Игнориране на хора от семейството, защото вредяли на детето?

• 11 860
  • 115
  •   1
Отговори
# 75
Няма какво да направиш, по-добре остави нещата така.

# 76

Май си права, макар да ме гризе отвътре.
Нали се сещаш как се отразява всичко това?
Детето трябва да приеме, че поради незнайни за него причини, не може да ходи на гости при баба си и чичо си, не може да приспива там и да си има различно от обичайното домашно преживяване.
Тягостно е и по празниците, защото се виждаме с тях, както с всеки друг. 2 часа на ресторант и после кой откъде е.
Какво му показваме на това дете?!?!  ooooh!
Но ясно е, нямам думата тук.  Sad

# 77
А брат му при майка си ли живее все още?

# 78
Дай  му време.

# 79
А брат му при майка си ли живее все още?

Да. А е на средна възраст вече, но няма възможност да се отдели. Пък и мисля, че така му харесва, защото никога не се е пробвал.

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 22:39 от ovca

# 80
Ясно. Остави нещата така. Детето ти след няколо години ще си общува с когото си пожелае, връзки с роднини се изграждат и възраждат и на по-голяма възраст.

Моите наблюдения са, че хомосексуалните много бързо напускат дома на мама и татко за да си живеят свободно и да не бъдат критикувани и обсъждани. Явно тук случаят е друг.

# 81
  • София
Аз не търся причините в случая, защото това няма да промени решението на мъжа ми.
Аз се питам има ли какво да направя и да го правя ли вобще?
Щото ми беше жал за тях (майката и брата), а и ме обвиниха несправедливо, че аз стоя в дъното на всичко.
Според мен, застани зад мъжа си и да не ти пука, какво мислят майка му и брат му.
Не се опитвай да се оневиниш- ти си чуждия човек, върху когото могат да стоварят вината и няма лесно да се откажат.
Може би, мъжът ти знае всичко това.

# 82
  • out of space

Май си права, макар да ме гризе отвътре.
Нали се сещаш как се отразява всичко това?
Детето трябва да приеме, че поради незнайни за него причини, не може да ходи на гости при баба си и чичо си, не може да приспива там и да си има различно от обичайното домашно преживяване.
Тягостно е и по празниците, защото се виждаме с тях, както с всеки друг. 2 часа на ресторант и после кой откъде е.
Какво му показваме на това дете?!?!  ooooh!
Но ясно е, нямам думата тук.  Sad

Виж, за теб не трябва да има по-важно от твоето семейство. Това са мъжът ти и детето ти. Ако мъжът ти е свестен човек и това ти е единственото разногласие с него- послушай го. Но ако по принцип е опак човек и за всичко е "на въпреки"- имаш право да се съмняваш в преценката му.

# 83
Мъжете мислят по- прагматично на моменти, докато ние вкарваме емоции където не трябва.
Сега се сещам, че не знам някои от известните педерасти по света, да са осиновили момиченце.
Интересно, защо?
Може и да бъркам, но не намерих в нета нищо.

Няма и да намериш. Но за сметка на това ще намериш тонове информация за picture perfect педалски семейства, чиито осиновени и/или родени със сугогатство деца са били подлагани на изнасилвания и сексуални гаври от бащите си и всичките им приятели "дни след раждането си".

http://www.smh.com.au/national/couple-offered-son-to-paedophiles … 130630-2p5eg.html

Ето директният резултат от цялата тая помия: (видеото е изключително тъжно и тежко за гледане)

# 84
А чичото на никой не е признал за ориентацията си. Ние сами разбрахме - случайно, пък и то си му личи.

Как разбрахте случайно? Видяхте го да се прегръща или се целува с друг мъж? Защото ако не е това, то аз разбирам, че никой, включително и чичото сам за себе си не е наясно, че е гей, само вие, щото му личало.

Абсурт, известните педераси не осиновяват, ползват сурогатна майка, а там вече не можеш да избираш какво ще ти се падне.

Офф топик

Скрит текст:
Много хомосексуални двойки ( и мъже, и жени) не искат да имат да деца, други като Долче и Габана примерно, открито заявяват, че дори и бъдейки гейове не смятат за нормално еднополова двойка да отглежда дете и дори отричат ин витрото, наричайки децата създадени от него "деца на химията"

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 10:11 от Антигона

# 85
  • Варна
Аз също мисля, че причината бащата да отказва контакт е различна от посочената. Очевидно е нещо, което определено не желае да сподели и няма смисъл авторката да рови там, защото ще си докара много проблеми с половинката. Според мен най-добрият път е да се съгласи с решението на мъжа си. Той си знае защо го прави, реално е единият родител на това дете и има право да взима такива решения, още повече като се отнася и до собственото му семейство. Хубаво е също бащата да седне и да обясни на сина си защо му отказва контакти с родата, вече каква причина ще изтъкне си е работа на двамата родители да решат.

Свеки може да мрънка колкото си ще и да обвинява когото си ще, явно тя роля в това семейство не играе.

Някой беше споменал, че авторката освен семейните отношения може да има и нужда бабата да гледа детето от време на време. Ако има такава, нищо не пречи бабата да го гледа в техния дом, а не в дома, където живеят бабата, дядото и чичото.

При така описана ситуация, ако беше в моето семейство, категорично бих послушала мъжа си. Предпочитам да се презастраховам, отколкото да допусна вероятност за травмиране на детето си, защото аз съм била прекалено толерантна.

# 86
Интересна тема сте подхванали, с мъжа ми я коментирахме тия дни. Става дума за негов опит с гей, който по-късно се оказал и педофил. Неговата теория е, че на гей не може да се разчита, че не е педофил /сиреч чист престъпник/.
Това от човек, движил в кофти среди през младостта си и видял туй онуй.
Аз пък, от тези, толерантните, взех да защитавам гейовете, твърдейки, че не виждам връзка между сексуалната ориентация и престъпността.
Е да де, ама имало. Просто не съм била наясно.
Авторката, просвети се.  Peace
А може пък мъжа ти да има нещо предвид /нещо, което знае за чичото - нали брат му се пада?, и което ти не знаеш/. Уверена ли си, че няма и друго скрито покрито? Аз не съвсем.
А, гледам в предния пост са ти писали същото, явно и  в други. Може да има информация за брат си, свързана със сексуалната му ориентация, която просто не иска да ти споделя. За да можеш да спиш спокойно, например.  newsm78

# 87
Аз уж не съм хомофоб, но подкрепям мненията Абсурд, Бабунка и Нощтна птица.
Толерантността не бива да е на всяка цена, особено ако иде реч за възпитание на подрастващ. Едва ли чичото ще посегне на детето, но вероятно ще опита да обясни на детето какво е да бъдеш различен, особено ако му личи, като сигурно ще изтъкне всички знайни и незнайни предимства. Трудно се обяснява на дете сексуална ориентация, особено по-непрофесионално.
Щом бабата и дядото не са възразили кой знае колко гръмко, значи може би наистина има защо- тайничко подкрепят бащата.
Опитах се за кратко да бъда по-широкоскроена, отколкото ми е отредено да бъда, и разбира се не ми се получи. Моето мнение е, че непрестанното прокламиране на толерантност, свобода от всякакъв род, граничат с издигане на анархизма в култ.

# 88
Мъжете мислят по- прагматично на моменти, докато ние вкарваме емоции където не трябва.
Сега се сещам, че не знам някои от известните педерасти по света, да са осиновили момиченце.
Интересно, защо?
Може и да бъркам, но не намерих в нета нищо.

Няма и да намериш. Но за сметка на това ще намериш тонове информация за picture perfect педалски семейства, чиито осиновени и/или родени със сугогатство деца са били подлагани на изнасилвания и сексуални гаври от бащите си и всичките им приятели "дни след раждането си".

http://www.smh.com.au/national/couple-offered-son-to-paedophiles … 130630-2p5eg.html

Ето директният резултат от цялата тая помия: (видеото е изключително тъжно и тежко за гледане)

Айде поеми си малко въздух  Laughing

# 89
  • София
Тука или на някой му беше, много скучно или някой си търси материал я за блогче, я за някоя статийка. А може и пързалка да е, ей така, за спорта. Аврторката плясна 1 пост и се покри.
Да я попитам - този твой мъж, не е ли отгледан от същите родители, или поне единия родител, които са отгледали и брат му? Не са ли расли заедно с брат му? Щото ако са израстнали заедно, то тогава мъжа ти е бил от малък до този гей. Дори и отделно да са расли все пак още имат роднински отношния, виждат се и т.н. Как така мъжът ти не е прихванал модела му на подражание и не е станал и той гей? Май май друга е причината, поради която мъжа ти реагира така, ама или ти не я казваш или той не ти я е казал. Куца ти теорията отвсякъде.

Много агресия бре, Афродита!  Laughing Що така нападаш хората, дето просто си споделят нещо, което им тежи на душата?!
Не ми отговаряй на поста, защото не желая заяждане.
Капка агресия няма и въобще нямам намерение да се заяждам - то няма и за какво Simple Smile . На мен ми е все тая дали твоето дете ще се вижда с роднините си или не. Това решение си го взимате само ти и таткото. Само подчертах, че теорията куца, но ти така и не каза как 10г. не е имало проблем с чичото, сега изведнъж има. Не каза и дали мъжа ти е израстнал с брат си, и ако да - как не е станал и той гей. Като си прецениш така направи. В крайна сметка според мен е по-правилно да заемеш позицията мъжа си, защото той е твоето семейство, а не свекъри, чичовци и т.н., но е добре да знаеш истинската причина.

Общи условия

Активация на акаунт