Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 687
  • 319
  •   1
Отговори
# 135
Използвала съм розовата води и хидратиращата маска за лице.
Бих опитала и другите Ви продукти.

# 136
  • I want it all and I want it now.
Използвам розовата вода. Действа доста освежаващо на кожата.

# 137
Използвала съм крема за ръце, който ми е подарък. Действа много омекотяващо и хидратиращо на кожата.

# 138
  • Бургас
Опитвала съм само розовата вода преди време, но с удоволствие бих изпробвала и други продукти, тъй като обичам този аромат Crazy Ползвам продукти с роза дамаскина на друга българска фирма и би ми било интересно да направя съпоставка Peace

# 139
        Използвала съм розовата Ви вода. Приготвям си двуфазен дегримъор с нея. Смесвам равни количества масло от жожоба и розова вода. Получава се чудесен натурален почистващ продукт. Бих опитала разбира се и други продукти от Вашата линия !
            Успех на всички  в играта !

# 140
Използвала съм розовата вода и крема за ръце.

# 141
„Използвали ли сте досега продукти на „Българска роза“ АД и какви?“ - използвала съм крем за ръце и розовата вода.

# 142
  • София-Младост
Използвала съм само розова вода.

# 143
  • София
Използвала съм розовата ви вода и крем от серията Rose Q10, който много ми допадна.
С удоволствие бих се насочила към повече ваши продукти,  особено при положение че аромата на розовата вода и масло ми е изключително приятен! Винаги съм се учудвала на хора, които не го харесват.
Бих се радвала да виждам продуктите ви на повече места!

# 144
Използвала съм розовата вода.

# 145
  • Сливен
от серията Rose Joghurt гела за интимна хигиена и гела за лице,розовата вода,Lady`s Joy подхранващ крем и крема за около очи,Rose Berry Nature ексфолиращ гел за лице , от всички продукти съм много доволна.

# 146
За съжаление не съм ползвала продуктите , но ще се радвам да имам този шанс!

# 147
По принцип съм малко предубедена към българската козметика, но ми подариха да пробвам Rose Q10 daily cream и останах доста доволна. Бих пробвала и други Ваши продукти.

# 148
Използвала съм розовата вода и два вида глицеринови сапуни.

# 149
Здравейте!
Много харесвам розите и като цветове и като аромати.Мисля,че нашата българска козметика на базата на розово масло заслужава още повече популярност.
От вашите продукти съм ползвала лосион за тяло и душ гел от серията Lady's Joy ,също и Rose Joghurt крем за крака омекотяващ,както и Rose балсам за устни. Харесаха ми.
Пожелавам успех на вашата фирма и на всички участници в играта! Peace Grinning

Общи условия

Активация на акаунт