Обгърнете се в розова магия! Играйте и спечелете!

• 19 502
  • 319
  •   1
Отговори
# 15
Използвала съм Розова вода и съм доволна!  Heart Eyes

# 16
  • Чукарландия
Използвала съм крема за ръце и розовата вода, много съм доволна! Обожавам розово масло, въобще продукти с розово масло и аромат на роза! С удоволствие бих пробвала и други продукти на „Българска роза“ АД – Карлово! Hug

# 17
  • София
Използвала съм крема за ръце - страхотен

# 18
  • Gulyantsi
Използвала съм Розова вода и с удоволствие ще изпробвам останалите продукти!

# 19
  • При децата ми
Да, използвала съм продукти на "Българска роза" АД - Карлово. Ползвала съм розова вода и околоочен крем и съм доволна. Simple Smile

# 20
  • София
Използвала съм само розова вода,но ще ми бъде много интересно и приятно да използвам и други продукти Peace

# 21
Да ,използвам в момента розовата вода

# 22
Много харесвам продуктите Българска роза, и най-любим ми е кремът за ръце. Ползвам го постоянно! Simple Smile

# 23
  • Плевен
Обичам аромата на рози и с удоволствие използвам продукти, в които те присъстват под една или друга форма.
Използвала съм сапун и тоалетно мляко.

# 24
  • София
„Използвали ли сте досега продукти на „Българска роза“ АД и какви?“ - Да,използвам редовно розовата вода и съм много доволна.Ще се радвам да използвам и останалите продукти и също така и те да имат страхотен ефект.

# 25
Откровено,не съм.Но много бих искала да пробвам.Подкрепям българското!

# 26
Използвали ли сте досега продукти на Българска Роза АД и какви?“

Използвала съм тоалетно мляко, тоник с розово масло и розова вода, но с удоволствие бих изпробвала и други продукти.  Simple Smile

# 27
  • София
Продуктите, които съм използвала на "Българска роза" АД - Карлово са:
- Розова вода - за почистване, успокояване, освежаване и ароматизиране на кожата
- Rose шампоан с розово масло - нежно измива и освежава тялото, с приятно ухание на роза. Много съм доволна от него, защото подхранва и овлажнява косата, като й придава мекота и блясък.
- Rose балсам за устни с розов конкрет. Веднъж съм взимала от него, защото след това трудно го намиран. Закупих си го от морето, после го търсих и трудно се намирал. Останах изключително доволна.
Като освен за устни го използвах и за ръцете. Нищо ми се бяха напукали ръцете и сложих няколко тъпи от балсама, като много добре ми подейства.
- Глицеринови сапуни различни видове.

# 28
  • София
Да,много често купувам и за подарък-Розово масло,в дървен мускал,чаено дървено масло,розова вода,глицеринов сапун-мента,не си спомням маската за коса как се казваше,която ми подариха мисля че беше Roze ... -вълшена маска Simple Smile,а крема за ръце се казваше Пелин,използвах го зимата .Друго не съм пробвала,но бих желала  Hug

# 29
  • Перник
Здравейте,
Използвала съм само розовата вода до момента, с удоволствие бих опитала и другите ви продукти.

Общи условия

Активация на акаунт