Искам да кажа ... (81)

• 70 582
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Излязох по задачи, района около НДК е пълен с полиция. Някакво посещение ли има?

# 361
Тонка, питах те какъв да не взимам! Да кажеш какъв е вашия и да бягам далече като ми го предложат в някой магазин. Mr. Green Иначе и аз харесвам пружинести......ама да видим какво ще измъдрим утре.

Харесвам всякаква риба, стига аз да не се занимавам с нея. Обожавам морски кефал. Това е "чистачът на пристанищата" но е най- вкусната за мен риба. Само сьомга не обичам. Тарама хайвер не съм яла, няма и да пробвам.

# 362
Тони, точно това ти писах вчера. Купувай пък после все нещо ще се нареди.

Мариат, опитай тарамата, вкусът и е доста мек, в сравнение с другите хайвери.

Антигона, и ти можеш да дойдеш. ще те оставя да се печеш и та всяваш смут в тинейджърката душа Simple Smile.

# 363
Тонка, питах те какъв да не взимам! Да кажеш какъв е вашия и да бягам далече като ми го предложат в някой магазин. Mr. Green Иначе и аз харесвам пружинести......ама да видим какво ще измъдрим утре.

Тонка, какъв е твоя прословут матрак бе? Защо си толкова известна с него  Rolling Eyes Разкажи за новите  Wink

# 364
  • София
Рая, всичко можеш да поискаш от мен, но не и да отварям отново дума за одисеята ми с матрака.  Peace Всичко е надлежно описано още миналата година в тази тема... Предполагам, че ако напишеш в Гугъл - Тонка, бг мамма, матрак - ще ти излязат поне 300 страници материал.  Joy

Мариат, как да ти обясня, че матракът ни се води хубав.  Laughing Просто на мен не ми харесва. На Нани е, някаква луксозна серия май беше или нещо такова.

# 365
  • Пловдив
Вие ме урочасахте! И при мен пристигна рекламата за клизма! Добре си ми беше със сандалките!

# 366
Рая, всичко можеш да поискаш от мен, но не и да отварям отново дума за одисеята ми с матрака.  Peace Всичко е надлежно описано още миналата година в тази тема... Предполагам, че ако напишеш в Гугъл - Тонка, бг мамма, матрак - ще ти излязат поне 300 страници материал.  Joy

ОК, но нали вече ти писах, че отскоро съм тук, нямам навика да чета стари публикации на потребителите, а вече в няколко теми те срещам като нарицателно  Wink

Марката каза, само още нещо.....моля те- пробвахте ли го на живо или само по мнения и коментари?

Ще ти кажа веднага защо- купувахме на децата зимата, сменяхме омразните Нанита, и тогава бях категорична, че Нани и Тед повече няма да влязат в къщата ми- познай, след много полягване в магазините пак Тед  Mr. Green

Но когато разпитвах в матрачната тема, 100 пъти поне ми се повтори, че луксозната серия на Нани няма нищо общо с другите. Явно не е съвсем така

# 367
  • дядовата ръкавичка
Излязох по задачи, района около НДК е пълен с полиция. Някакво посещение ли има?

Президентът на Израел.

# 368
Какви реклами ви пристигат? При мен имаше по едно време, но ми рекламираха булки от Тайланд, а сега и те изчезнаха, а аз нямам спомен да съм правила нещо специално  newsm78. Не че ги искам де, щото особено тези за/про запек са  Mr. Green.

# 369
  • София
Марката каза, само още нещо.....моля те- пробвахте ли го на живо или само по мнения и коментари?
Разбира се, че пробвах на живо. И великата драма беше, че съм пробвала някакъв стар матрак в магазина, който реално вече не се произвежда и не са го махнали. И ми доставиха вкъщи нещо съвсем различно. И се започна - приказки по телефона, мотаене, носене на нов матрак, връщане на матрака, носене на друг, пак връщане...  ooooh! Нерви, ядове, скандали. Накрая пак отидох в магазина, тръшнах се на първия изпречил ми се матрак и казах да ми го носят, че ми писна на кукуригото от тях. И така всъщност станах Повелителката на матраците в темата.  Joy

# 370
Ей, голям купон съм изпуснала  Wink

Благодаря за отговора и извинявай, че ти напомних  одисеята Laughing

# 371
Президентът на Израел.

Благодаря  Hug

# 372
Антигона, и ти можеш да дойдеш. ще те оставя да се печеш и та всяваш смут в тинейджърката душа Simple Smile.

С удоволствие бих дошла, Даун, ама ти какво ще ни правиш не знам.

# 373
  • Пловдив
Ама ето, Тонка е Повелителката на матраците, Сандоканчи - Повелителя на пералните, аз съм Повелителката на пълнените чушки (и изобщо майстор на черпака), Даун е Повелителката на сърфистите.

Ще допълвам като се сетя Simple Smile

# 374
  • София
Аз на змиите  Joy

Общи условия

Активация на акаунт