Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 689
  • 319
  •   1
Отговори
# 225
Да,използвала съм розова вода и крем за ръце.Доволна съм и от двата продукта и бих използвала и други.

# 226

Използвала съм розова вода, , лосион за тяло, крем за ръце.
Има още продукти, които все още не съм използвала, но бих ползвала.Харесвам продуктите на "Българска роза".

# 227
Редовно използвам продуктите на "Българска роза"! Крема за лице и розовата вода са ми любими! А също и крема за ръце е в тоалетката ми! Аз съм от града на розата Карлово и съм отрасла с този аромат!

# 228
Използвала съм розова вода за лицето

# 229
Обожавам аромата на розата и затова ползвам - Розовата вода за освежаване и почистване на лицето,
възстановяващия крем за лице с Q10 и крема за ръце,който е постоянно в чантата ми.

# 230
Да използвала съм,ползвам и в момента - Възстановяващ крем за лице с Q10 и Крем за ръце.Много съм доволна.

# 231
Използвала съм розова вода за почистване на лицето,крем за около очи Rose Joghurt и нощния крем с розово масло.

# 232
Редовно използвам розова вода, даже и за пиене и крем за ръце съм ползвала

# 233
  • плевен

Използвала съм да - крем за ръце  , розова вода за лицето и  възстановяващ крем за лице с Q10

# 234
  • София
Здравейте. Аз имам афинитет към продуктите с роза. Искам да похваля възстановяващия крем за лице с Q10 на „Българска роза“. Смятам цената му за много ниска предвид качествата му и го препоръчвам на мои приятелки, които ползват само скъпа чужда козметика. В този крем има и бадемово масло, което преди си купувах отделно. Използвала съм и LADY'S JOY течните кристали, защото косата ми е суха в краищата и има цъфтеж, с който не мога да се справя.

# 235
  • Пловдив
Използвала съм възстановяващ крем за лице с Q10 и крем за ръце. Много съм доволна!
- Крем за ръце 75 мл

# 236
Използвала съм розова вода и крем за ръце. Доволна съм и от двете.

# 237
Използвала съм само сапун и съм доволна.Но бих опитала и от другите ви продукти ,ако спечеля.

# 238
Имам слабост към продуктите на ,,Българска Роза",не само защото ги харесвам,и за това че оивея в този район където расте и се бире това красиво ,магическо цвете.Ползвала съм крема,балсама за устни,розовата вода неизменно присъства в нашия дом.А като малка любими ми бяха еднократните мокри кърпи в книжните пакетчета.Ех,спомени..☺😊😊😊

# 239
Използвала съм само крем за ръце, но с удоволствие бих изпробвала и останалите продукти от тази серия!

Общи условия

Активация на акаунт