Игнориране на хора от семейството, защото вредяли на детето?

• 11 846
  • 115
  •   1
Отговори
Здравейте мами,

отдавна не съм писала, но тази ситуация ме изважда от контрол и не знам как да справя.

Преди години разбрахме, че чичото на сина ни има други сексуални предпочитания.
Аз съм толерантна с това и смятам, че всеки има свободата да прави своите избори.
Но откакто детето поотрасна, баща му взе да се шашка, че ще прилепи модела на поведение и че има опасност за бъдещата му сексуална ориентация.

Аз знам, че това са пълни глупости, защото доста добре съм запопзната от какво се предопределя един човек да има такава природа.
Но това не важи за мъжа ми.
Той буквално се развихри и като краен резултат, забрани на детето да посещава дома на родителите си, където брат му все още живее.
А пък вероятно има и притеснение и в подхода на бабата, която видиш ли е "отгледала и възпитала" хомосексуалист.

Аз се противопоставих на това безумие и дори се изпокарахме, защото за мен, да лишаваш едно дете от обичта на близките му е пресъпление.
Но с това нищо не постигнах.
И вече повече от половин година е така. Бабата извежда детето отвреме-навреме в някой парк и толкоз.

А на детето му е мъчно, разбира се.
И затова продължавам да търся решение.
Някой с идея?

# 1
Щял да му повлияе - пълни глупости! Колко е голямо детето? Ако възрастта му позволява - поговорете с него и му обяснете, че има и такива мъже с различна сексуална ориентация, да не се стресира. То рано или късно ще опрете до тая тема. Бащата на детето, му бил забранил да ходи в къщата на чичото  Stop ooooh! - ами то по тая логика дай да го държи у вас под ключ, щото то като излезе на улицата, по света такива хора бол. До кога смята да "го пази" и от какво? Сексуалната ориентация не се влияе от 1 човек в обкръжението. Да вземе да попрочете малко тоя баща. Всеки сам си преценява, но за мен е излишно. Все пак детето рано или късно ще има такива хора около себе си, без нзачение от кой пол - дали на работа или в университет или на др. място, не е като да не се срещат. Просто трябва да се поговори с детето, какво да очаква и как да реагира.

# 2
Щом е чичо, значи става въпрос за семейството на мъжа ти, нали така? За негов брат и за неговата майка. Моят съвет е да му се довериш. Все пак той е израсъл в това семейство, може да има "скелети" в гардероба, за които ти да не знаеш. Може да има спомени, които да е позабравил, и сега вече като баща да му изплуват и да иска да предпази детето си. Не можеш да го виниш, само защото евро-толерантността в последните години бута всички изследвания в посока, че средата няма нищо общо. Има, много.
Не е никаква тайна, че голяма част от гейовете са имали в детството си "побутване" от близък роднина или приятел на семейството от същия пол. За съжаление, картините, които се натрапват на обществото - за двама връстници, които откриват голямата Любов помежду си, далеч не е вярно. ВИНАГИ има замесен по-голям човек, който умело се възползва от лутащата се сексуалност на неукрепналото дете или младеж. Особено наблягат на тезата "Няма как да знаеш какъв си и дали ти харесва, докато не опиташ". А в някои случаи просто не могат да устоят на изкушението на свежата плът, дори да се борят със себе си.
Това са табута, за които не се говори, и мъжа ти едва ли ще ти сподели всичките си страхове, особено ако са свързани с негови лични изживявания. Просто му се довери.
Ако въпросният чичо беше успял, живеещ отделно със сериозен партньор, доказал се като стабилен човек, донякъде е друго. Но на пишлеме, което още живее с родителите си, и очевидно нищо сериозно не е постигнал в живота си, което да има да губи, не бих се доверила да е в близост до децата ми, в никакъв случай.

Няма да пиша повече в темата, защото ми е ясно, че ще дотичат толерастите и бисексуалните, и ще се изсипят тонове розови облаци, колко нормално и безопасно е всичко... Не е. Довери се на мъжа си. Уважи мнението му. 

