Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 685
  • 319
  •   1
Отговори
# 90
Даааа! Много харесвам продуктите! Ползвам редовно крем за ръце, сапун и розова вода. Мисля  да пробвам и други.

# 91
  • Варна
Гледам да не оставам без розовата вода, от нея си правя почистващ лисион за лицето - с малко масло от жожоба.

# 92
  • София
Използвам ежедневно розова вода и крем за лице. Парфюма с армат на роза е един от любимите ми. Сапуните също много харесвам, почти всички съм пробвала.

# 93
За съжаление, не съм ползвала нищо от продуктите на „Българска роза“ АД, но задължително ще се поправя!

# 94
Използвала съм само розовата вода, но с удоволствие бих изпробвала и други продукти.

# 95
Не съм използвала ваши продукти до сега. Ползвала съм розови води на 2 други марки и бих се радвала да имам възможност да пробвам и вашата и да направя сравнение.

# 96
  • Марс
Не съм използвала продуктите на Вашата марка, както и никакви други продукти с българска роза. След като изчетох отзивите тук, май е добре да си закупя на първо време да опитам розова вода.

# 97
Винаги имам от розовата вода на фирмата.Открих,че освен да тонизира,розовата вода има успокояващ ефект върху чувствителната кожа на дъщеря ми,която е с атопичен дерматит.Мигновено облекчава сърбежа.
Освен това,продуктите от серията yoghurt са уникални.Предпочитан избор когато се налага да направя подарък!

# 98
  • Пловдив
Използвала съм розовата вода.

# 99
  • на последния етаж
Използвала съм розова вода, но с удоволствие бих пробвала и други продукти.

# 100
  • софия
Ползвала съм розова вода, купувала съм за подарък-сувенир за чужденци подаръчните сетове сапун, балсам за устни.

# 101
  • Бургас
Не оставам без  Розова вода. Използвала съм  крем за лице с Q10
и душ гел хубави са  Peace

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 22:54 от Белл

# 102
Използвала съм розовата вода и душ гел с роза - харесват ми, освежават, тонизират.  Peace

# 103
Използвала съм розова вода и крем за ръце.
Обожавам мириса на роза и бих ползвала и от другите продукти.  Peace

# 104
Да, използвала съм балсам за устни и крем за ръце. Бих пробвала и други

Общи условия

Активация на акаунт