Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 685
  • 319
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
За сега съм използвала само розовата вода и съм много доволна от нея, но съм хвърлила око и на едно кремче. Да видим кога ще го пробвам и него  Laughing

# 61
  • Пловдив
Използвала съм розова вода.  Peace

# 62
Да Peace Розова вода.

# 63
Вашите продукти са единствените на пазара,които купувам и използвам ! Розовата вода е уникална и прави кожата на лицето ми много мека и ухае прекрасно,крема за ръце е уникален!Много бих се радвала ако ме изтеглите,ще бъде страхотен подарък за наближаващия ми рожден ден!

# 64
Често използвам розова вода и глицеринови сапуни. Ухаят невероятно. С удоволствие бих пробвала и други продукти.

# 65
Не, досега не съм използвала продуктите ви, но разгледах сайта ви и доста от нещата бих искала да пробвам.

# 66
  • Варна
„Използвали ли сте досега продукти на „Българска роза“ АД и какви?“

Редовно ползвам тоник за лице, последно си взех розова вода, но на друга българска фирма и останах приятно изненадана. От тук нататък смятам да изпробвам всички розови води, произведени в България.

За съжаление, не съм ползвала нищо от продуктите на „Българска роза“ АД, но задължително ще се поправя!

# 67
Използвали ли сте досега продукти на „Българска роза“ АД и какви?
Използвала съм крема за ръце и розовата вода.

# 68
  • Бургас
Използвала съм само розовата вода,защото кожата ми я обожава.Други ваши продукти не съм ползвала. Hug

# 69
Да, използвала съм розовата вода и много ми харесва, мъкна си по-няколко шишенца като си тръгваме от България, за да си имам, но с удоволствие бих пробвала и другите Ви продукти.

# 70
Използвала съм розова вода  Peace

# 71
Да, използвала съм продукт на „Българска роза“ АД - розова вода и съм много доволна. Използвала съм я като тоник за лицето, освежава и озарява тена по прекрасен начин. Любопитно ми е да използвам и крем със съдържание на розова вода, тъй като до сега не съм. Сигурна съм, че резултатът ще е страхотен!
Като цяло аз предпочитам да използвам натурална козметика за своето лице. Винаги, когато ми е възможно избирам и подкрепям българското. Българската роза е запазане марка за страната ни.   Flowers Rose

# 72
  • Пловдив
Аз досега не съм ползвала никакъв продукт предлаган от Вас, но имам огромното желание и смятам в скоро време да го направя да ползвам розова вода. Смятам, че това е най-уникания продукт, за който дори още слушам за доброто му влияние от майка ми Simple Smile

# 73
  • София
Използвала съм само розова вода. В интерес на истината, чак сега открих колко широка гама продукти предлагате.  bouquet

# 74
Използвала съм крем за ръце и розова вода. Останах доволна и от двата продукта.Бих изпробвала и други неща с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт