Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 687
  • 319
  •   1
Отговори
# 120
Използвала съм розовата вода, но бих пробвала и другите продукти.

# 121
Използвам розова вода, крем за лице и измиващ гел за лице с розова вода и розово масло. Много съм доволна!

# 122
Използвала съм розовата вода, но бих използвала с усоволствие и другите продукти  Simple Smile

# 123
До момента не съм ползвала продуктите на Българска роза, но с удоволствие бих

# 124
И аз като всички в момента ползвам розовата вода. Без забележки. Проявявам интерес към кремове за лице и ръце, подпомагащи борбата с бръчките и повяхващата кожа. С удоволствие ще пробвам и вашите предложения.

# 125
От години използвам розовата вода на Българска роза Карлово, изключително доволна съм от качествата й, но за съжаление много трудно я намирам, и затова когато я открия, се запасявам за дълъг период  Simple Smile Кожата на лицето ми се чувства най-добре само с тази розова вода!

# 126
  • varna
Голямата ми дъщеря, която е на 12 години  всяка вечер си почиства лицето с розова вода. Изключително добре и се отразява.

# 127
  • Горна Оряховица
Не, не съм, но имам огромно желание и се надявам да спечеля! Simple Smile

# 128
Използвала съм от солите за вана с лавандула. Ароматът на роза ми е твърде натрапчив.

# 129
Използвам розовата вода. Доволна съм.

# 130
Използвала съм розова вода, крем за ръце и крем за лице. Всяко лято пращам подарък на една англичанка, която след като един път ползва тези продукти, се влюби в тях. Тя ползва кремовете за лице и розовата вода

# 131
Не съм използвала досега вашите продукти, но със удоволствие бих изпробвала.

# 132
Използвала съм само розова вода, но са ми любопитни и останалите продукти  Laughing

# 133
 „Използвали ли сте досега продукти на „Българска роза“ АД и какви?“
Използвала съм от продуктите ROSE ПИЛИНГ САПУН-ГЪБА и СВЕЩ,но не се сещам люляк или лавандула.

# 134
  • Пловдив
   До сега съм използвала розовата вода и крема за ръце.
Със сигурност ще пробвам и от другите продукти.

Общи условия

Активация на акаунт