Искам да кажа ... (81)

• 70 597
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
И ние гледаме мача, ама аз подозирам, че няма да го изгледам  Mr. Green

Най-големият ми кошмар се сбъдна... Апартаментът над нас е продаден. Новите собственици се нанесоха днес и празнуват събитието с бясна чалга от обяд. Баси късмета, честно. От полу празен вход, защо баш над дома... Ще ги потърпя още малко и за добре дошли ще извикам полиция.

# 46
  • Sofia
Най-големият ми кошмар се сбъдна... Апартаментът над нас е продаден. Новите собственици се нанесоха днес и празнуват събитието с бясна чалга от обяд. Баси късмета, честно. От полу празен вход, защо баш над дома... Ще ги потърпя още малко и за добре дошли ще извикам полиция.
ooooh!...посред бял ден, доброволно  Shocked.Смятах, че това е останало в 90-те...
Много доволно преядохме...и сега се сдиплихме да правим планк...както и се очакваше не беше много продължителен  hahaha

# 47
Гена, той нашият квартал е малко изостанал, още чоплят семки и пият бира пред блока през лятото и цепят дърва в мазата през зимата  Laughing Когато се преместих да живея тук ходих в аптеката за нещо. Аптекарката ме погледна подозрително под мустак и каза "Ти не си от тук!"  Joy Ама такова чудо, признавам си, не е било. Малко хора сме във входа и общо взето се траем. Нищо де, поне мъжът ми бързо ще се съгласи, че трябва да емигрираме на село  Mr. Green

И аз преядох. Един любим клиент изпратил баклава във фирмата на мъжа ми (и аз работех там преди) и той ми донесе. Ми свинска работа. Ама няма да се мъча да правя планкове де  Sunglasses

# 48
Здравейте, банда.
Вчера се видях с Нино и Онна. Много хубава среща се получи. И децата видях и изобщо много съм доволна.
Ходим на плаж ние. Водим децата рано и си тръгваме най-късно в 11:00 часа, че става адска жега.
Лале, стягай се и напред. Честити да са ти рождениците!
Алечка, успех с покупката.
Тони, как вървят вашите неща?

# 49
  • София
Тони, как вървят вашите неща?
Бавно, Вани. Лашкам се в двете крайности всеки ден. Докато не подпиша предварителния договор за апартамента, който искам, нищо конкретно не мога да кажа. Гледам обаче да не ми пука много и си чакам планината и морето. Най-неприятното, което може да ни се случи, е да отидем на квартира. В момента търсенето е повече от предлагането, а цените на жилищата са ударили тавана. Е, реално таван няма, винаги може и повече.  Grinning

# 50
Някой купувал ли е Персил от Кауфланд скоро. За втори път си пускам раб. дрехи, пени се, излиза от чекмеджето, тече по плочките, потоп. Седя с мопа и попивам. Слънцето хубу ми каза да разкарам този боклук с неустановен произход, ма аз не.

# 51
Тони, вие нали бяхте харесали нещо? Продадоха ли го?

# 52
  • София
Сандьо, преди месец някъде купувахме Персил от Кауфланд и нямаме проблеми. Само с Персил перем и засега не искам и да чувам да заменяме с друга марка. Преди ползвахме Ариел.

Вани, харесали сме. Но не мога нищо да кажа, докато не стане.  Wink След малко повече от 2 седмици ще се разбере.

# 53
Тогава стискам палци.

# 54
Сандо, не са тези проблеми, които спомена, епилирана е и няма цикъл. Просто я е срам. Има доста голям бюст, много хубав, но я притеснява. Горнището и е нещо като топ, като едно времешните ламбаки, ако се сещате. Надолу стои с панталонки, топло и е, а не се съблича и не ходи във водата. Дано се пресрами.
На 15 е, говорихме, не каза конкретна причина. Срам я е и толкоз, ще ме побъркат! Малката иска без бански, нудистка го раздава, едната не мога я съблека, другата не мога я облека Crazy
Вани, поздрави ли Нино от нас:)
Али, къщата има доста по- големи разходи, но аз лично не бих искала да живея в блок, взимайте я:)

# 55
Благодаря за новата тема, Лиляна!  bouquet

Тонка, тогава ще стискам палци Praynig

Радвам се, че всички сте се видяли със съфорумки и сте си изкарали добре.  bouquet

Жаки, поговори с нея и не я насилвай.
 Аз бях същата и докато аз не реша, че ще направя нещо, никой не можеше да ми влияе -приятелки, майка ми или обществените нагласи.

Дай й пространство и тя сама ще прецени дали й е топло, дали да е по бански, дали по панталон-ки или във водата.  Hug

Алечка, и аз съм за къща пред апартамент.
Повече работа има, но не може да се сравнява със спокойствието и самостоятелността на къщата.

# 56
  • Варна
Едва ви изчетох бре...
Пожелавам на Алечка и Тонка да им се наредят
както искат имотните въпроси. Hug
Скрит текст:
Къщата с двор си е ангажимент голям, ей на вчера
3 часа плевих тревички, че и зеленчуците обгрижвах.
Похвалвам се ,че вече бера краставички и тиквички. Flutter
Още 10 дена и дУматитУ ще е готово.
Много ме е яд, че Италия падна снощи...

Хубав ви ден, тръгваме за плаж.

# 57
Закъснява ми вече пет дни, вероятно от смяната на климата, не се е случвало друг път. Ще се гръмна, нервно ми е, подута съм, боли ме корема. Пих силен джинджифилов чай, коремни преси правих и нищо.
Ще изчакам още няколко дни и ако не идва, ще моля за препоръка на гинеколог в Бургас.
Мъжът ми вчера ми вика да не би да влизаш в климактериум, надявам се да греши. Не, че не е възможно.
Винаги съм била абсолютно точна, без значение къде сме...

Контесо, няма да я насилвам, каквото си реши, в крайна сметка е голяма вече.

# 58
Добро утро, дами. Завиждам ви за плажа. Жаки, тоя климактериум, да не изплаче след девет месеца  newsm78

# 59
  • До морето
На гости сме на свекърва ми и с малкия спим двамата на спалнята. Сега отваря очи, вижда че съм на края на леглото и ми казва: " Мамо, защо си отишла надалеч, нали знаеш, че си ми любима  Heart Eyes  Grinning  Heart Eyes
Захир, в гръцко ли сте вече?

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 08:52 от Mariposa_Malva

Общи условия

Активация на акаунт