Знаете ли кого видях?! - тема 29

• 199 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Део и Рафи пред офиса. Първия се качи на тъмно синьо БМВ комби, вторият отпраши в бял джип Нисан с бургаска регистрация.

Мисля, че Рафи спечели този джип от Х- фактор  Peace

# 61
Део и Рафи пред офиса. Първия се качи на тъмно синьо БМВ комби, вторият отпраши в бял джип Нисан с бургаска регистрация.

Мисля, че Рафи спечели този джип от Х- фактор  Peace
Да, даже си спомням, че му го бяха обрали в паркинга на мола и никой нищо не можел да направи, защото нямало камери в паркинга  ooooh!

Аз видях Иван Гарелов и Илияна Беновска. Не бяха заедно. Втората е изключително противно и нахално същество.

# 62
Калин Врачански в Била в Бургас

# 63
  • Сф
Веселин Маринов в Сф, но няма да кажа къде.😏Видя ми се готин и симпатяга на живо, явно камерата не го обича..

# 64
  • Sofia
Ники Илиев и жена му, Саня,миналата неделя в Ринг Мол.Не ми се видя да е бременна  Thinking.
Днес видях само Ники  Hug.Голям сладур.Идваше на тренировка  Peace

# 65
Дичо, много готин на живо.Камерата определено не го обича.Добре сложен, облечен добре и с готини червени огледални очила.Малко е нисичък, но това не разваля общото впечатление.😊

# 66
  • By the sea
Онзи ден в София пред едно магазинче - Мая Бежанска. Днес на плажа в Поморие - "Симона" от 'София ден и нощ'.

# 67
  • Пловдив
Певицата Мона ( играеше и в Революция Z) в Сердика център. Слабичка, както и на екран.

# 68
Преди малко от бирфеста- Deep Zone  Project.Големи сладури.Вокалистката Нелина беше too sexy с много къси панталонки и дъъълги крака.😊

# 69
Със закъснение, но Поли Генова на Шопския празник в Елин Пелин и Марина Войкова. И двете усмихнати и дружелюбни. Марина е невероятна на живо!  Heart Eyes

# 70
  • Sofia
Марина Цекова, репортер от Нова ТВ. Почти всеки уикенд я засичам на тренировка по фитбол. Стъклено сини очи, бррр.

# 71
Със закъснение, но Поли Генова на Шопския празник в Елин Пелин и Марина Войкова. И двете усмихнати и дружелюбни. Марина е невероятна на живо!  Heart Eyes
Коя е Марина Войкова

# 72
  • Пловдив
Може би:
Скрит текст:

# 73
  • София

Отворих линка и не мога да повярвам! Щом и за това момиче са казвали, че е грозна, значи има нещо много генерално сбъркано в манталитета на някои хора!  Confused

# 74
Марина е наистина много хубава и мноого дългокрака. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт