Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 500
  • 319
  •   1
Отговори
# 255
„Използвали ли сте досега продукти на „Българска роза“ АД и какви?“

Използвала съм само розовата вода, но с удоволствие бих изпробвала и други продукти.

# 256
 Само розова вода

# 257
Не съм използвала такива продукти досега, но искам да опитам!

# 258
  • Бургас
Само розова вода съм използвала, но на доста гости чужденци съм препоръчвала ваши продукти.

# 259
Използвала съм крем за околоочния контур и декоративните сапунчета за украса на банята.

# 260
От години ползвам розовата вода и съм много доволна. Бих опитала и други продукти с удоволствие.  Grinning

# 261
Розовата вода съм ползвала само, но с удоволствие ще пробвам и останалите продукти.

# 262
С радост бих опитала и други продукти, извън розовата вода, която съм ползвала.
Кремовете, които разгледах, изглеждат страхотно!

# 263
  • Пловдив
Конкретно на „Българска роза“ АД не съм използвала продукти, но съм голяма фенка на розовата вода и всякакви продукти, в чиито съдържание влиза.

# 264
От малка използвам розовата вода мазехме си китките като малки и вече като по-голяма почнах да си почиствам лицето си с розовата вода сутрин и вечер.

# 265
Използвали ли сте досега продукти на „Българска роза“ АД и какви? - Само розова вода, но сериозно се замислям и за другите продукти!

# 266
Използвала съм само розовата вода, но с удоволствие бих изпробвала и другите Ви продукти!

# 267
Крем за ръце 75 мл

# 268
  • в 1001-та нощ
Използвала съм розова вода и сапун.

# 269
  • Петрич
Много харесвам всички продукти на ''Българска роза'' АД и в момента ползвам някои от тях,като например Розова вода за лице,ROSE КРЕМ ЗА РЪЦЕ С РОЗОВО МАСЛО 75 МЛ,ROSE SIGNATURE ГЛИЦЕРИНОВ САПУН и ROSE SIGNATURE ПОЧИСТВАЩО МЛЯКО,но бих желала да пробвам и останалите продукти,които са също така качествени и полезни както тези които ползвам и съм изключително доволна от резултатът. Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт