"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 4

• 106 893
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • ГО
Именно, куршум в сърцето, аутопсия, сигурно ще дадат и погребението му......Измишльотини!
Като се върне какъв ще е? Пак ли ще прави мизерии или ще е добър?
Изобщо Кемал и Бахар събират ли се пак?
Не ми казвайте, че Фериде и Джунейт ще се разделят?

# 676
Дават и погребението на Шахин.Голямо циврене пак.Иначе като като гледах по-нататък,уж става 'добър'-живееха си щастливи със Севгито.
Нещо не разбрах-Джунейт не е син на Осман ,а на сестра му???

# 677
Хаха бебето се казва Осман. Представят го като син на Джунейт от Хасрет, но всъщност това е сина на Йълдъз от Ферман и става въпрос за 6ти сезон.

# 678
  • ГО
Пък аз, ако знаете какво разбрах  Crazy
Че Йелдъз навремето е родила дете от Ферман и сега това дете, вече пораснало, го дават в сериала, като дете на Джунейт от някаква друга.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 679
Е как се появява пак? По колко пъти ще умира?
Ти не си гледала Дързост и красота сигурно  Hug Там такива умирания-възкръсвания за нищо си ги нямат  hahaha Може би сценаристите се вдъхновяват от там  Joy Joy

# 680
Нали в края на единия сезон ,май 5-ти,има престрелка и бременната Йелдъз и Ферман умират.Бяхте казали,че бебето им  оцелява.Това дете ли казват,че е на Джунейт ?А Хасрет коя е?

# 681
Май Кемал и Бахар се събираха за кратко,все проблеми и преследвания.Сега всички ще мислят че той е умрял,но Бахар ще го открие.Той си е загубил паметта е изобщо много трудни моменти ни очакват.
А Шахин се появи докато Севгито плачеше на гроба му,но къде е бил не знам.После заедно отидоха при Кадер в затвора. ПОмня,че Назирето щеше да припадне като видя Шахин.

# 682
Нали в края на единия сезон ,май 5-ти,има престрелка и бременната Йелдъз и Ферман умират.Бяхте казали,че бебето им  оцелява.Това дете ли казват,че е на Джунейт ?А Хасрет коя е?
Даа, шести сезон започва със скок във времето, Йълдъз я дават в нещо като клиника, тъжна и отчаяна, а Кемал и Ферман им дават гробовете.
Хасрет е дъщеря на Солмаз. Солмаз е прислужница в дома на Фериде и Джунейт.
Появява се малко след началото на 5ти сезон. Джунейт я спасява да не я блъсне кола ( май така беше ) , тя се влюбва в Джунейт и започва да прави яко мизерии. С майка й причиняват пожар в чифлика (или некъде си..) и така уж Фериде умира.
Фериде я спасява един богаташ, дава й чужда самоличност (Зехра), а Хасрет дрогира Джунейт и успява да го излъже, че е бременна от него и се омъжва с измама за него.
На богаташа сина (Седат) се жени за Фериде, той се оказва и приятел на Джунейт без да знае, че е женен за жена му.много е интересно. В деня на сватбата на Хасрет и Джунейт Фериде се появява, но не успява нито да ги спре, нито нищо. Цял месец сценаристите ни разиграват кога Джунейт ще се види с умрялата си съпруга и накрая срещата е много силна.
Доколкото си спомням Джунейт го отвличаха някъде и Феридето, докато всички я мислят за умряла, щеше да го спаси, но така Седат я хвана и я заведе при баща си. В последствие заради някакво наследство се ожени за нея, а накрая и беше влюбен до уши.
На мен пети сезон ми беше изключител о интересен.
Четвърти е много тъжен... Предстои в началото на пети и развод за Бахар и Кемал.

# 683
JonyBonboni,много благодаря за инфото!!!Наистина много интересен звучи 5-ти сезон Simple Smile Всичко се обръща с главата надолу,ще го чакам с нетърпение Simple Smile

# 684
  • ГО
Мдааа, както предполагах, тялото на Шахин не го дадоха, как си оставиха вратичка, че да го върнат, не ги е срам  Mr. Green

Джони, мерси за инфото. Интересно е, да, ама някак не ми се ще да развалят основните двойки, камо ли да ги убиват.  Shocked

# 685
Голям рев, голямо напъване... идва ми малко в повече вече  ooooh!

# 686
Харесва ми как се отвличат за добро утро,и Фериде как ще се ожени за сина на богаташа просто ей така,сигурно е с загубена памет GrinningVery Happy Тя трудно отказва,който и каже ще се женим тя тръгва,добре че беше Джунейката супермена да я спаси от Октай и Тунч

# 687
  • София
Цитат
Фериде я спасява един богаташ, дава й чужда самоличност (Зехра).

Нямаше ли такива сериали?И турски и австралийски,Завръщане в Рая .Аз чат-пат го поглеждам /слушам без звук тоя..

# 688
Забравила съм вече подробности, тя се омъжва малко на сила или по-скоро по задължение за него. Имаше и период, в който май се правеха на истинско семейство пред някаква негова леля, която се появява за малко и става много смях. На вечеря Джунейт, женен за прислужницата и Фериде със Седат и с лелята. Танци-манци и Седат целува Феридето и Джунейт откача.  Mr. Green
В пети сезон също се появява един Мурат, който така и не разбрах на 100% какъв е, май е син на Осман.
Той пък се влюбва в друга прислужница, която е в помощ на Назире. А тя е пратена от майката на Ферман там, за да забременява от него. И там има и драма, и смях. Майката на Ферман е ..огън и жупел.
Ай стига толкова, че като дойде 5 сезон все нещо ще трябва да гледаме.
Сега Ейлюл ми е много интересна.
 Sunglasses

# 689
Кадер спа ли със Саит?

Общи условия

Активация на акаунт