Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 508
  • 319
  •   1
Отговори
# 45
  • На брега на морето
Любима на мен и на моите деца е розовата вода, носим я навсякъде с нас и за ползваме за почти всичко, включително и за промиване на рани, много често обтривам и кожата на бебо в жегите. Другия продукт, които определено ми е много приятен за ползване е крема за ръце..

# 46
  • София
Не съм ползвала продуктите до момента, с удоволствие бих ги пробвала.

# 47
  • Варна, Пловдив
„Използвали ли сте досега продукти на „Българска роза“ АД и какви?“

Не, не съм използвала досега Ваши продукти.

# 48
  • София
Използвала съм само розовата вода, н с удоволствие бих ползвала и другите продукти.

# 49
В къщи винаги има от розовата вода, защото много я харесвам! Купувала съм от комплектите за подаръци на чужденци и винаги са  били много впечатлени от продуктите!

# 50
Сапун и розовата вода. Розова вода бях купила няколко и подарих на колежки в чужбина. Бяха очаровани от продукта.

# 51
Здравейте Simple Smile
Използвала съм крем за ръце и останах доволна Simple Smile
Късмет на всички!

# 52
Използвала съм розовата вода, останах много доволна. С удоволствие бих изпробвала останалите продукти.

# 53
„Използвали ли сте досега продукти на „Българска роза“ АД и какви?“
За съжаление досега не съм използвала продукти на " Българска роза", но с удоволствие бих опитала.

# 54
Използвала съм розова вода и съм останала с положитилни чувства. Бих се радвала да пробвам и други продукти.

# 55
Използвала съм само розовата вода и останах доволна,но определено съм любопитна и към другите ваши продукти!

# 56
Използвам розовата вода, но бих опитала с удоволствие и останалите продукти.... Peace

# 57
Използвала съм розова вода за лицето за овлажняване и тонизиране вместо крем, вечер, за да избегна слагането на крем. Също така съм я ползвала лятото след плаж за кожата на тялото за успокояване и овлажняване.

# 58
Използвала съм, дааааа! И то от доста отдавна Wink - розова вода!
А за другите продукти - даже и не знаех, че съществуват.

# 59
  • велико търново
Използвала съм крем за ръце.

Общи условия

Активация на акаунт