Искам да кажа ... (81)

• 70 651
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Рая, на лични ще ти пиша. Той е голям ъглов диван. Аз такива харесвам.
Още не сме подписали предварителен договор. Надявам  се скоро. Брокерът ми отсъства в момента и затова така.

# 121
Могат да го задържат до 1 месец след поръчката. А на мен ми трябва месец и половина. Питах ги дали мога да платя за съхранение, но нямали такава практика. В крайна сметка и на редовната цена бих го взела, но все пак това са 400 лв разлика мама му стара.

В някоя приятелка не можеш ли да го оставиш? Той така или иначе ще бъде доставен на части, просто да ги струпа някъде. Пък после ще си го преместите, за 15 дена не мисля, че ще е проблем.

# 122
На Айко пускат прилични, ест. кожа, на примоции. Единият гараж ще е свободен две седмици, докато сме на морето, Тонке.

# 123
Преди 1 година се "сблъсках" с индукционни котлони ooooh! Изхвърлих сума ти тигани и тенджери...котлона не загрява с с всякаква посуда. Липсва ми старата печка.

# 124
  • София
Хахаха, Антигонче, нямам приятели с толкова място. Мислех направо в другия апартамент да го занесем, но там хората ще ни освободят само една стая на първо време и няма да има никакво място, тъй като ще си преместим бялата и черната техника, плюс гардероба и спалнята.  Crazy Много ни е сложно положението и съм под страшна пАра. Аман вече, да се приключва с тая имотна одисея. То пък ремонтът ще е минимум месец. Даже мой приятел, строителен инженер, каза, че ремонтът го вижда за около два месеца и половина, което за мен е пълен абсурд. Ако е бригада от 5 човека, все ще приключат за 4-5 седмици, какво има да се размотават.  Naughty Верно, че ще се кърти и т.н., но какво от това.

Сандо, мерси, но не мога да го разнасяме тоя диван из цяла София.  Laughing Не харесвам кожени дивани. Не ми създават чувство на уют.

# 125
  • Пловдив
Преди 1 година се "сблъсках" с индукционни котлони ooooh! Изхвърлих сума ти тигани и тенджери...котлона не загрява с с всякаква посуда. Липсва ми старата печка.
Проверява се с магнит посудата преди да я купиш, ако я лови магнита е ок за индукционен котлон.

То пък ремонтът ще е минимум месец. Даже мой приятел, строителен инженер, каза, че ремонтът го вижда за около два месеца и половина, което за мен е пълен абсурд. Ако е бригада от 5 човека, все ще приключат за 4-5 седмици, какво има да се размотават.  Naughty Верно, че ще се кърти и т.н., но какво от това.
Недей лежа на тази кълка, за месеца, ей така ти казвам, че ще отидат три. Щом строителен инженер ти казва два и половина ще е повече.

# 126
Ако е на части, дай го вкъщи на терасата.

# 127
Такаааа! Искам да кажа, че си отрязах бретон и никой не ме харесва!  Crossing Arms Само аз си се харесвам  Mr. Green
Сега сериозно: голяма съм патка!  Tired

# 128
  • Пловдив
Такаааа! Искам да кажа, че си отрязах бретон и никой не ме харесва!  Crossing Arms Само аз си се харесвам  Mr. Green
Ще порасне, това е коса, да не е преден зъб!

# 129
Ми и аз така си виках..   Laughing

# 130
Благодаря за инфото. Не го знаех това. Сигурно го пише в книжките ама не са ми приятно четиво и ги пропускам Wink
Тонка, вие нали всичко щяхте да оставите и да купувате ново newsm78

# 131
Дай снимка да видим. У бг мама сме по-компетентни.

# 132
Дай снимка да видим. У бг мама сме по-компетентни.
Сигурна ли си, че го желаеш?  Mr. Green

# 133
Ми и аз така си виках..   Laughing
Аз харесвам повече жени с бретони. Дай фото, ОТК - то да си каже думата.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт