Игнориране на хора от семейството, защото вредяли на детето?

• 11 867
  • 115
  •   1
Отговори
# 30
  • София

С тази разлика, че хомосексуалистите имат доброволно връзка помежду си, докато козичките няма как някой да ги пита, но предполага се- не са съгласни на подобни ласки  Rolling Eyes

Че, откъде накъде се предполага несъгласието ѝ? Mr. Green
От друга страна, не говорим за козичката, а за любителите на козички- те така са се родили и също имат право да се обявят за енти пол.

# 31
  • София
Хомосексуалните нямат различен пол от този, свързан с първичните и вторичните им полови белези.
Друго е това с джендъра...

# 32
Че, откъде накъде се предполага несъгласието ѝ? Mr. Green
От друга страна, не говорим за козичката, а за любителите на козички- те така са се родили и също имат право да се обявят за енти пол.
В сексуалния живот на хората за нормално се приема всичко, което е желано от двамата партньори. Няма какво да говорим за зоофили и педофили, защото и децата и животните следва да бъдат защитени от злоумишлени действия.

# 33
Човекът може да си има партньор и  да не се интересува от друго.А може да няма и да се оглежда търсещо и създава впечатление за друго.
В смисъл?

# 34
  • София
Хомосексуалните нямат различен пол от този, свързан с първичните и вторичните им полови белези.
Друго е това с джендъра...
Няма значение какво имат и какво нямат- както аз не съм тръгнала да обяснявам какво правя в спалнята, така и не искам те да ми афишират.
Толкова много ли искам?
Но, не- в 90% от случаите, на втората минута хомото заявява, че е такъв.
С което привлича вниманието и става център на коментари, а после почва да пищи, че искал да се отнасят с него като с всеки друг.

# 35
  • София
Моите познати не са ми обявявали нищо на втората минута, честно. Поне не по-свестните, а от дугите има и хомо и хетеро. Не че познавам хиляди, че да стъкмя читава статистика, де.

# 36
Скрит текст:
Човекът може да си има партньор и  да не се интересува от друго.А може да няма и да се оглежда търсещо и създава впечатление за друго.
В смисъл?
В смисъл държанието му да  е като на търсещ  обекта си и да прави впечатление  и  налага съмнение  в друго- все пак няма документ дали е гей  и или нещо друго.
Ако има партньор ми е мисълта ,че е зает и  не шари да търси ,щастлив е  и няма какво да  го подлагам на дисекция дали е опасен за едно дете. Щото така няма сигурност. Говоря за конкретния случай  и съмнението ми,че брат му  има нещо предвид да пази детето си.
Ако е само заради  предпочитанията,  прекалява.
Но само той  знае защо забранява контакт.

# 37
Със сигурност  е  имало и преди ,но не бе модерно и не парадираха.
Не е въпрос на мода, а на шамари.

# 38
Аз познавам две хомосексуални жени, за които знам че са такива, защото са ми приятелки. И един хомосексуален мъж, който никога не е казвал в прав текст какъв е. И дъщеря ми има един приятел. С това ми се изчерпват познанствата или поне само за тези знам.
Огромна част от хетеросексуалните парадират с ориентацията си и то доста.

Не знам въпросният брат какъв е, може и друга причина да има за игнорирането. Но преди време имах лют спор с един 100% хетеросексуален мъжкар, който беше убеден, че ако синът му стане гей, ще се откаже от него и няма да го погледне. Той няма син, де, но също така е убеден, че ще има  Rolling Eyes Сладур!

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 23:25 от Елиас

# 39
Ехоооо!

Не съм искала, темата да става повод за разправии.
Просто търся съвет.

И все повече се убеждавам, че може би мъжът ми и да има право, защото най-странният факт за мен беше, че след като той оповести, че детето повече няма да ходи у техните, никой от тях не се възпротиви.
Той не им каза истинската причина.
А чичото на никой не е признал за ориентацията си. Ние сами разбрахме - случайно, пък и то си му личи.

Но как си обяснявате, че на тях изглежда, че не им пука особено?!
Явно аз нещо съм се бъгнала - да се боря за отношения, които не съществуват и да спасявам роднинската сплотеност.  newsm78

# 40
Т.е. ако няма партньор може да се огеда в 10 годишното дете? ooooh!

# 41
Малко реална статистика:

- при 75 % от случаите на сексуално насилие над деца извършителите са хора, които детето познава добре;
- 80% от насилниците на деца са мъже

Сексуалната ориентация няма нищо общо. Представям си какви фантасмагории са развили някои съфорумки, така че няма да си причинявам изчитане на цялата тема, първият абсурден коментар ми беше достатъчен.

Но, ако бащата на детето ми категорично отказва да допуска контакта му с член на неговото собствено семейство, няма да настоявам.

Във вашия случай може мъжът ти да няма никакво разумно основание, а само хомофобските си предразсъдъци. Въпреки това бих се съобразила с желанието му, след като ще се притеснява. Детето ще си общува достатъчно с чичо си и в присъствието на други възрастни, няма проблем. И така всички са доволни.

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 22:15 от Априлска вълшебница

# 42
И аз бих постъпила като Априлска вълшебница, но това няма нищо общо със сексуалните предпочитания. Работа на ММ си е дали, кога и колко ще общува с роднините си.

# 43
Т.е. ако няма партньор може да се огеда в 10 годишното дете? ooooh!
Не ,бащата на детето  може да се бъгне от държанието му,но авторката писа вече.
За  да промени отношението трябва да разбере от какво е предизвикано-дали има основание  за тревога.
 А ако близък има такава ориентация-ще си го обичам по същия начин и ще го подкрепям в живота, въпреки ориентацията,няма да се променя към него.
Не  ме бива в обясненията ,но знам какво чувствам и мисля.И до  какво довежда общественото мнение.
Мисля,че в този случай  забраната е временна и  ще се промени в бъдеще.

# 44
Е, сега се чувсвам вече тъпо. Щото аз буквално се изпокарах с него - че не е толерантен и пр.
Аз харесвам брат му, но пък наистина не знам какъв е извън общуването си с нас  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт