"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 920
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Божее, най-после се разведоха и онези ще се оженят...  newsm44 newsm68 newsm68 newsm68
Край на лигавенето...  Wink

# 586
Бахар хич нема да я коментирам с нейния гениален план как Севгито и Кадер да намразят Шахин  ooooh!
Обаче и тоя Шахин хем го боли, хем го сърби, ама и той не знае к'во иска  Shocked Защо не вземе да се върне при младата булка, а се е загнездил в тая дупка при Севгито? Сега обича ли я? Гузен ли е? Какво му е? А и ще играе по свирката на Бахарчето и ще се прави на лошия чичко  Rolling Eyes Shocked Confused

# 587
  • София
Лейля защо живее на друго място и защо с Омут са се разделили?Не гледах известно време.

# 588
Хвана го да играе комар и му се разсърди. А той се хвана да играе, за да спаси баща и да не затъне с много пари. А баща и всъщност му устрои капан по нареждане на Саид, бившия на Лейля.

# 589
  • София
Хвана го да играе комар и му се разсърди. А той се хвана да играе, за да спаси баща и да не затъне с много пари. А баща и всъщност му устрои капан по нареждане на Саид, бившия на Лейля.
Благодаря! Hug

# 590
Ама Бахар тъпото( много и отива) защо не каже истината, много по-лесно е, отколкото да измисля всякакви идиотщини.А Кемал как изобщо я търпи.

И аз това се чудя.Уж за да не страда Севгито,че мъжа и има съпруга ,а да страда за това ,че има любовница Simple Smile Логика никаква,типично за Бахарката.
А Шахин,'горкият' уж съвестта го мъчи,ама парите и младото гадже повече го блазнят май май  Simple Smile

# 591
  • София
Всъщност, как се върна Шахин и защо е бит?И това не съм гледала.Защо седи при Севгито?

# 592
Кемал си го преби с кеф,но изсценираха ,че са го отвлекли,защото се е забъркал пак с грешни хора.
Стои там ,защото Бахар го заплаши -нали тя  беше в болница ,защото  като се сбиха с Шебнем ,последната я удари  и да не повдигне обвинение,нещо такова беше.
Като цяло съшита с бели конци история.

# 593
  • София
Кемал си го преби с кеф,но изсценираха ,че са го отвлекли,защото се е забъркал пак с грешни хора.
Стои там ,защото Бахар го заплаши -нали тя  беше в болница ,защото  като се сбиха с Шебнем ,последната я удари  и да не повдигне обвинение,нещо такова беше.
Като цяло съшита с бели конци история.
Ааа, мерси! Аз отдавна не съм гледала, днес погледнах за пръв път от седмици.Иначе още след новините на обед минавам на 24-часовата кухня и връщам на нова чак за Малката булка.Не исках да заглеждам пак нов турски сериал.

# 594
Честно казано предпочитам турски сериал пред индийските бози. Последните не ги издържам  Sick

# 595
  • София
Честно казано предпочитам турски сериал пред индийските бози. Последните не ги издържам  Sick
И аз не ги харесвам, още повече ,че в тоя дето гледам знам какво ще стане.Но покрай тях потърсих и загледах игралните им филми, избирам екшъни и криминални и доста ми харесват, ако не се броят песните и танците, тях ги превъртам.

# 596
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Пак да кажа... Praynig
Планът на Тъпото (сценаристите) не е лош...Шахин мрази мизерията, картонената къща, остриганата севги със забрадките....Там му е супер гадно...И това му е наказанието...Когато миризмата на баница и гадния чай се натрапят, а френските парфюми и Ню Йорк се отдалечават с бясна скорост, барабар с младото гадже, малко ти остава, за да Фанеш пътя... Mr. Green
Просто Бахар трябваше да остави нещата да се случат от само себе си....Според мен! Thinking

# 597
Той Кемал предложи да оставят нещата да станат от само себе си,ама Бахарката искаше да наемат 'актриса'.Тя нищо не е изкарала ,ама хайде да похарчи парите на мъжа си.
Хм,незнам дали плана се осъществява ,защото реално Шахин си остава със Севгито.Аз питах ако има някой,който разбира езика,да каже защо и как стават нещата ,че господин богаташ да заживее в гетото...

# 598
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Той Кемал предложи да оставят нещата да станат от само себе си,
Да! Точно така. Naughty
И за пореден път Умницата своеволничи....И пак ще руча жаби Naughty
А защо Шахо остава при баницата и на мен ми е интересно.... smile3521
С турския съм зле.... Mr. Green Hug

# 599
  • София
Той Кемал предложи да оставят нещата да станат от само себе си,ама Бахарката искаше да наемат 'актриса'.Тя нищо не е изкарала ,ама хайде да похарчи парите на мъжа си.
А откъде са "парите на мъжа и" ?  newsm78    Аз не знам някой да е изкарал и един лев /пардон, лира Wink/ в този сериал... всички си живеят и си хапват безгрижно, явно напълно безплатно...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт