Игнориране на хора от семейството, защото вредяли на детето?

• 11 850
  • 115
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Педофили има и сред хетеросексуалните, защото си настроена така само спрямо хомосексуалните?

Така е, но процента на педофилите сред обратните е доста по- висок.
При това, колкото и да рових, не намерих случай на хомосексуалист от мъжки пол, проявил педофилията си към момиче.
Защо ли? newsm78

# 16
  Познавам хомосексуалисти, нормални хора изглеждат, разбира се, нарцистични са (но и хетеросекс. могат да бъдат нарциси)
 Това, което мен ме плаши е пристъпването на границите , които отиват все по-далеко. В по-развитите страни (например в Германия) се пропагандираше чрез реклама да не обвиняваме педофилите заради влеченията им, те не са виновни , чувствали се като изверги , не трябвало да се крият и да потърсят помощи от психолог (психиатър или психотерапевт), който да "спре" сексуалните им влечения към деца. Един вид като оправдание беше рекламата.
  Не ми пречат хомосексуалните , а това , че се прекрачват все повече граници на нормалното, чертае се нов морал , а неизвестното винаги плаши. Аз разбирам този глупав и нетолерантен мъж.
  Моето дете няма да го оставям на саме с хомосексуалисти. Ще го уча на толерантност - моите познати гейове са изключителни танцьори, акробати, но няма да ги давам като модел за подражание и да казвам на черното бяло. Да, талантливи и артистични са, забавни , но ориентацията им не е нормална. Peace 

# 17
  • София
  В по-развитите страни (например в Германия) се пропагандираше чрез реклама да не обвиняваме педофилите заради влеченията им, те не са виновни , чувствали се като изверги , не трябвало да се крият и да потърсят помощи от психолог (психиатър или психотерапевт), който да "спре" сексуалните им влечения към деца. Един вид като оправдание беше рекламата.

Е, по тази логика, обратните като посетят психолог, психиатър и психотерапевт, ще  влязат в правия път!? Mr. Green
И тия- любителите на козички.....
Ето нещо интересно, което обяснява каква е технологията, използвана при обработката на общественото мнение, за да легализира немислими извращения.
http://glasove.com/categories/komentari/news/prozorecyt-na-overton

# 18
Така е, но процента на педофилите сред обратните е доста по- висок.
При това, колкото и да рових, не намерих случай на хомосексуалист от мъжки пол, проявил педофилията си към момиче.
Защо ли? newsm78
Защото педофил мъж, който е посегнал на момче веднага се слага в графа гей. А той може да си е хетеро, дори да има жена и деца, просто си пада по деца. Но това няма нищо общо с хомосексуализма.

Скрит текст:
Едно време и кралете са си лягали с 13-14 годишни, но никой не им е казал, че са педофили, а напротив - велики мъже  Sick та, въпрос на гледна точка.

# 19
Защото, разреши ли го на тях, ще трябва да го направи и за любителите на козички.

С тази разлика, че хомосексуалистите имат доброволно връзка помежду си, докато козичките няма как някой да ги пита, но предполага се- не са съгласни на подобни ласки  Rolling Eyes

Темата, ако не е пързалка, разказва брутална история. А мъжът ти не е ли отгледан от майката на брат си? Той защо не е гей?

# 20
Извадил е късмет сигурно.

# 21
Скрит текст:
  В по-развитите страни (например в Германия) се пропагандираше чрез реклама да не обвиняваме педофилите заради влеченията им, те не са виновни , чувствали се като изверги , не трябвало да се крият и да потърсят помощи от психолог (психиатър или психотерапевт), който да "спре" сексуалните им влечения към деца. Един вид като оправдание беше рекламата.

Е, по тази логика, обратните като посетят психолог, психиатър и психотерапевт, ще  влязат в правия път!? Mr. Green
И тия- любителите на козички.....
Ето нещо интересно, което обяснява каква е технологията, използвана при обработката на общественото мнение, за да легализира немислими извращения.
http://glasove.com/categories/komentari/news/prozorecyt-na-overton
Ето точно от този капан ме е страх и не съм единствената.

# 22
  • София
Голямо шубе ви тресе от тия гейове, бе. Ще кажеш, че са с по десет пипала и пет отровни зъба в устата. На вас защо не са ви повлияли? Само не ми казвайте, че сега са в пъти повече от преди н`ам си колко си години.  hahaha

# 23
  • София

Скрит текст:
Едно време и кралете са си лягали с 13-14 годишни, но никой не им е казал, че са педофили, а напротив - велики мъже  Sick та, въпрос на гледна точка.
Не, въпрос на законови ограничения.
Които лобито на педофилите в днешно време, успяха отново да свалят до нивото на разбиранията от 15- 17 век.

# 24
Щял да му повлияе - пълни глупости! Колко е голямо детето? Ако възрастта му позволява - поговорете с него и му обяснете, че има и такива мъже с различна сексуална ориентация, да не се стресира. То рано или късно ще опрете до тая тема. Бащата на детето, му бил забранил да ходи в къщата на чичото  Stop ooooh! - ами то по тая логика дай да го държи у вас под ключ, щото то като излезе на улицата, по света такива хора бол. До кога смята да "го пази" и от какво? Сексуалната ориентация не се влияе от 1 човек в обкръжението. Да вземе да попрочете малко тоя баща. Всеки сам си преценява, но за мен е излишно. Все пак детето рано или късно ще има такива хора около себе си, без нзачение от кой пол - дали на работа или в университет или на др. място, не е като да не се срещат. Просто трябва да се поговори с детето, какво да очаква и как да реагира.

И аз така смятам, ама.... Shocked
Малкият е на почти 10г.

# 25
  • София
Голямо шубе ви тресе от тия гейове, бе. Ще кажеш, че са с по десет пипала и пет отровни зъба в устата. На вас защо не са ви повлияли? Само не ми казвайте, че сега са в пъти повече от преди н`ам си колко си години.  hahaha
Не, не е шубе от гейовете, а от изпедерастяването на нравите и развращаването на децата.
И да, сега са в пъти повече от преди, колкото и да ти е смешно.

# 26
Педофили са само хомосексуалните мъже или и хомосексуалните жени са педофил...ки  Crazy Thinking
Забелязвам, че гордите хетеросексуални мъже се възмущават само от хомосексуални мъже, жените са им доста интересни, особено на филм  Laughing

# 27
babunka, ти ме уби с тая статистика...  #Cussing out

# 28
Със сигурност  е  имало и преди ,но не бе модерно и не парадираха.Но  това е извън темата тук.Авторката рече и  отсече.Има ли отговор защо съпругът и  не иска контакт с брат му.Че  и с бабата-негова майка?Намек че възпитала гей.А дали това е причината да не иска контакти?Човекът може да си има партньор и  да не се интересува от друго.А може да няма и да се оглежда търсещо и създава впечатление за друго.
Не  е проблем ориентацията само според мен.

# 29
  • София
...
Не, не е шубе от гейовете, а от изпедерастяването на нравите и развращаването на децата.
И да, сега са в пъти повече от преди, колкото и да ти е смешно.

Смешно е, да.
Как точно един гей ще повлияе на детето ти? Нали не се разхожда по прашки и пера в парка?
Нравите и хомосексуализма нямат много общо. Едното е природен подтик, другото е социална бариера. Педофилията е за друг, сериозен разговор.

Общи условия

Активация на акаунт