# 3
Просто я забрави тази толерастност и пази детето от контакти насаме в дома на роднините. Бабата и дядото да заповядат във вашия, чичото ако иска - също. Но никога сами и насаме с детето. Ето ти малко статистика от страниците на ЛГБТ отганизации:

40 милиона деца стават жертви на насилие в световен мащаб годишно

1 дете става жертва на насилие на всеки 36 секунди

7 деца умират в резултат на насилие всеки ден

30% от децата преживели насилие стават насилници

80% развиват поне едно психологическо разстройство

5% ще бъдат арестувани преди пълнолетие, 28% – след навършване на пълнолетие и 30% по-голяма вероятност да извършат тежко престъпление

45% ще станат алкохолици и/или наркомани

90% няма да разкрият, че са били насилвани в детска възраст

над 95% от педерасите и лезбийките са били жертва на сексуално насилие от човек от собствения пол в ранна детска възраст

100% от педофилите са били жертва на сексуално насилие в ранна детска възраст

Серийните педофили извършват средно по 281 сексуални посегателства над около 150 различни жертви през живота си

90% от изнасилванията се извършват от познат на детето човек

41 -71% от педофилите ще повторят престъплението след излизане от затвора

над 46% от педерасите – жертви на хомосексуално посегателство в детството си прямо 7% при тези с нормална сексуална ориентация и над 22% при лезбийките спрямо 1% при жените с нормална сексуална ориентация, както и над 66% при бисексуалните жени и мъже

И това е само върхът на айсберга. Ти имаш едно дете, което е важно. Неговото здраве и благоденствие. Да си толерантна към чуждата сексуална ориентация трябва да ти е последен приоритет. Бъде благодарна, че имаш толкова отговорен мъж до себе си.

https://occultknowledge.wordpress.com/2016/05/03/%D0%BF%D1%80%D0 … 0%BE%D1%81%D1%82/

# 4
Тая статистика не разбрах каква връзка има с темата? За хомосексуален човек ли говорим или за педофил? Щото разликата е от земята до небето и обратно. До колкото разбрах от поста на авторката чичото е хомосексуален. Не, че е модел за подражание, но не бъркайте понятията.

# 5
Дали разбирам правилно ,авторката има желание  да оставя детето за гледане при бабата и  бащата на детето не е съгласен.Ако това и  е  желанието ,да гледа бабата детето ,вероятно  има нужда освен желанието.И от там конфликта.Но  не съм наясно  гей  или  недоказано какво е чичото.И също мисля,че бащата има резерви някъде ,нещо от миналото.Или  просто смята  гей  хората за  недостатъчно надеждни.Нищо против, и те са хора и  стойностни,но по принцип,всеки е отделен и оценката на брата е  по-добра от всяка друга според мен.
Голямата толерантност  ми идва в повече на мен.Едва ли не са по-добри хора.Много ще внимавам накъде отиват нещата с такъв-може да е ок,но  и да не е може.Не  го познавам по-добре от близките му.

# 6
Тая статистика не разбрах каква връзка има с темата? За хомосексуален човек ли говорим или за педофил? Щото разликата е от земята до небето и обратно. До колкото разбрах от поста на авторката чичото е хомосексуален. Не, че е модел за подражание, но не бъркайте понятията.

цитирам пак да разбереш:

над 46% от педерасите – жертви на хомосексуално посегателство в детството си прямо 7% при тези с нормална сексуална ориентация и над 22% при лезбийките спрямо 1% при жените с нормална сексуална ориентация, както и над 66% при бисексуалните жени и мъже

над 95% от педерасите и лезбийките са били жертва на сексуално насилие от човек от собствения пол в ранна детска възраст

100% от педофилите са били жертва на сексуално насилие в ранна детска възраст

разликата между педераст и педофил хич не е от земята до небето, защото повечето педарасти са педофили, както и обратното. Неслучайно именно от педерастите тръгна лобирането за смъкването на възрастта за секс с малолетни. От NAMBLA, от P.I.E. и да не ги изброявам останалите. Те настояваха за въвеждането на по-ранни часове за сексуална просвета в начални училища и запознаване на децата с практиките анален секс, rimming, golden showers, brown showers, fisting и прочее. Така че всичко е навързано като свински черва.

# 7
Да де, пише, че са били жертва на насилие, а не че стават насилници. И въобще статията, която си дала е изключително сериозна, няма що.

# 8
  • София
Прогнозните проценти как са изчислени? Чрез хвърляне на боб?
И какво е евро-толерантност? Аз нямам поблеми с леЗбийсите и педерасТите години преди да влезнем в ЕС. Сега каква съм? Евро, ориент, или беге толераст, тъмен балкански субект или извънземно?

# 9
  • София

И какво е евро-толерантност?
Аз нямам поблеми с леЗбийсите и педерасТите години преди да влезнем в ЕС. Сега каква съм? Евро, ориент, или беге толераст, тъмен балкански субект или извънземно?
И аз нямам проблем, докато не почнат да демонстрират различността си, претендирайки специално да бъде забелязана и оценена, и дори създаване на нова Конституция, която да ги признае за трети, пети и енти пол, и да им разреши да се се женят и да осиновяват деца.
Защото, разреши ли го на тях, ще трябва да го направи и за любителите на козички.
Та, по това моята- тъмнобалканска толерантност, се различава от евротакавата.
Пак така се различава толерантността ми към бежанците, които на пълчища влизат през непозволените места на границата, умишлено унищожавайки документите си за самоличност.

