Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 496
  • 319
  •   1
Отговори
# 270
Да,ползвала съм  крема за ръце и розова вода! Heart Eyes

# 271
Използвала съм само розовата вода, но с удоволствие бих изпробвала и други продукти. Party

# 272
Използвала съм само крема за ръце, който страшно много ми допадна. Бих пробвала и други продукти от серията.

# 273
  • Бургас
Ползвала съм от продуктите на Българска роза Карлово и то от доста години. Родом съм от Сопот и като дете дори съм брала рози, които вероятно са се ползвали в производството на продуктите на компанията. От много отдавна ползвам розовата вода, крема за ръце. От по-новите продукти и съпруга ми много харесва балсама за коса. Още си спомням за стария вид кърпички за ръце в пакетче по един брой, сувенирното мускалче с есенция... Радвам се вече тенденцията в козметиката е завръщане към естествените и отдавна познати ни суровини.

# 274
Ползваме вкъщи крема за ръце, а аз - и розовата вода.

# 275
Използвала съм и използвам много продукти на Българска роза - от козметична серия Rose - розова вода, дневен и нощен крем за лице, крем за ръце, овлажняващ тоник

# 276
Използвал съм- крем за ръце и розова вода за лицето.

# 277
 Да .. Използвал съм зимата крема за ръце - страхотен е

# 278
Използвам и в момента ROSE JOGHURT ИЗМИВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ! уникален!

# 279
Rose крем сапун с розова вода

# 280
Използвала съм крем за ръце и розова вода. Останах доволна и от двата продукта.Бих изпробвала и други неща с удоволствие.

# 281
Розовата вода, разбира се, също така ми допаднаха почистващото мляко за лице ROSE JOGHURT и хидратиращия 24 часов крем. Наскоро приятелка ми похвали подмладяващия крем ROSE JOGHURT, така че предстои да го пробвам. Кремът за ръце, предполагам става въпрос за ROSE JOGHURT, явно е доста добър при толкова положителни отзиви, така че и той отива в списъка. Peace

# 282
Използвала съм само розовата вода, но съм любопитна да пробвам и останалите продукти!

# 283
Редовно купувам розовата вода. Преди време имах и крем за ръце, от който също бях доволна.

# 284
Фен съм на Българска роза от години. В града ми няма фирмен магазин на марката и набавянето на продуктите е по-трудно. На места намирам основно розовата вода и/или нещо допълнително, но не и прилично зареден щанд. С други любители на продуктите сме поръчвали от дистрибутори на марката, също от разни сайтове, но последното голямо зареждане направихме преминавайки през Карлово.
Колекцията ни у дома в момента е тази
Скрит текст:
Моите топ продукти от марката са:
-   Масла – универсални – за масаж, маски, аромотерапия...;
-   Води – роза, лавандула, лайка, маточина – идеални като тоник за почистване и освежаване, маски...
-   Сапуни – много любим продукт на цялото семейство. Не е случайна липсата им на снимката, винаги свършват първи
-   Лосиони/кремчета за лице, за ръце...
Правя уточнение, че кожата ми е комбинирана към мазна и ползването на тези кремове, лосиони, води и сапуни ми дава усещане за чиста, успокоена, хидратирана кожа, без омазняване. Разбира се, доста от продуктите не са „моите“, но с проба-грешка открих много добри попадения.

Общи условия

Активация на акаунт