Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 689
  • 319
  •   1
Отговори
# 180
  • offshore & overseas
Използвала съм преди години от вашата розова вода и гел за измиване на лице (но не помня дали беше част от серия или не). Понастоящем използвам розова вода на друга фирма, защото РВ ми действа тонизиращо и успокояващо (не само на кожата ми, но и на мен самата).

Тези дни, прелиствайки уебсайта ви, установих, че продуктовата гама на фирмата чувствително се е разширила и повечето продукти и серии са ми непознати. А самият сайт е доста атрактивен и текстовете са грамотно написани, което е рядкост (като филолог имам професионално изкривяване в тази насока).

Прочетох всички отзиви в темата и с удоволствие отново ще потърся вашите продукти. Аз съм на 41 г. и кожата на лицето ми е хем смесена, хем чувствителна, така че продуктите с розова вода са много подходящи за нея.

По принцип не използвам специална козметика за тяло (само сапун или душ-гел), нито пък соли за вана (защото нямаме вана), но вече успях да се запаля освен по продуктите за лице, и по глицериновите сапуни и кремовете за ръце и крака.

# 181
Единственото нещо, което съм ползвала е розовата вода, но с удоволствие ще пробвам и други неща на марката "Българска роза - Карлово".

# 182
  • София
Използвала съм само розовата вода. Сега научих и за другите продукти на фирмата. Бих ги пробвала с удоволствие.

# 183
Използвала съм крем за ръце, за лице, розова вода и почистващ гел за лице и съм много, много доволна.

# 184
  • София
Много продукти съм използвала и продължавам да използвам...Розовата вода държа в хладилника  и  всяка сутрин и вечер,след крема си пръскам по лицето.Шампоан,балсам за устни, тоник, гел за лице, крем за ръце,лице...със сигурност пропускам нещо, но винаги имам нещо налично.  Peace

# 185
Използвала съм розовата вода.

# 186
Използвала съм розова вода и крем за ръце... Ароматерапия  Simple Smile Бих пробвала и другите продукти от розовата серия Flutter

# 187
  • Испания
Използвала съм розовата вода и крема за ръце, но подарявам и зарибявам испанските ми приятели с различни продукти на "Българска роза".  Laughing Очаровани са.  Party

# 188
  • Пловдив
В момента използвам розовата вода и околоочния крем. Доволна съм и от двата продукта.

# 189
Използвала съм розовата вода, но бих пробвала и другите продукти  Heart Eyes

# 190
Използвам хидратиращия крем за лице и парфюмчетата ролки. Те са ми много удобни и си ги нося в чантата. Дъщеря ми също много ги харесва. Често купувам и от глицериновите сапуни. Вкъщи още имам и от канеленото масло, но не го използвам често. Бях чела, че с него се увеличавал обема на устните, но щипе и не го използвам за това. Зимата капя от него  в едно кандило за да ароматизирам дома.

# 191
Ползвала съм единствено розовата вода.

# 192
Не съм използвала тези продукти ,но с удоволствие бих пробвала.

# 193
Използвала съм шампоан и крем за ръце,много съм доволна!С удоволствие бих пробвала всички продукти!

# 194
Да, използвала съм крем за ръце, крем за лице и розова вода.

Общи условия

Активация на акаунт