"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 913
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Зюхре прости на Осман, даже той и носи закуска в леглото. Тунч вдигна скандал,заради това,че са се събрали.Шахин и Джесур се сбиха. Шахин купи кола на Севги. Шебнем побесня и отиде да разкаже всичко, но Бахар я спря. Асъм поиска пари от Шахин,Кемал ги видя как се разправят,проследи го и пита от къде познава Шахин каза му,че ще му даде пари,но приятеля на Джесур ги видя, каза на Джесур, а той съответно изпрати хора да спрат Кемал.Умут разбра за подлите игрички на бащата на Лейля, но тя наивната не му повярва и защити баща си. Пожарникар се обади на лелята на Фериде да говорят за пожара и им каза, че е спасил две момиченца.

# 616
Шахин купи кола на Севгито, а тя веднага накачули вътре кукла и някаква плюшка на задното стъкло  ooooh! Щерка и каза, добре че няма да оплете и дантелено ковьорче за волана  ooooh! Mr. Green

# 617
Оо дааа Joy много беше щастливо заблуденото Севги

# 618
Благодаря ,момичета ,златни сте !!!А Севгито може ли да кара или само ще 'украсява'колата Simple Smile Simple Smile Simple SmileИ от какъв зор Шахин е купил каляска на Пепеляшката?Нали трябваше тя  да го намрази,не да плете каренца за колата Simple Smile

# 619
И по-интересното е, че нито една от патките не се сети да пита татко Шахин от къде има пари да купи кола?  ooooh! Щото то нали при тях парите не са от съществено значение, но от чисто любопитство да се бяха поинтересували  Joy Joy Joy

# 620
  • Край ''синьосиньото синьо море''
И по-интересното е, че нито една от патките не се сети да пита татко Шахин от къде има пари да купи кола?  ooooh! Щото то нали при тях парите не са от съществено значение, но от чисто любопитство да се бяха поинтересували  Joy Joy Joy

Ам чи кък!!! От пенЦията.....то се знай!!!! ooooh!
Ама какъв панаир си спретнаха на ''Арена Севги''.....На бай Шахо задника пламна от вси страни... newsm48
Чак ми стана жал за Шабнем  Tired

# 621
Какво се случи? Шебнем отиде ли при Севги най-накрая?

# 622
Шебнем се беше барикадирала  у Севгито,изчака да се върнат и каза ,че се обичат от 15 години с Шахин и са женени и т.н.Подпали му лагерите буквално Simple Smile В следващия епизод ще има 'сеир',че нещо и господина не знае какво иска и се развика на законната си съпруга.
Аз така и не разбрах каква беше целта и с какъв акъл Шахин я е взел тази кола,понеже пропуснах серията,ама явно прекалено се замислям.Те хората си живеят простичко,а парите на господина са от това че обикаля по улиците на чист въздух Simple Smile

# 623
Хубаво де, как така Шебнем ще му е законна съпруга, като не се е развеждал със Севги-то. За мен тя си му е законната съпруга.

# 624
Ами явно като е избягал от Севги, нали има пари и връзки в общината и гражданското и се е развел. Уредил си го е, така да се каже.
Брех, изпуснала съм интересни сценки. Ще видя кога ще ги изгледам.

# 625
  • ГО
Ми, нали уж умрял беше. После и Севгито се е женила след него, та сигурно е имала смъртен акт или щом го е нямало Н години, значи е умрЕл.

# 626
Севгито много хубавичко припада нещо като се случи, веднага се олюлява и тупва.

# 627
Инджи стана свидетел на егати шоото. Mr. Green

# 628
Цялото семейство на Севги са откачалки и циркаджии Simple Smile За момента само Умут е свестен,ама кокошките са коя от коя по-изкукуригали.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 16:38 от lady_gothic

# 629
Кой е този Бекир, който Кемал издирва?

Общи условия

Активация на акаунт