Добър гинеколог в Казанлък

• 7 259
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте! Моля ви кажете ми някой добър гинеколог ще ми е за първи път и много се притеснявам но трябва да отида   

# 1
Здравей.Добри гинеколози в Казанлък трудно ще намериш.Аз лично ходя в Стара Загора,но ако нямаш тази възможност потърси Д-р Анастенова.Идва от Ст.Загора в Медицински център Казанлък(в дясно от поликлиниката).Може да се обадиш там и да си запазиш час.Има много хора при нея и работи само с часове.Не се притеснявай,поради факта,че ти е за първи път.Няма страшно  Naughty номера на мед.център е 0431 6 29 43 ако искаш да отидеш там разбира се.Успех Peace

# 2
Здравей ,
За първи път какво?! Относително е. Има и добри лекари в Казанлък но сподели за какво, преглед ,бременност, здравословни проблеми, репродуктивни проблеми. Относително е за какво ти трябва гинеколог Thinking Thinking

# 3
Имам здравословен проблем

# 4
В медицински център мазалал др Динева или др Пиперкова,внимателни са и обясняват

# 5
Благодаря... имате ли представа колко взима за преглед

# 6
Благодаря... имате ли представа колко взима за преглед

Здравейте ,
За преглед мисля ,че беше 25 лв . Но зависи какъв е прегледа. Ако има ехограф май беше 30 лв . Не съм сигурна. Не сте ли здравно осигурена ?  newsm78

# 7

здравно осигурена съм

# 8

здравно осигурена съм

След като сте здравно осигурена , отидете при личния си лекар и поискайте направление за гинеколог . Той/тя ще ви издаде един лист с който в рамките на 30 календарни дни можете да отидете два пъти на преглед който ще Ви струва 2.90 лв.
Успех

# 9
Благодаря ви
Лек ден Simple Smile

# 10
От лекарите, които сте изброили (Пиперкова, Анастенова, Динева) аз не харесвам нито един. Въпрос на усещане, но аз препоръчвам Нихтянова, харесвам и Гаргов. От години не живея в Казанлък и не ходя там по лекари, но преди съм ги посещавала и смятам, че са доста читави и компетентни.

# 11
От лекарите, които сте изброили (Пиперкова, Анастенова, Динева) аз не харесвам нито един. Въпрос на усещане, но аз препоръчвам Нихтянова, харесвам и Гаргов. От години не живея в Казанлък и не ходя там по лекари, но преди съм ги посещавала и смятам, че са доста читави и компетентни.

Не искам дса се заяждам или нещо, ама сама го казахте от години не живеете тук.
Нихтянова е толкова смотан и неориентиран лекар , толкова сопната и непоносима жена е. Имах сблъсък с нея и повярвайте ми ако трябва тази да ми е лично АГ , няма да и дам дори да ме погледне камо ли да ме докосне .
Гаргов е възможно най-арогантния лекар който познавам.

Лекарите който съм изброила са чудесни специалисти

# 12
Както казах въпрос на лично усещане. С Пиперков съм имала досег и определено не бих повторил. 

# 13
Здравейте, момичета. И от моя опит на пациентка и вече майка да споделя с вас мнението си за някои от изброените лекари. Относно тази докторка Динева нищо добро не мога да кажа за нея. В самото начало на бремеността си реших да се запиша при нея на ЖК, но отивам аз при нея, а тя след пет минутен преглед, от който две минути събличане и три с ехограф ми казва, че вижда там нещо си т.е. може да има, може и да няма. Показвам й, че съм си правила и кръвен тест, а тя почва да ми вика, че сега вички много сме знаели с този Интернет и кой ми бил казал да си правя такова изследване. Представете си как съм се почувствала след тези думи, при положение че това бебе е чакано повече от година. Но иначе си взе направлението уж, с което трябваше да се запиша за ЖК. След като излезнахме от кабинета на въпросната, с мъжа ми решихме да отидем при д-р Пенев за второ мнение. Още съжалявам, че не отидохме направо при него. Той веднага ме прегледа на ехографа и веднага каза честито, ще си имаме бебе. Въпреки, че има много хора, които не са доволни от него, аз съм му изключително благодарна за оказаното внимание и професионализъм. Благодарение на него изкарах една много спокойна и лека бременност, която завърши с щастлив край през 2014 г. Една година след раждането ходих на профилактичен преглед при доктор Анастенова. Много е внимателна, обяснява и отговаря на всички въпроси. Единственият минус при нея е, че въпреки че си със запазен час не се знае колко време ща чакаш и кога ще минеш прегледа, а това не е много удобно за хора с ангажименти.

Общи условия

Активация на акаунт