Игнориране на хора от семейството, защото вредяли на детето?

• 11 857
  • 115
  •   1
Отговори
# 105
Точно това се опитват да кажат. От някои постове стана ясно, че разлика между гей и педофил няма. Всички педофили са гейове, а всички гейове са педофили.

# 106
Аз нищо конкретно не искам да кажа. Само, че няма нищо невъзможно.

# 107
Аз се пошегувах с последния си пост Peace

Колкото до осиновяването на момчета от двойки мъже, то си е обяснено в доста статии - мислят, че ще се справят по-добре с отглеждането на момче, особено когато няма майка. Също както по-голям % от самотните майки-осиновителки избират да имат дъщери.

# 108
Много възможни неща има, които не се правят въпреки това, Тея. (От Тея ти идва никът, предполагам?)

# 109
  • София

Ето никому неизвестни гейове с момиченца

И персонажи от сериали..... Simple Smile

# 110
Няма как да сме сигурни какво се прави, след като не сме преки свидетели. За някои от нас доста неща изглеждат невероятни, за други не чак толкова, на трети изобщо не им пука. Много изместихме темата, но така става винаги. Всъщност дискусиите винаги са полезни за всяка страна.

# 111
Само тези от "Модерно семейство" разпознавам Simple Smile И други може да са. Но не е изключение да имат осиновено дете от друг пол. Нейл Патрик пък има момче и момиче, близнаци. Споделял е в интервюта, че не го интересува кое от близнаците е негово биологично дете и кое на партньора му.

# 112
  • София
Не знам какво искаш да докажеш, всъщност?
Ако, че е нормално да отглеждат деца, няма да се съглася и съм убедена, че аргументите ми са валидни и необорими.

# 113
Казвам само, че няма тенденция или правило да осиновяват или имат деца единствено от собствения си пол. Каза, че не можеш да намериш информация в Интернет и ти дадох такава.
Иначе за мен е нормално да имат деца щом искат. Не смятам, че защото са гейове ще предадат други ценности или ще им втълпяват хомосексуалност на всяка цена.

# 114
Аз съм против отглеждането на деца от еднополови.

# 115
  • out of space
Ок, аз съм против да се праща детето ми/децата ми на гости на гей без мен. Няма как да позная педофил ли е, какво му се върти в главата и какво му се е случило в детството. Независимо дали там пребивават баба, дядо, куче или друго внуче.

Общи условия

Активация на акаунт