Знаете ли кого видях?! - тема 29

• 199 772
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Е, съвсем малко по-нисък е от Борисов, значи не е толкова дребен.

# 691
  • София
Борисов ли е мерилото? Grinning
колко са го виждали на живо?
а Москов?
а двамата заедно?

# 692
Борисов съм го виждала преди години, когато живееше до "Трафа" и ходеше с кожен шлифер. Висок си беше, но нищо необичайно. Метър не съм вадила  Grinning !

# 693
Борисов ли е мерилото? Grinning
Той, той 😂 защото е един от малкото високи мъже в политиката

# 694
Имам чувството, че ако ги наложим двамата с Волен, ще се припокрият като лепенки. Crazy

# 695
Москов и Сидеров ли? Надявам се Москов малко да стърчи отгоре, за Сидеров съм останала с впечатлението, че е метър и 60

# 696
Много държа да се обърна към Бижу специално.Това,че еди кой си е дребен и имал комплекси,да си ги говори в друго обкръжение.Тук си е чист комплекс и тя си знае нейните.Не е мястото този форум,за  да обижда ''ниските''-На височина,само ниски  хора.Аз лично съм 1,78 и 64 килограма.Споделям това,за да й кажа,че има проблем огромен вече със самочувствието си.Доказано през последните години.Много приятелки и приятели имам,с които се смеем като застана до тях.Ноооо,.те нямат Н И К А К В И комплекси със височината си.Но имат акъл,който вирее и на ниско,дето се казва.

# 697
Тук е видимо по-напред и по-близо до камерата, което го прави по-висок и едър в кадъра.

Скакалец е много точна характеристика за гусин министъра в оставка, познат в министерството на културата като мамин Петърчо Mr. Green

# 698
Имам чувството, че ако ги наложим двамата с Волен, ще се припокрият като лепенки. Crazy
И на акъл си пасват да се вземат! Тъкмо анастезиолога ще му дава упойки на Волен като разбеснее.

# 699
Въобще не ми е важно да го кажа на MAXIMAltd обаче, що пък не! Mr. Green Ти не си добре, ама в тоя форум е пълно с такива. А това държа да ти го кажа: не ми дреме какво мислиш за мен. Ама изобщо! Twisted Evil

# 700
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тук е видимо по-напред и по-близо до камерата, което го прави по-висок и едър в кадъра.

Не знам колко точно крачки е пред другите, Ненчев също е малко по- напред, но видимо Москов не много по- нисък от средностатистическия мъж. Изненадата на всички тук е, защото го мислехме за доста по- висок отколкото е в действителност.

А мамин може да си е и висок, и нисък.  Simple Smile 

# 701
  • До морето
Аз пък искам да кажа, че съм 180 см. висока и за 30-те си години живот досега не ми се е случвало да харесам или да се чувствам привлечена от нисък мъж. Не че Москов иначе ми е харесвал, но разбирам смисъла на думите на Бижу " сега вече съвсем не го харесвам". Отделно животът ме е сблъсквал няколко пъти с ниски мъже, не по- ниски от мен, а наистина дребни. Ми злобни са и са страшно комплексирани, ма може пък и да е съвпадение.

# 702
  • софия
...Отделно животът ме е сблъсквал няколко пъти с ниски мъже, не по- ниски от мен, а наистина дребни. Ми злобни са и са страшно комплексирани, ма може пък и да е съвпадение.
Едва ли. Моите наблюдения са същите. Може да са умни, но са коплексирани и това, в повечето случаи, избива в злоба, арогантност и агресия.
Аз съм 1,63 см. и визирам екземпляри около моя ръст, макс до 1,70 см.

# 703
Нисък мъж?! Не ми го хвали!

# 704
  • Варна
Доживях да си похваля Вожда във форума!  Mr. Green

Моят съпруг е нисък за мъж - 170см,
но не е злобен, комплексиран или агресивен.

Общи условия

Активация на акаунт