Искам да кажа ... (81)

• 70 626
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Аз тази нощ пътувам хърво до София, а оттам за Варна.
Много мразя толкова дълги пътувания, при това с автобус.
Гадно е че тези дни очаквам цикъл, а трябва във водата да влизам с децата.

Къща...хубаво е,но има страшно много работа.
Ако се нуждае от ремонт пък...отиде цяло лято и повече.

# 61
Осмичка, обещаните снимки  Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 16:17 от vanini*

# 62
Лелее, да ги изпапкам, много са сладки! А Алина с тази красива устичка, като нарисувана е! Нагушкай ги от мен:)

# 63
Добро утро, Ванини страхотни бебоци! Лиляна благодаря за темата. Още 22 дни и Албена ме зове. Пожелавам на всички прекрасна почивка!

# 64
Добро утро!

Ванини, да ги нацелуваш тия сладури! Ужасно ви се радвам, току възкликна на мъжа ми "Ох, нашите близнаци много хубави" и той знае за кого говоря.  Hug

Благодаря ви за пожеланията и съветите за къщата. Дано да стане, пък малко по малко ще си организираме нещата там. Уж сме обмислили какво ни чака, но ще видим. Да сме живи и здрави, живота е пред нас.

Ще имам гости за закуска. Метнала съм едни Добруджанки, вчера направих и макарони на фурна. Пак се очертава горещ ден и май ще мързелувам на климатик.

# 65
Хубави снимки, страхотни деца! И на моя мъж е говорено за близнаците! Laughing
Жаки, идете с Мими сами на плаж. Поне да знаеш, че си направила всичко.

# 66
  • Бургас
Ванини, много чисти твоите деца. Браво! Моите и двете имат пясък навсякъде. Laughing

# 67
Ванини, прекрасници са  Heart Eyes

# 68
Ванини, много ти благодаря, накара ме да се усмихна от сутринта Hug Много са пораснали сладурчетата, да са живи и здрави Heart Eyes Как минава времето..... кога ги чакахме да се родят и те и Тото, и на Алина момчето, а вече малки човечета Hug

# 69
  • София
Вани, всеки път като видя малките мушмуроци и изпадам в страшно умиление. Прекрасни са!!!  Heart Eyes

Дъщеря ми ми се обади по вайбър (на село е) и след това гледам, че ми е изпратила някакви иконки. Отварям и шок - три редици сърца и целувки и накрая за разкош среден пръст. Докато мигам умно на парцали, получавам гласово съобщение: "Извинявай мамче за средния пръст, просто обърках иконката за окей с вдигнатия палец."  Joy Joy А докато тече съобщението, се чуваше свекърите ми как се смеят. Те к`во ли са си викали - грешката е вярна.  Mr. Green  Twisted Evil

# 70
  • В Космоса
Ванини, страхотни сладурчета! Heart Eyes

# 71
Хахахах, Тони, Кати е направила деня на свекърва ти, сто процента  hahaha

Оплаках се и ми дойде, най- после!

Днес ще си стоя на хладно, сама гледайки целия втори сезон на "Връзки" много весело сериалче, препоръчвам:)

Свалих и няколко книги- "Джинджифиловта къща" и "Трилогия Брьондал" на скандинавски автори са, някой чел ли ги е?

# 72
Ванини, много са сладки, да са живи и здрави  Hug

Аз събирам багажа за морето.
Най-после, много го обичам това море - слънце, пясък жега, моето време  Laughing

# 73
  • В Космоса
Нямало лекарства за глисти.  Rolling Eyes

# 74
Здравейте и от мен. Simple Smile

Влизам и веднага попадам на сладурите на Ванини. Heart Eyes

Бяхме за седмица на море. Малко ми дойде, но края на юли ще отскочим до Гърция за кратко. Не ми се прибираше вкъщи. Трябва да се поопомня малко и да пусна няколко перални.
Нещо интересно да съм пропуснала?

Жаки, чела съм "Джинждифиловата къща". Не лоша кримка, но не очаквай кой знае какво. Има и продължение "Хана сама вкъщи".

Общи условия

Активация на акаунт