Искам да кажа ... (81)

• 70 656
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Сандо, каква е тая пяна, бре човеко, що при нас няма?!  Joy Я кажи от къде е внос това пенесто чудо, за да сравня с моя прах. Нали за течен говорим?

Сигме, мерси за предложението, но няма начин да се побере на терасата тоя диван. А и отказвам да го разнасяме напред-назад. Много му здраве, ще го купя и на редовна цена.  Mr. Green

# 151
  • До морето
То пък бива ли на специалиста по перални да му се разтече пералнята  Laughing
Майтапа настрана - по мое лично мнение перилните препарати в Кауфланд са ментета.

# 152
  • Пловдив
Ми Белло, малко със сешуа го подвий, за обем. Права и остра коса, високо чело. И от страни подвий малко. Да се виждат веждите, че е дълъг тоя бретон. Ииии, Тонке, върза ме нещо с тоя Персил. Пералнята пак е пълна с пяна, излиза от чекмеджето, тече навън. Добре, че моята заспа, ще ме добие.
Намали количеството, гений.

# 153
Много му здраве, ще го купя и на редовна цена.  Mr. Green

Сърцето ме заболя...

# 154
  • Sofia
белла, добре си е бретонът....цветът и дължината промени  Peace на русо каре  Wink

# 155
  • Пловдив
белла, добре си е бретонът....цветът и дължината промени  Peace на русо каре  Wink
Тц, на "ягодово русо" или "карамел"!

# 156
Бар кодът започва с девет, три нули, сто. Половин капачка сложих този път, Янтро, не ме ядосвай. Как с Персил от Метро не ми прави пяна, с този прави. Ай ся, не пера от вчера, манЯк съм.

# 157
  • Пловдив
И какво переш има значение, ако има много шушляк се пени адски.

# 158
Отивам да гугълна "ягодово русо"  Mr. Green
Аз толкоз зор видях да я пусна тая коса, вие сега да я кастря! Между другото моя фризьор отказва да ми направи каре. Била ми тънка косата.

# 159
  • София
Сандо, и моят прах е със същият баркод. И ми стана още по-смешно с твоите неволи. Ще ме прощаваш.  Grinning Кой знае какви ги дробиш в тая пералня.

# 160
Сандо, хич не ти върви с прането  Laughing

# 161
И какво переш има значение, ако има много шушляк се пени адски.
Къв шушляк посред лято. Два бели, работни гащиризона, два, три потника - бели, и тва, малко гипсирани. Но ги пускам на изплакване първо. После на 40 С памук. С трите центрофуги и плакнения, не може да изхвърли пяната. Плакна после три пъти поне, и пак ми лепкат. Грешката не е в моя телевизор, има нещо гнило в праха. Трети път пробвам, това е.

# 162
  • София
Решението е да отидеш при съседите да ти дадат да пробваш от техния прах, стига да не е същият.  Peace Така със сигурност ще разбереш дали проблемът е в праха за пране.

# 163
Пет мопа вода събрах, току що. Пералнята блокира, пълна е с пяна. За вас майтап, за мен истина. Имам чисти дрехи за утре, не е проблем. Но съм бачкал десет часа. Сега вместо да легна до топло дупе, трябва да вардя Симо, шед. И да си правя компания с вас, бейббита.

# 164
Проблемът ти е в пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт