Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 493
  • 319
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте  Simple Smile  Включвам се и аз. Ползвала съм розова вода , а от кремът съм опитвала само - естествето има страхотен аромат и омекотяващ ефект , а водата винаги я ползвам, когато имам  за освежаване и е чудесна арома терапия - традиционно българско ухание на роза !  Heart Eyes

# 286
Ползвам голяма част от продуктите и съм доволна. Скоро бях в чужбина и подарих на персонала в хотела по един крем. Останаха възхитени от него.

# 287
Използвала съм само розовата вода, но с удоволствие бих изпробвала и други продукти

# 288
Използвам крем за ръце и розова вода

# 289
Използвала съм само Розова вода!Невероятно ухание!Бих се радвала и на другите продукти!

# 290
Не съм използвала, но ще се радвам да имам тази възможност.

# 291
Използвала съм розова вода - невероятна е!

# 292
И аз като другите предимно розова вода, но и тоалетно мляко с розово масло, както и глицеринов сапун, ползван предимно като ароматизатор. Купували сме и розово масло в мускалче за подарък на чужденци.

# 293
  • София
Не съм ползвала досега, но с удоволствие бих пробвала.

# 294
Използвала съм само розовата вода.

# 295
Винаги съм ползвала розова вода за почистване на лицето. Така кожата ми не се зачервява,нямам проблеми като обриви и остава свеж аромат.

# 296
  • Велико Търново
„Използвали ли сте досега продукти на „Българска роза“ АД и какви?“

Ползвала съм само глицериновите сапуни на Българска роза

# 297
  • Велико Търново
Ползвала съм розовата вода, а на един музикален конкурс в Карлово на дъщеря ми и подариха сапунче Simple Smile

# 298
Не съм пробвала продуктите от тази серия, но с удоволствие бих ги използвала.

# 299
  • София
Ползвам розовата вода и винаги имам от нея в наличност.

Общи условия

Активация на акаунт