Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 687
  • 319
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не съм използвала продуктите до сега, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 106
  • Ямбол
Да, на последния си ЧРД , получих именно подаръчна кутия, с парфюмна вода и крем за ръце в луксозна кутия, свеж и нежен аромат.

# 107
  • Бургас
Използвала съм Розова вода и съм много доволна.

# 108
  • Милано
Харесвам продуктите на "Българска роза" и освен за себе си, често купувам за подарък, предимно за близките ми в Италия...Използвала съм розова вода, лосион за тяло, крем за ръце.Има доста продукти, които все още не съм използвала, но имам желание bouquet

# 109
  • Варна
„Използвали ли сте досега продукти на „Българска роза“ АД и какви?“

Не съм и сега се замислям защо. Мисля, че вече е време да се случи предвид всички плюзове, които са изложени. Заслужава си да опитам и бих го направила с голямо удоволствие.

# 110
Купувала съм доста подаръчни комплекти за мои приятели от чужбина. За себе си до момента съм купувала крем за лице, нощен крем за лице, избелващ крем за лице, розова вода, тоалетно мляко. Желая да изпробвам още продукти тъй като съм доволна от сериите.

# 111
Да, използвала съм розовата вода. Трудно се откриват всичките ви продукти в дрогериите и аптеките.

# 112
Ползвам и в момента розовата вода,доволна съм.

# 113
Използвала съм розова вода, но с удоволствие бих пробвала и другите козметични продукти.

# 114
„Използвали ли сте досега продукти на „Българска роза“ АД и какви?“ обожавам аромата на рози.Използвала съм розова вода , сапун с роза/ароматерапия/ и крем за ръце Simple Smile

# 115
  • софия
Често използвам розова вода и глицеринови сапуни. Ухаят невероятно. С удоволствие бих пробвала и други продукти

# 116
  • Кюстендил
Не съм използвала продуктите до сега, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 117
  • в страната на абсурдите
И аз съм от тези, които не са използвали продуктите на „Българска роза“ АД, но бих ги пробвала.

# 118
Няколко пъти съм купувала от Вашите подаръчни комплекти за подарък в Германия и са се харесвали изключително много. Аз лично съм ползвала розова вода и дневния крем. Много добро качество.

# 119
  • Varna, Bulgaria
Използвам дневен крем за лице, крем за ръце и душ гел.

Общи условия

Активация на акаунт