джовисна Grinning

Хубава е, но странно, на мен на няколко пъти снощи ми напомни на Николета Лозанова. Simple Smile Знам, че чертите на лицата им нямат много общо, но когато Анна-Мария правеше някои муцки с/у камерата, сякаш виждах Найлона. Това е лично виждане, разбира се. Laughing

# 662
А сега гледах част от епизода снощи ,където Боби казва ,че да платил ресторанта било най-малкото нещо ,което можел да направи за тях  newsm78 Да бях си търсила и аз такъв кум  Joy
А колко му беше сърдит заради Симона😂
Та така ,това е най малкото което може да направи за него😂

# 663
  • София

Хубава е, но странно, на мен на няколко пъти снощи ми напомни на Николета Лозанова. Simple Smile Знам, че чертите на лицата им нямат много общо, но когато Анна-Мария правеше някои муцки с/у камерата, сякаш виждах Найлона. Това е лично виждане, разбира се. Laughing
И на мен ми заприлича на Николета,когато правеше муцки на Порфавор. Laughing

# 664
  • Sofia
И на мен ми заприлича на Николета,когато правеше муцки на Порфавор. Laughing

Точно тогава, да. Peace

# 665
В първия епизод от седмицата ни показаха, кой съквартирант ще напусне.
Коки щял да направи кражба с безумни последици...от написаното. Така че е логично това, което казваш, че ще открадне кола от сервиза на Боби и ще я потруши.
Остава да видим, коя любов ще свърши и кой съквартирант ще стане приятел на Стела и какви тайни от миналото ще излезнат от това.
Аз малко не гледах внимателно снощи, ама не разбрах какво.искаше майка му на Митко.от.него...чух, че леля му Гинче не била добре и за това дошла да я гледа, ама какви бяха тея играчки и какво искаше от него.неразбрах...вероятно са целяли сценаристите,майка му да го.изложи пред девойката с която се появи...ама само това ли е мотива им?

# 666
  • Sofia
Аз малко не гледах внимателно снощи, ама не разбрах какво.искаше майка му на Митко.от.него...

Искаше да го пита кои от играчките му от детството да запази, и кои да изхвърли на боклука. Peace Тя май го беше питала същото и по телефона, в предишен епизод, но Митко нещо беше изклинчил, та явно затова беше довлякла играчките.

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 14:28 от The Black Cat

# 667
Може би Йордан и Рая ще се разделят и тя ще тръгне към Лондон.

# 668
Аз малко не гледах внимателно снощи, ама не разбрах какво.искаше майка му на Митко.от.него...

Искаше да го пиша кои от играчките му от детството да запази, и кои да изхвърли на боклука. Peace Тя май го беше питала същото и по телефона, в предишен епизод, но Митко нещо беше изклинчил, та явно затова беше довлякла играчките.
Joy  Joy  Joy
С кои ще си играе още и кои вече не харесва... Голям майтап...да имаше дете да му ги носи, ама то какво да ги прави тези играчки, да си ги нареди в квартирата? Странно...може пък аз да не съм толкова чувствителна на тема стари вещи...но нямам нито една играчка от детството си и не ми липсват...
Иначе благодаря за разяснението.

# 669
  • Sofia

Това би било доста странно – тя нали вече отказа предложението, едва ли ще е валидно все още. newsm78

# 670
Мисля, че Стела ще се сприятели с Ана Мария и тъкмо ще ни поразкрият нещо за нея (тези тайни от миналото). Стига само е готвила. Peace

# 671

Това би било доста странно – тя нали вече отказа предложението, едва ли ще е валидно все още. newsm78
Няма логика, да, но текстът по-долу на тази мисъл ме навежда:

Цитат
Една любов е на път да приключи завинаги, а един от съквартирантите ще бъде изправен пред най-трудното решение - да напусне ли квартирата, за да преследва щастието си в далечни земи?

# 672

И аз отначало така предположих, ама като мина епизода и прочетох пак написаното в сайта...една любов ще свърши и един съквартирант ще вземе трудно решение, дали да замине за чужди земи...звучи ми, като 2 отделни случая.
Коки взе трудното решение да продаде ПорФавор...може той е да е този, който ще замине за далечни земи...неразбрах на кого го продаде.
А отделно една любов ще свърши...те сега двойките са Рая и Дани и Марио и Теди...вторите, ако пак се разделят за има, няма седмица от.както са заедно...тъпо. Първите и те не че не са се разделяли и събирали 100 пъти...
Боби и Лили не са заедно сега...но пък може и те да са вариант да се разделят окончателно...да осъзнаят, че искат различни неща и няма.смисъл да се събират.
Но обикновено моите предположения не се случват...та ще видим какво ще се случи.

# 673
  • Sofia
   Според мен, става въпрос за Марио и Теодора (която, по принцип, е съвсем излишен образ в сериала), но ще изчакаме и ще видим. Simple Smile

# 674
  • София

И Рая ще има две провалени сватби. Laughing

Иначе и аз мисля,че ще е странно,ако се разделят точно сега.

Общи условия

Активация на акаунт