Игнориране на хора от семейството, защото вредяли на детето?

• 11 847
  • 115
  •   1
Отговори
# 45
А още повече, ама това е тема за секцията със свекървите  Laughing,
че тъй като мъжа ми не им даде смислено обяснение защо се слува всичко това,
майка му ме обвини, че аз стоя в дъното на всичко.

Но, как бих могла да й кажа - виж сега, малкия ти син е гей и затова големият е решил внука ти да не идва повече у вас.
И си мълча, а тя ме напада всячески.
Но, това не ми е драма.

# 46
Абе, я си гледай живота и ги остави да се оправят  Wink

# 47
Първо никой не се е възпротивил, че детето вече не е водено у тях, а сега свекървата те напада всячески. Мда, добре.

# 48
Първо никой не се е възпротивил, че детето вече не е водено у тях, а сега свекървата те напада всячески. Мда, добре.

Ми тя го играе, че всичко, което иска сина й е закон, но после си го връща на мен.
Нищо ново под слънцето!

# 49
Че  прати  я при него.

# 50

Той не я понася особено.
Сервилничи й, само защото му е майка, но за по-дълго време не я издържа.
То е едно мрънкане и непрестанно оплакване... Не си е работа  Joy

# 51
Има нещо неясно. Той му е брат. Хомосексуалността не би била единствената причина. Не, не. Нещо друго има.

# 52
Има нещо неясно. Той му е брат. Хомосексуалността не би била единствената причина. Не, не. Нещо друго има.

Какво да е то, другото?
Мъжа ми не харесва брат си, защото не е амбициозен и са някаква противоположност двамата.
Братчето все гледа да "изкяри" нещо - я кола, я лап-топ, я телефон...
Ама като че ли "другата ориентация" е най-главното.

# 53
Последното му е дошло в повече.

# 54
Ами аз все гледам да крепя вселенската справедливост и казвам, че не може всички да са все амбициозни и напористи. Човекът си е избрал друг живот и ако не пречи никому, значи е ОК.

# 55
  • София
Абе, я си гледай живота и ги остави да се оправят  Wink
+ 10. Детето ти има нужда ти да си здрава и спокойна. Изводите той сам ще си ги направи, не е мъничък. Гледай си спокойствието.

# 56
  • София
Ориентацията на братчето е само тъпо оправдание. Явно наистина има нещо друго, но мъжът ти е решил, че това обяснение е достатъчно.
И аз бих реагирала остро като теб. Не обичам да ми спестяват информация. Да седне и да ти обясни какво точно го тревожи. А свекърва ти и обвиненията й към теб -  smile3533

# 57

Какво да е то, другото?
Мъжа ми не харесва брат си, защото не е амбициозен и са някаква противоположност двамата.
Братчето все гледа да "изкяри" нещо - я кола, я лап-топ, я телефон...
Ама като че ли "другата ориентация" е най-главното.
[/quote]

Оф, ами знам ли... Аз също имам и брат и сестра. Брат ми също до скоро правеше големи глупости. Не е хомо, но даже и по-лошо беше. Изобщо човек, с който никоя майка не би искала детето й да има контакт. Но брат ми е.. кръвта вода не става. Тежеше ми, когато искаше да види племенникът си, а аз все измислиях оправдания. Аз не исках даже да го докосва, и все пак ги срещах. Рядко, но все пак позволявах контакти. Разбираш ли, брат ми е.. Чувствата към братът или сестрата са топли, независимо дали се понасяме или не.. Та затова си мисля, че е друга причината всъщност, а хомексексуализма на въпросния просто е ескалирал нещата. Нещо в семейството, нещо загнездено там, което сега е избухнало.. Може и да греша, но така мисля, като страничен човек.

# 58
  • София
Ами аз все гледам да крепя вселенската справедливост и казвам, че не може всички да са все амбициозни и напористи. Човекът си е избрал друг живот и ако не пречи никому, значи е ОК.
Тук, според мен, си напълно права!
Кой, както и докъдето иска да се развива, негова работа и никога не съм определяла по този показател мнението си и харесването, но ако вечно е на кяр от родителите, щото няма същото, като брат си, става друг разказа.
За съжаление, често се случва неамбициозния и с по- ниски доходи, да бъде " компенсиран" за сметка на " Оправния".

# 59
  • София
Тука или на някой му беше, много скучно или някой си търси материал я за блогче, я за някоя статийка. А може и пързалка да е, ей така, за спорта. Аврторката плясна 1 пост и се покри.
Да я попитам - този твой мъж, не е ли отгледан от същите родители, или поне единия родител, които са отгледали и брат му? Не са ли расли заедно с брат му? Щото ако са израстнали заедно, то тогава мъжа ти е бил от малък до този гей. Дори и отделно да са расли все пак още имат роднински отношния, виждат се и т.н. Как така мъжът ти не е прихванал модела му на подражание и не е станал и той гей? Май май друга е причината, поради която мъжа ти реагира така, ама или ти не я казваш или той не ти я е казал. Куца ти теорията отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт