Искам да кажа ... (81)

• 70 570
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Е не! Бирка с цацка си е класика, и колкото ще да е вредна - пак ще консумирам Simple Smile

# 316
Винаги когато си поръчвам риба в ресторант моля да ѝ отрежат главата и да не ми я сервират в чинията. Не знам защо ми е страшно противно. Помня като малка на едно капанче по морето нашите поръчаха попчета. Бре, като ни ги донесоха тия ми ти попчета, даже зъбите им още стояха  Laughing Ужас. От тогава се отвратих, глави в чинията си не искам да виждам.

# 317
  • Пловдив
Аз всъщност риба не обичам Simple Smile И ако е сурова не докосвам, знаете. Няма пак да повторя историята с колата и пъстървата.

Имам и история със шаран Simple Smile

# 318
Верно ли ядете пангасиус? Това е най-мръсната риба, бъкана с какво ли не  Sick В Америка и в някои страни в Европа даже е забранена. Половината Менделеева таблица се съдържа в нея + хормони.

Само каракуда, сьомга и лефер ям. И то сьомгата я проядох в Аляска, а тук където и да съм поръчала няма същия вкус, за жалост.

Черно коте, студентка съм, това поне си запомнила правилно  Laughing

Млада и зелена бях, студентски времена, много беше актуална, от както почнах да чета в бг-мамата и спрях да я купувам Peace
В детските градини и кухни си готвят пангасиуса най-редовно, а пък сестра ми когато вземаше на малката детска кухня най-редовно манджите бяха с пилешки дробчета и после що децата не ядат кухня, ми дробчетата не всеки ги харесва  Sick
Попчетата са вкусни, обаче като им видя муцките и ми е жал да ги готвя и поради това почти не купуваме, въпреки че в понеделник пържих точно попчета, но то се случва веднъж, най-много дваж годишно.
Сега вече, като начетена жена с опит Mr. Green купувам ципура, калкан, лефер, лаврак, пъстърва за нас и сьомга за сина ми (колкото и да я хвалят, ние с мъжа ми не я харесваме, пушената обаче става екстра с филаделфия на филийка), миди, скариди, калмари. Горе-долу от изброеното веднъж седмично си избирам някакъв вид риба и приготвям рибно. Цаца само навън се консумира и само аз, т.к. другите не я харесват.

По отношение на помненето - аз съм много разсеяна, хората около мен го знаят и не се обиждат, ако по 5 пъти питам едно и също нещо, знаят че не съм ги пренебрегнала и не съм запомнила, защото не ми е било интересно, просто не помня подробности. На зет ми бях забравила да му честитя рождения ден, той се бъзикаше с мен и аз от това, че го мисля непрекъснато на другата година му честитя, ама един месец по-рано  Joy

# 319
      Рибата е сред любимите ми храни!

Несравнимо е  да се хапне сафрид,  току-що изваден от морето.Някога, мъжът ми ме глезеше така, но в последните години няма много време. Обичам  заргана, много вкусна е черноморската скумрия, но в нашите води рядко се срещат пасажи, с години липсват. Много обичам карагьоз на дървени въглища.

Океанските мога да ям, но за мен нямат вкус.

А тази година за първи път си хапнах червеноперки от язовир, част от които уловени от сина ми. Simple Smile

# 320
Пушена сьомга с филаделфия е разшкош, да  Heart Eyes  Много хубава закуска са. Реших да се поглезя след изследванията и си врътнах бананови палачинки, отгоре с черен шоколад. Завъртяни закуски правя когато мъжът ми почива, иначе го карам на бъркани яйца или сандвичи. Но днес ще се облажа като бял човек  Laughing

# 321
О, сафрида, страхотен, но само по морето си го позволявам. Онзи ден имаше, когато взех попчетата и нещо не ме впечатли с външен вид, т.е. не ми изглеждаше да е супер пресен.
Зарган също съм опитвала пържен, но не е от рибите, които купуваме често.

А по темата с рекламите от вчера, тази с краката ми излиза и на телефона, и този без косата също, редуват се.

# 322
  • София
Най-гадната (за мен) риба, която съм яла е толстолоб  Sick
Сьомга не обичам. Любими са ми скумрия и бяла риба.
За разсеяността  ooooh!. Много съм разсеяна, забравям, връщам се по няколко пъти за едно и също нещо, а някои неща изобщо не си ги спомням, дори и някой да се опита да ми ги припомни. В такива случаи само кимам с глава и казвам - да, да. Бащата на детето много ми се дразни. Как не свикна за толкова години, не знам.

# 323
  • Sofia
Риба ям от скоро,от година-две и основно е сьомга, на скара.Най-малко ми мирише.
Иначе си хапвам морски продукти-миди,октопод,калмари,скариди  Heart Eyes.Вкъщи приготвям ципура/лаврак и сьомга. Друго-не. Пържена-абсурд  Naughty.За едното ядене да ми се вмирисва и къща, и коса-тцъ.
Аз пък съм много детайлна,помня всякакви подробности  Whistling.Абе,дева,та затова..

Синковецът не можа да се дореди до математическата гимназия. Аз бях разочарована,ама ми мина  Mr. Green.Баба му обаче е много къхърна  Crazy. А той е супер доволен  Crossing Arms,че пак ще рита със старите другари. Заплаших го,че ще компенсираме с курсове-по език, по друго  Crossing Arms.

Довечера ще се видя с приятелка на кино и вино  Heart Eyes.Пощуряли са тез мъже в критическа  Twisted Evil, една не остана незарязана и неразплакана   Tired.

Честити рожденички на Лале и Елисана  bouquet и на Алиска-ЧРД  bouquet!
Смятах цял ден да плажувам,ама е мръчкаво  Rolling Eyes

# 324
  • някъде ... тук ...
Сафрид гледах преди дни в Кауфланд, но беше някакъв от другия край на света (поне така пишеше) и с големи глави, та се отказах.
Зарган никога не съм купувала. Като знам колко вадим на Бялото море и не ща да давам пари Crazy
Единия път спряхме мъжете към 10 сутринта да ловят, щото на палатка, без хладилник и пържещи 3 тигана в жегата не си е работа.

# 325
  • София
Преди паламуд и главно морски риби хапвахме.Другите ми миришат на тиняк. Laughing

# 326
  • Пловдив
Заргана е едно зловещо, много злобно гледа, змиеподобно и със зелени кости?

# 327
Заргана е едно зловещо, много злобно гледа, змиеподобно и със зелени кости?
А баш, като клюн му е главата Peace

# 328
  • Пловдив
Т'ва само като ме погледне от чинията и изтръпвам Simple Smile Стрес Simple Smile

# 329
  • София
Хищник си е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт