Знаете ли кого видях?! - тема 29

• 199 869
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Rock & Roll feeling ...
Рут Колева, НДК. Разхождаше Голдънретривъра си.

# 646
  • Сф
Роро в Мегамол

# 647
Вчера - Руслан Мъйнов. Едва го познах, чак като проговори се уверих ,че е той

Миналата седмица - Антонио Бандерас !!!

# 648
  • на село

Ама истинският ли????  Laughing

Още се смея с рекламата  Laughing

# 649
  • Berlin
Той и другият не е за изпускане сигурно. Laughing

# 650
В петък Луиза Григорова, разминахме се на улицата. Изобщо не ми хареса, прекалено слаба ми се видя. Вчера в мол "Парадайз" Емануела с малко дете в количка и друга девойка. Разхождаше се със слънчеви очила вътре, сигурно да не я познае някой Joy. В същия мол Моника Валериева с някакво гейче. Бяха се хванали под ръка и се кикотех високо. Добре, че е Биг Брадър, за да ги знам тези девойки. Хваща ме яд като ги погледна как са си обезобразили лицата.

# 651
Вчера - Руслан Мъйнов. Едва го познах, чак като проговори се уверих ,че е той

Антонио Бандерас на младини беше доста мъжествен и сексапилен мъж.

# 652
  • Berlin
Искрен Пецов видях вчера в квартала.

# 653
Миналата седмица Елин Топузаков и Весела Тотева в кварталната пекарна, предполагам, че и дете имаше с тях, но беше пълно с щуращи се деца вътре.

# 654
Миналата седмица Елин Топузаков и Весела Тотева в кварталната пекарна, предполагам, че и дете имаше с тях, но беше пълно с щуращи се деца вътре.
И аз съм ги засичала неотдавна. Малкият е голям сладур, таткото - грижовен, майката гледа сърдито (беше ми неудобно да мина покрай нея) . Хубаво семейство!

# 655
  • Sofia
Никол-чето Станкулова, снощи, пазаруваше във Фантастико в Бояна. Хубавка е  Peace

# 656
  • Пловдив
Откакто се върнах в Пловдив, никого не бях видяла. Но онзи ден се отчитам с Иван Тотев до подлеза на аптека Марица.

# 657
Иван и Андрей на съседната маса сега в заведение с половинките си. Изглеждат и двамата страхотно добре.

# 658
Иван и Андрей на съседната маса сега в заведение с половинките си. Изглеждат и двамата страхотно добре.
Коя е половинката на Андрей?

# 659
Коя е половинката на Андрей?
Той да си обяви. Peace

Общи условия

Активация на акаунт