Искам да кажа ... (81)

• 70 639
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря отново! Много сте мили.

# 91
пусни втори дубъл на бебетата, че пак изтървах. Каква камчия евилче, нашата ли. Разкажи повече, че мисля да скочим и до там.
Къде по Камчия смяташ да ходиш, sandokanchev?

# 92
  • Ямбол
Добро утро.
Изпратих мъжете към Ямбол, а ние с малката оставаме до края на седмицата.
Пия кафе на терасата, ама много пече, още в седем сутринта. #2gunfire

# 93
Завидях ти свате. Не сме решили още къде да ходим, за това питам. Вилно селище Пирин е много готино там. Но питам за плажа и водата. Принципно са винаги чисти, да няма промяна. За Камчия имам предвид и питам.

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 07:32 от sandokanchev

# 94
  • Ямбол
Изобщо не знам къде е това.
Аз тепърва разучавам Приморско. Вчера ходихме до плажа на Перла, много е хубав. Вечерта се разходихме до кея и южния плаж, видяхме къде е въженият мост.
Днес ще видим накъде да се занесем.

# 95
  • Пловдив
Аз снощи се прибрах в Пловдив за тази седмица. Изпаднала съм в черна серия, колата се повреди преди две седмици, миялната на вилата умря миналия понеделник, в петък капитулира и пералнята, в събота половинката купи миялна, прибирам се за да установя, че тук сушилнята не тръгва, дано подлежи на ремонт, че мъжът казва, че нова чак другия месец, за този бил купил един уред.

За сандоканчев, понеже е по неговат част с любимите му уреди - тъпата сушилня е скъпо АЕГ, висок клас и съответната цена, купено ново от мен. Ми... разочарована съм от АЕГ, не е никак хубаво миялна да умира на шестата година, сушилня на третата, почти всички уреди у нас са аег - ще си преосмисля позицията.

За миялните - АЕГ миеше по-добре от настоящия уърлпул, но по-зле от Бош. И Беко се справя по-добре от уърлпула. Комай всички мият по-добре уърлпула.

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 08:18 от Янтра

# 96
Янтра, миялната ми е Smag и е направо невероятна, не мога да повярвам какви загорели тави измива.
Ако си решила да сменяш марката препоръчвам.
И Миелето суши идеално, бързо и тихо. Макар, че Сандо не го препоръчваше, не помня защо:)
Вчера и ние се разходихме до Приморско, имаше някакъв детски танцов конкурс, гледахме, на Жаки много и хареса, заради роклите естествено:)

# 97
  • Пловдив
И миеле имах - смятам, че са надценени. т.е. твърде високи са им цените. Изобщо почвам да купувам само евтини уреди, под половината цена на скъпите са, ако изкарват по три години ще съм на плюс.

# 98
И миеле имах - смятам, че са надценени. т.е. твърде високи са им цените. Изобщо почвам да купувам само евтини уреди, под половината цена на скъпите са, ако изкарват по три години ще съм на плюс.

Абсолютно  Peace Гледам промоции, да има това, на което и държа и въобще не ме вълнува марката  Naughty Сушилнята ми АЕГ отказа, майстора каза или 30 лв, или нова  Laughing Е, оправи я, след токов удар нещо и изгоряло, пробвай  Peace Имах плот Горение- ужасен беше, мъчихме се взаимно, сега взех Уирлпул- ами супер е.

JACKLIN*, тази марка съм я виждала само в магазините с транспортни дефекти, има ли ги в нормалните магазини? Немска е мисля марката  newsm78

# 99
  • някъде ... тук ...
Моята Мидея мие от 2088-ма насам. Счупи се чопчето за отваряне преди около година и сега си помагам с една малка отверка-шило, но работи безотказно.

# 100
Това с уредите е вярно, в нас миялната е Мидея (купена като изненада - малка, защото само такава е имало черна, пък аз исках да са черни уредите - има място за вграждане, и там стои малката черна Мидея  Mr. Green Хората такива си взимат поради липса на място), пета година кара, мие си, не по-лошо от АЕГ-а на къщата (преди година и половина купуван). Ама е малка, но в апартамента не ми се наливат пари вече, за къщата ще мислим, тогава млади и зелени... черна  Crazy

И за оплакване - още не сме излели фундамент за басейна, тоя сезон май без басейн ще го караме...

# 101
  • Euskal Herria
Съдомиялната ни е Мидеа - от 2007 работи безотказно.

# 102
  • София
Най-евтиният ни уред е пералнята, която ни е подарена. Беко, от 2003 год. и пере безотказно.  Crazy Имало е моменти, когато ми е минавало през ума да купим нова, обаче тази като си работи и все отлагаме.

Не знам защо, но имам големи резерви относно марката Мидеа. Добре, че нищо не са ни подарявали с тази марка, защото щях да си карам с нея.  Wink

# 103
  • Sofia
Направих две бързи поръчки през електронни магазини- на тенис екип и плувни аксесоари и една игра за Плейстейшън. Обичам да пазарувам онлайн  Laughing.
Вчера обиколих малко по намаленията...завлякох едно-друго,но не ми е мерак.
Слагам една обедна гозба и отивам на спорт.
Чакаме класирането за ПЧМГ днес, ама май ще ни подмине. И ще си отдъхнем,че много се разколебах  Whistling.
Уредите ни са всякакви, както и отзивите ми за тях  Mr. Green.

# 104
Рая, Смега- а е купуван много отдавна, но си стоеше нов, защото не се живееше в тази къща, фурната и котлоните, вградени,  са на същата марка, много съм доволна.
Миелето е втора употреба, докара го от чужбина наш близък човек, има същия модел и каза, че е ОК. Нямам предишна, с която да сравнявам. Но фактът, че суши за около час и ми вади дрехите, като гладени, спестявайки ми най- омразната домакинска работа, я напарви за отрицателно време моя вярна дружка:) Милка и викаме, неуморна е, върти понякога и по три курса на ден:) Като се развали друга, човек като свикне на лесно, трудно се отказва:)

Общи условия

Активация на акаунт