# 10
Да де, пише, че са били жертва на насилие, а не че стават насилници. И въобще статията, която си дала е изключително сериозна, няма що.

Щом според теб педофилите не са насилници аз простоа аплодирам широкоскроеността ти. Щом и според теб настоявенето за свалянето на възрастта за секс с малолетни не е насилие - отново имаш адмирациите ми. Или викаш - децата имат право на пълния спектър от човешките емоции.

Статията е достатъчно сериозна за който се интересува и ще отдели минута от заетия си ден да разучи какво е то Pedophile Information Exchange, какво e NAMBLA и по какъв начин общностите на педофилите и педрасите са тясно свързани и взаимно-подпомагащи се. Също и малко статистика за потресаващите цифри на насилени деца откакто пуснаха педалите при тях в детските градини и училища. Но насила на човек не можеш да дадеш, можеш само да вземеш. Лошото е, че това важи и за децата.

# 11
Авторката е посочила от какво точно се притеснява съпругът й -

Но откакто детето поотрасна, баща му взе да се шашка, че ще прилепи модела на поведение и че има опасност за бъдещата му сексуална ориентация.

Ами, възможно е  детето да започне да подражава на чичо си.
Ако чичото се прави на по-атрактивен, детето ще се опита да копира начин на държание, походка и ред други неща присъщи на обратните.
Е, това не значи, че задължително синът ви ще стане такъв, но е нормално един баща да се срамува
от такова поведение.

Ако искаш съвет, няма лошо да се вижда с чичо си, но и вие да сте наблизо. Предполагам, съпругът ти точно това желае - да не се усамотява детето с брат му.

# 12
Нищо не може да промени мисленето на един човек, който смята, че това може да се прилепи.
Когато тръгнете да правите деца, мислете от кого ги раждате. Ами ако един ден това дете се окаже гей? Или различен по някакъв друг начин...
Не стига, че половината свят ще е с/у него, ами си собствения му баща. Ето сега пък лишава детето от роднините му. Избягвайте такива хора, не си го причинявайте на децата.

Щом според теб педофилите не са насилници аз простоа аплодирам широкоскроеността ти. Щом и според теб настоявенето за свалянето на възрастта за секс с малолетни не е насилие - отново имаш адмирациите ми. Или викаш - децата имат право на пълния спектър от човешките емоции...
Педофили има и сред хетеросексуалните, защото си настроена така само спрямо хомосексуалните?

# 13
Щом според теб педофилите не са насилници аз простоа аплодирам широкоскроеността ти. Щом и според теб настоявенето за свалянето на възрастта за секс с малолетни не е насилие - отново имаш адмирациите ми. Или викаш - децата имат право на пълния спектър от човешките емоции.
Странни интерпретации правиш. И не ми слагай думи в устата, които не съм казала. Между педофили и хомо аз не виждам общо.

Мой близък роднина е хомосексуален. Често е с децата ми и о, ужас, дори без аз или баща им да е там.

Нищо не може да промени мисленето на един човек, който смята, че това може да се прилепи.
Peace

# 14
Здравейте мами,

отдавна не съм писала, но тази ситуация ме изважда от контрол и не знам как да справя.

Преди години разбрахме, че чичото на сина ни има други сексуални предпочитания.
Аз съм толерантна с това и смятам, че всеки има свободата да прави своите избори.

Аз знам, че това са пълни глупости, защото доста добре съм запопзната от какво се предопределя един човек да има такава природа.
Но това не важи за мъжа ми.
Той буквално се развихри и като краен резултат, забрани на детето да посещава дома на родителите си, където брат му все още живее.
А пък вероятно има и притеснение и в подхода на бабата, която видиш ли е "отгледала и възпитала" хомосексуалист.

Аз се противопоставих на това безумие и дори се изпокарахме, защото за мен, да лишаваш едно дете от обичта на близките му е пресъпление.
Но с това нищо не постигнах.
И вече повече от половин година е така. Бабата извежда детето отвреме-навреме в някой парк и толкоз.

А на детето му е мъчно, разбира се.
И затова продължавам да търся решение.
Някой с идея?

Кажи му: абе знаеш ли, че ти от ден на ден все повече заприличваш на гей? Той и баща ти е гей, майка ти също. О, боже, аз също съм гей!!! Страшна зараза се вихри в нашата фамилия.
ПП Прощавай, но имаш много глупав мъж. И жесток на всичкото отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт