Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 689
  • 319
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ползвала съм розова вода Simple Smile

# 166
Използвала съм розова вода,крем за ръце и сапуни.Подарявам на чужденци такива продукти.Силно са впечатлени и поръчват още.Една от тях ми беше на гости мин.год.и купи промишлени количества за себе си и за подарък на приятелки. Grinning

# 167
Използвала съм Розовата водa. Страхотен продукт.

# 168
Много обичам продуктите ухаещи на роза. Смятам, че това е един от символите на България и по тази причина о ичам да подарявам продуктите на "Българска роза" на чуждестранните ми приятели. Обожавам действието на крема за ръце, розовата вода и сапуните. Придават свежест и  миришат на "българско"

# 169
Здравейте
На 40 години съм и се гордея с това . Използвала сум индивидуално опакованите мокри кърпички още преди 1989 година използвам ги и днес - Аз и цялото ми семейство . Имам три деца и дори и най-малкото е чувало , че тези "чудеса" и натурални продукти ги имаше и по "тошково" време . Българското си е българско и се гордеем с него

# 170
Да, използвала съм розовата вода, има изключително успокояващо кожата действие! Много съм доволна!

# 171
  • Варна
Използвала съм розовата вода и сапуни. Много ми харесват!

# 172
Не съм използвала продуктите, но сериозно провокирахте интереса ми и ще поправя пропуска Simple Smile

# 173
  • София
За съжаление не съм ползвала продуктите на тази "розова магия", но и до днес си пазя една мокра кърпичка от много години,подарена ми от майка ми,като нещо ценно и много носталгично.

# 174
Използвала съм само розовата вода и крема за ръце Heart Eyes Hug

# 175
Винаги имам розова вода и крем за ръце, чудесни са! Кремът за лице също е много добър.

Подаръчни комплекти на "Българска роза" нося всяка година за приятелите ми немкини. Много им се радват, много ги харесват и си ги ползват по предназначение. И си поръчват отново Simple Smile

# 176
  • Стара Загора
Да, използвала съм розовата вода  Peace

# 177
Не съм използвала, но от известно време имам желание да пробвам някои продукти.

# 178
  • Казанлък
Използвам розова вода за лице.

# 179
  • у нас
За съжаление не съм използвала никакви продукти на "Българска роза".

Общи условия

Активация на акаунт