Искам да кажа ... (81)

• 70 650
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • В Космоса
Племенникът ми слуша Metallica -  Ride the lightning. Shocked Изненада ме приятно! Crazy

# 106
  • Варна
Сандокане, Камчия -плажа е неохраняем в едната си
част /там където ходим ние/. Покрай Планетариума
и руските постройки има охраняема част заради
лагеруващите . В началото на сезона е спокойно, но
последните седмици всички се изнасят от градските
плажове. Водата е чиста, пясъчната ивица огромна,
непочистена от треви и тънки в голямата си част.
Морето е плитко поне 30м. е 0,80м. дълбоко. Дивичко е.
Няма да ти хареса. Западнал е комплекса, но пък няма
строителство и е много зелено. Иначе СОК Камчия е  Heart Eyes
http://www.sok-kamchia.com/
Пробвай със Шкорпиловци, тук сме отсядали ок. е за
семейства с деца, как са цените сега идея няма обаче.
http://www.longbeachresort.bg/

# 107
Що реши, че няма да ми хареса. Търсим неохраняем плаж, заради кучката. На това съм му дигнал мерника http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=9068&page=0 … 0&subsubcat=0. Миналата година правихме РД на дребната в комплекса. Резервирахме басейна с бара - плажно парти. Много хубаво беше.

# 108
  • Варна
Ами що реших, щото ми е останало
в главата, че си по олинкузивните хотели
с плажове към тях... Кучката ти е готска,
не изглежда проблемна, ама ти си знаеш. Laughing

# 109
Обичам Камчия Simple Smile В неохраняемата й част Simple Smile
Известно време й изневерих, ама ... старата любов ръжда не хваща Wink

# 110
Ами що реших, щото ми е останало
в главата, че си по олинкузивните хотели
с плажове към тях... Кучката ти е готска,
не изглежда проблемна, ама ти си знаеш. Laughing
Никога не съм бил на олинкзивни хотели, капризни сме към храната. Предпочитам да си метна две пържоли на скарата, или да пръжна яйца. Да си резна селска салатка, да си натаманя, както ми е на мен хубаво. А кучката я третираме, като човек, член е на семейството, много умно животно, два пъти ме прави дядо. Ето я на плажа на Камчия, миналата година.http://prikachi.com/images/419/8823419x.jpg

# 111
  • Пловдив
Боже, добре, че не съм се чалнала толкова, че да си мисля, че Въглен ми е 4то дете. Обичам го, гледам го добре, ама не ми е дете, ми котка.

# 112
Боже, добре, че не съм се чалнала толкова, че да си мисля, че Въглен ми е 4то дете. Обичам го, гледам го добре, ама не ми е дете, ми котка.
Янтреее, смени си АЕГ- то със Сименс. Винаги съм казвал, че котката е тъпа сган. Смени черньо с куче и ще разбереш разликата, която имам предвид. Имаш приоритети за смяна, не съм се чалнал.

# 113
  • Пловдив
Ще видя другия месец, за този приключих с пазара на уреди. Всъщност закарах сушилнята на сервиз, да видим дали все пак не подлежи на ремонт.

Миялната Беко мие много прилично, почти го докарва на АЕГ (признавам преди да почне да се разваля много добре миеше), от АЕГ харесвам повече Бош, Миеле не чак толкова. Уърлпул никак не ги харесвам, откакто имам.

# 114
  • София
Искам да кажа, че съм потресена от цените на диваните в Комо, които масово са в диапазон 3000-5000 лв. Добре че на друго място си харесах на промоция от 1400 на 999 лв. То хубаво, но промоцията е до петък и няма къде да складираме пустия му диван.

# 115
  • Пловдив
Искам да кажа, че съм потресена от цените на диваните в Комо, които масово са в диапазон 3000-5000 лв. Добре че на друго място си харесах на промоция от 1400 на 999 лв. То хубаво, но промоцията е до петък и няма къде да складираме пустия му диван.
У нас? Grinning

# 116
Тони, не могат ли да го оставят в склада им? Ти само ще го платиш.

# 117
  • София
Могат да го задържат до 1 месец след поръчката. А на мен ми трябва месец и половина. Питах ги дали мога да платя за съхранение, но нямали такава практика. В крайна сметка и на редовната цена бих го взела, но все пак това са 400 лв разлика мама му стара.

# 118
Тонка, де намери такава далавера, дай линк, че и аз искам да сменям нашия. Ужасно е удобен, но дамаската се оказа кофти. Капарирахте ли новия? Щом до дивата си стигнала  Wink

# 119
Тонка, в София няма ли складове тип self-storage, където да си плащаш за месец-два да ти се съхранят нещата?
 Ние все така си складирахме по-обемните неща докато ни потрябваха и се изнесохме в къща с място за всичките ни чудесии.

А има ли опция в магазина да ти направят доставката в твой удобен ден и така да си го планирате да сте вече там?

Общи условия

Активация на акаунт