Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 487
  • 319
  •   1
Отговори
# 315
  • На морето!
Използвала съм розова вода за лице, а от темата разбрах, че има и душгел с ексфолианти, който ще пробвам задължително.

# 316
Да, използвала съм продукти на "Българска роза".
Както всички, разбира се, у дома винаги имаме розова вода.
Глицеринов сапун с розова вода, Възстановяващ крем за лице с розова вода и Q10, Шампоан и Душ гел с розово масло.

# 317
  • Велико Търново
Любимите ми продукти на марката са от серията ROSE JOGHURT и по конкретно интимния гел и маската за коса.

# 318
Изтеглени са петимата късметлии, които ще получат подаръци от "Българска роза". Това са:
zveti81
П. Александрова
K.Lera
Ripple
kremkata

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас на e-mail: igra@bg-mamma.com, като напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефонен номер).

# 319
Тъй като все още не сме получили адрес за доставка на наградата от един от печелившите, бе изтеглен нов късметлия. Това е lilana_79. Честито!

Очакваме lilana_79 да се свърже с нас на e-mail: igra@bg-mamma.com, като напише потребителското си име, електронната поща, с която е регистриран/а във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефонен номер).

Общи условия

Активация на акаунт