Искам да кажа ... (81)

• 70 579
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Айяла, да, това е магазинчето. Точно зад пътеките се намира. Мислех, че това е Младост 2 или 3  Embarassed , а то било 4.

О, и аз го знам щом е на пътеките, но никога не съм вземала нито сурова, нито пържена. Качествена ли е приготвената храна - имам впредвид прясна и не воняща на стара мазнина?

# 346
  • София
Пътеките са в Младост 1 А  Mr. Green

# 347
 Mr. Green

Скрит текст:

Скрит текст:

# 348
  • някъде ... тук ...
Пътеките са в Младост 1 А  Mr. Green
точно Simple Smile
знам го и аз това магазинче. приятели купуват редовно от там и са доволни.
ние - не, предпочитам сурова прясна риба от рибните щандове на някои магазини.

# 349
  • София
blackcat6, прясна и вкусна е рибата. Купувам всяка седмица, никога не е била застояла, нито смръдлива  Laughing.

# 350
Антигона, благодаря за палачинките! bouquet

Ще се пробват в скоро време, явно свалянето на кг се отлага.
 Моите излишни в момента са точно два и повече от два да сваля ще е добре, но не се харесвам много , а и не се чувствам добре. Няма да лакомея за повече.

Обаче както искам да ги сваля, така мога максимум два дена да изкарам без сладко/ плодовете са отделно/и ми се провалят добрите намерения.
Иначе максимално 6-7 съм имала излишни и тогава се ужасявам и почвам наистина строги диети, защото не ми се мисли как се свалят кг, двуцифрено число.

Днес е денят на шоколада, от сутринта репортажи по ТВ, но с прискърбие съобщавам,че няма да го зачета hahaha

# 351
  • Пловдив
Това е мениджъра не го разбирам, я обяснете.

# 352
Тонка, какъв матрак да не взимам? И аз се харесвам като Хелга, обмислям я отново в скоро време, но навивам и щерката да ме последва.

# 353
  • София
mariat, моят вкус не е основополагащ.  Grinning
Според мъжът ми нашият матрак е супер, но на мен ми е твърд. Аз обичам да "потъвам" като легна.
Тръгваш по магазините и започваш лягане-ставане, лягане-ставане, докато си намериш подходящ. Единствено с пружини не бих те посъветвала да купуваш. (А точно те са ми удобни.  Mr. Green)

# 354
  • дядовата ръкавичка
Това е мениджъра не го разбирам, я обяснете.

Ами, и аз не го разбирам, ще питам пак сина, ама предполагам, е нещо като претенциозна, надута лелка.

Ааа, сега видях, че Антигона е пуснала снимка. Пфу, вече почти отговарям на "starter pack"-а  Mr. Green

# 355
Това пуберите имат памук вместо мозък. Детето е във ваканция и вчера намазах филии за принцеси и ги оставих в хладилника да си ги изпече за закуска. Прибирам се, забравил, а поне 200 пъти е отворил хладилника  ooooh!.

От друга страна, няма да правя вечеря  Mr. Green.

И аз качих 2-3 кила в последните седмици, но май по-скоро задържам течности, а и съм пред цикъл и още по-поддута се чувствам.

Антигона, щом ядеш скариди и калмари ще ти допадне октопода, стига да е добре приготвен. Сега ми се доядоха разни морски неща. Тук има един рак - soft shell, който е много фкусен, но се чисти  ужасно трудно и не мога да си го причиня. Май в събота ще правя чили миди.

Как ви завиждам за мъжете рибари. Аз много обичам да ходя за риба, но няма с кой тук. Как пък на един познат, който да е запален не попаднах.

# 356
  • София
Аз много обичам да ходя за риба, но няма с кой тук. Как пък на един познат, който да е запален не попаднах.
Сватя, ако щеш вярвай, но по цял ден мога да седя и да се дзверя в плувката.  Grinning Обожавам да ходя за риба, от детство ми е страст, защото дядо ми беше запален рибар. Мъжът ми обаче си даде всички пръчки на един льольо, който изчезна и сега нямаме риболовни принадлежности.

# 357
О, Даун, не казвай нито дума повече! Пращам ти го като експресна пратка в колет на секундата! И без това му е мечта да живее в Австралия  Laughing

"Starter pack"-ът е саркастична закачка към стереотипите. Ето още няколко примера

Скрит текст:
Разглезено богаташко хлапе с влиятелни родители. Ще го разпознаете по наметнатото пуловерче и късите гащета. (Най-вероятно играе голф в свободното си време и винаги е член на престижен клуб.

Това също важи за горното

Пичът, който крещи и унижава публично жена си докато тя припка около него извинявайки се, че диша.

Миналият тийнейджърство младеж, който не може да си хване гадже на неговите години и налита на по-малки момиченца, при които има шанс да му вържат

Само напишете в Гугъл Starter pack и ще ви се изясни  Laughing

# 358
Боже Тонка, грабвай мъжът на Антигона и идвай веднага, имам мек матрак за теб, а Антигоновия мъж е перфектен, щото аз мразя да чистя риба Simple Smile. Имам и такъми даже.

Какво реши за дивана?

# 359
  • София
Даун, след работа ще ходим да го поръчваме. Пък да става каквото ще. То апартамент още няма, ние  мебели купуваме. Откачена работа.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт