Искам да кажа ... (81)

• 70 629
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • В един копнеж!
Нямало лекарства за глисти.  Rolling Eyes
Действай с народна медицина. Първото, за което се сещам са тиквените семки.
После това
http://apteka.framar.bg/03005901/вермокс-табл-100-мг-6-janssen-cilag

# 76
  • В Космоса
До майка ми се допитваха, че е фармацевт, но и тя даде препоръка за тиквени зелени сурови люспи, тъй като лекарствени средства липсват на пазара от доста време.

# 77

Днес ще си стоя на хладно, сама гледайки целия втори сезон на "Връзки" много весело сериалче, препоръчвам:)

По ТВ или в нета?

Прекарахме си "умна" ТВ, наистина, голямо удобство, но не можеш да си подреждаш каналите, е като тръгна да ги изреждам  Crazy, нищо не намирам, много кофти това

# 78
Рая, от нета, накуп ги гледам сериалите.
Акаша, знам за ликьор от зелени орехчета срещу паразити, действа, но не знам дали ще намериш и дали е ок за малко дете. 

# 79
  • В Космоса
Детето е малко, Жаки, да. Не съм чувала такъв ликьор... Thinking

# 80
Благодаря ви за милите думи!
Лина, не са изцапани, щото не давам. Като ги видя да тръгват към пясъка и ми причернява. Знам, ще ми мине, ама докато претръпна ще са така, в басеин.

# 81
И аз харесвам "Връзки", не знаех, че Даниел Вълчев е един от продуцентите.

# 82
  • Mediterraneo

Свалих и няколко книги- "Джинджифиловта къща" и "Трилогия Брьондал" на скандинавски автори са, някой чел ли ги е?

Сега излязоха в Читанка, свалила съм първата, ама не съм я започнала. Аз се захванах с Кросфайър, ужасен ужас  ooooh!  Whistling  Mr. Green 50 нюанса сиво без садо- мазото. Егати.

# 83
  • Euskal Herria
Нашата ваканция започна  Sunglasses. Едва тая нощ надникнах за малко във форума.

# 84
  • Варна
Вани, много са пораснали децата! Радост за очите!  Hug

Моят мъж днес ме разочарова. Взел е решение, което за мен е неприемливо. Наел е негов приятел на работа, а аз изобщо не съм съгласна. Да не кажа, че изпитвам таен ужас. Не сме го виждали отдавна и не знаем дали се лекува адекватно. С шизофрения е, с богато досие, от което да ти настръхнат косите. За това няма да разказвам. Но човекът му е приятел от детството и иска да му помогне.

# 85
  • Варна
Леле, като гъбки растат тези сладури.
Много са хубави vanini*  Heart Eyes

Голям плаж му дръпнахме- кеф. От водата не
излязохме, голямо джаскане с дюшеци падна.
А, Камчия се превръща в градски плаж...

Наздраве от мен, мента с битер  Crazy

# 86
пусни втори дубъл на бебетата, че пак изтървах. Каква камчия евилче, нашата ли. Разкажи повече, че мисля да скочим и до там.

# 87
Ето Сандо

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 22:04 от vanini*

# 88
Пу пу. Много хубави деца. Красиви, и двамата, пупу. Мерси. Кога порастнаха, как си лети времето, малиии

# 89
  • Sofia
вани,разкошни са  Flutter Hug,като нарисувани

Общи условия

Активация на акаунт