Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 689
  • 319
  •   1
Отговори
# 210
ВСИЧКИ ПРЕДЛАГАНИ ПРОДУКТИ

# 211
Не съм ползвала продуктите до момента, с удоволствие бих ги пробвала. Сега ми стана интересно, толкова хора са ги ползвали , а аз не зная ,че съществуват. Embarassed

# 212
 Възстановяващ крем за лице с Q10

# 213
Да, използвала съм розовата вода като тоник за лицето и кремът за ръце-наистина невероятни продукти.

# 214
  • София
Използвала съм розовата вода  Peace

# 215
 Heart EyesНе, не съм ползвала досега  продукти на Българска роза.Но имам желанието, да ги пробвам със сигурност ще остана доволна....

# 216
  • София
Здравейте. Аз имам афинитет към продуктите с роза. Искам да похваля възстановяващия крем за лице с Q10 на „Българска роза“. Смятам цената му за много ниска предвид качествата му и го препоръчвам на мои приятелки, които ползват само скъпа чужда козметика. В този крем има и бадемово масло, което преди си купувах отделно. Използвала съм и LADY'S JOY течните кристали, защото косата ми е суха в краищата и има цъфтеж, с който не мога да се справя.

# 217
  • Пловдив
Използвала съм крем за ръце и розова вода. Останах доволна и от двата продукта  Peace

# 218
Да,ползвал съм единствено крема за ръце,който намирам за много успешен и полезен

# 219
Използвала съм розовата вода-прекрасна е Heart Eyes
с удоволствие бих използвала и други продукти Simple Smile

# 220
Използвала съм розовата вода и крема за ръце

# 221
Използвала съм само розова вода, но мисля да пробвам крема против стрий!

# 222
  • София
Използвала съм единствено Розова вода и гел за ръце.
Имам позната сръбкиня, която е луда по розовия аромат и миналото лято ѝ накупихме доста неща.

# 223
Използвала съм Розова вода и крем за ръце-невероятни са ,ще пробвам със сигурност и други продукти!

# 224
  • Stara Zagora, Bulgaria
Използвала съм  розова вода за лицето

Общи условия

Активация на акаунт