Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 689
  • 319
  •   1
Отговори
# 150
Използвам розова вода и съм доволна от нея   Heart Eyes

# 151
Доволен съм от крема за ръце.

# 152
  • софия
Нищо не съм използвала ,явно вече е време.Интересни отзиви ива за кремът за лице и може би са започна с него.

# 153
Да, използвала съм - розова вода за лицето ми. Simple Smile

# 154
  • София
Нищо не съм ползвала и съм много изненадана, че има дори и крем против стрии! Това е нещо, което ме интересува и ми трябва и бих пробвала.

# 155
Използвала съм розовата вода, но бих пробвала и другите продукти

# 156
Използвала съм розовата вода, а крем за лице съм купувала за подарък /отзивите бяха положителни/.

# 157
Все още не съм използвала, но с удоволствие бих.

# 158
  • Вестерос
Аз ползвам доста продукти с българска роза- тоалетно мляко, розова вода, крем за ръце, дезодорант, крем за лице, лосион за тяло, мокри кърпички, сапун.  От вашите продукти- розовата вода

# 159
  • Телиш/Плевен
Ползвала съм шампоан, сапун и крем за ръце.

# 160
Здравейте, обожавам аромата на рози и въздействието им върху кожата. От години единственото , което ползвам за суха кожа през зимата е розова вода и розов конкрет, но са на друга фирма, купувала съм и шампоани и мокри кърпички и сега като се замисля ми става странно как така не съм купувала нищо от вашата Rolling EyesSimple Smile

# 161
Използвала съм розовата вода и крема за ръце с удоволствие бих пробвала и другите продукти.

# 162
Да, ползвала съм тоалетното мляко и розовата вода. Доволна съм.

# 163
Използвала съм Розова вода и глицеринови сапуни.
Бих се радвала да опитам и от другите Ви продукти.
Когато влязох в сайта Ви за да погледна продуктовата Ви гама, останах изненадана колко интересни неща предлагате.

# 164
Ползвала съм глицеринови сапуни.

Общи условия

Активация на акаунт