Искам да кажа ... (81)

• 70 655
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Бретонът ти е идеален и изглеждаш много добре, но това червено - не, изглеждаш по-възрастна с него.

# 136
Бретонът ти е идеален и изглеждаш много добре, но това червено - не, изглеждаш по-възрастна с него.
Ама той не седи така след първия ден фризьор  Confused

# 137
Ама той не седи така след първия ден фризьор  Confused

Защото там го продухват, ти изправяш ли се? По-добре със сешоар, не е сложно, пробвай. Или с пресите за бретон, едни малки, дребни, нюню.

# 138
  • Пловдив
Или със сешоар с много голяма кръгла четка.

# 139
  • София
Тонка, вие нали всичко щяхте да оставите и да купувате ново newsm78
Е, техниката да си я хвърлим ли?!  Grinning Мъжът ми се е запънал за спалнята, че е от орех, а аз си искам гардероба, защото ми е много хубав и побира целия свят. Имаме все пак още 3 стаи за обзавеждане, за които ще се купуват мебели. Ако зависеше от мен, веднага бих хвърлила спалнята, барабар с култовия матрак.  Twisted Evil

# 140
Ми тя косата ми е абсолютно права. Имам сешоар (професионален чак се води) освен да закърпя положението с него. Или фиба и толкоз  Laughing

# 141
Бела, аз мисля, че без бретон е по-добре. Не е преден зъб, ще израстне Wink

# 142
Тонка, вие нали всичко щяхте да оставите и да купувате ново newsm78
Е, техниката да си я хвърлим ли?!  Grinning Мъжът ми се е запънал за спалнята, че е от орех, а аз си искам гардероба, защото ми е много хубав и побира целия свят. Имаме все пак още 3 стаи за обзавеждане, за които ще се купуват мебели. Ако зависеше от мен, веднага бих хвърлила спалнята, барабар с култовия матрак.  Twisted Evil

Joy Joy Матрака нИдей! Голям гардероб не е за оставяне!

# 143
  • До морето
Аз пък искам снимка на дивана, ако може?

# 144
Бела, аз мисля, че без бретон е по-добре. Не е преден зъб, ще израстне Wink
Фризьора вика: да режа ли? Викам: даваааййй не ръка или крак, ще порастне!  Laughing И после всички около мен: абе, ти какво си направила със себе си?  ooooh!
Ще знам за друг път. Дали може да застане на една страна?

# 145
Ми тя косата ми е абсолютно права.

Е, тъкмо де. Нали някаква форма трябва да се придаде и обем. Иначе стои като зализан на челото. Аз много се харесвам с бретон, но нямам нервите вече да се занимавам.

# 146
Дали може да застане на една страна?

Може, но трябва пак хубав сешоар и техника или да се скъси от едната страна за да пада естествено.

# 147
Дали може да застане на една страна?

Може, но трябва пак хубав сешоар и техника или да се скъси от едната страна за да пада естествено.
Ти пък все едно не ме познаваш какъв съм балък в ръцете  Laughing ще го преживея, но не правете така със себе си  Mr. Green

# 148
Ми Белло, малко със сешуа го подвий, за обем. Права и остра коса, високо чело. И от страни подвий малко. Да се виждат веждите, че е дълъг тоя бретон. Ииии, Тонке, върза ме нещо с тоя Персил. Пералнята пак е пълна с пяна, излиза от чекмеджето, тече навън. Добре, че моята заспа, ще ме добие.

# 149
Затова ти казвам, Бело, че не е висш пилотаж оформяването със сешоар  Laughing Щото те знам, че си с две леви. 
Бръсни нула номер за най-лесно, да не се мъчиш и ти в жегите.

Общи условия

Активация на акаунт