Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 511
  • 319
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Използвала съм и в момента използвам розова вода, всяка вечер си почиствам лицето с нея преди сън. Peace

# 31
  • Русе
С голямо удоволствие използвам крема за лице и парфюма.Често и за подаръци купувам продуктите.
Харесвам и сапуните Simple Smile

# 32
Използвала съм само розова вода и сапуни. Харесвам ги Simple Smile

# 33
Използвала съм и все още използвам дневният крем за лице. Страхотен е, бих го препоръчала на всеки с две ръце. Друго не съм ползвала, но никога не е късно Simple Smile с удоволствие бих опитала и другите продукти.

# 34
  • Пловдив
Здравейте.Засега от продуктите на Българска роза Карлово съм използвала крем да ръце и глицеринов сапун с розово масло.

# 35
Здравейте, обичам аромата на българска роза и затова продуктите с розово масло са ми едни от любимите. В момента използвам интензивно хидратиращата маска за лице и съм много доволна от нея.

# 36
  • Варна
Използвала съм да,само розова вода  Sad

# 37
  • Стара Загора
Използвала съм розовата вода, но с удоволствие бих пробвала и другите продукти.

# 38
  • Бургас
Използвала съм розова вода.

# 39
Здравейте!
Използвам съм Вашата розова вода- страхотна е.
За подарък от Розовата долина всяко момиче от класа на дъщеря ми беше купило за майка си кремът Ви за ръце.
Ползвам го, не само за ръце! Blush

# 40
  • sofia
Използвала съм крема за ръце - страхотен e! С удоволствие бих опитала и други продукти  Simple Smile

# 41
Последно ползвах кремчето за лице с Q10, иначе от дете си почиствам лицето а розова вода.

# 42
Да,използвала съм Възстановяващ крем за лице с Q10 и съм изключително доволна.Препоръчвам на всеки!

# 43
Използвам страшно много продукти на Българска роза, освен розовата вода, която ви е ТОП продукт съм използвала крем за ръце, душ -гел, мляко за тяло и един мой любим шампон от серията Herbal Care Rose, който е под 2 лв, а косата след това става прекрасна.

# 44
Крема за ръце е страхотен! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт