На море в Гърция 2016 - IV

• 122 497
  • 784
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Може и да е "бабадзим"  Laughing
Простете за грешката, но не ги пия тез неща и не се старая да ги запомна.  bouquet
Аз ги пия и се притесних да не би да съм изпуснала нещо интересно Grinning
Бабадзим ми е много любима напитка.

# 76
А бабадзим какво е newsm78?

# 77
# 78
здравейте ,искам да ви попитам били ли сте в къмпинг Комица(Comitsa),намиращ се на третият ръкав Атон. Много исках да чуя отзиви за местото и впечатленията ви,тъй като на подобен къмпинг ще бъдем  за първи път в Гърция и малко ме е страх дали всичко ще е наред. Моля ако сте били там и в околностите и ако знаете близки местенца и магазини ,ще благодаря много за съдействието. Испоред вас да ви попитам ,ще пътуваме нощес петък срещу събота,дали според вас ще е такава лудница каквато я описват ,километрични опашки и чакане по 2-3 часа. Благодаря ви

# 79
  • София
Цопа,Параход букети Heart
Ние благополучно се завърнахме от 20дневна обиколка на 1-вия и 2-рия пръст от Пелопонес,този път видяхме всичко набелязано и съм много доволна Simple Smile
за Септември плануваме дивотия,на брега срещу Лефкада!Да видим дали ще ми се получи с отпуската..

# 80
  • София
Здравейте,помогнете ми в избора между два хотела-единият е хотел Chrousso Village 3*(+),а другият е
хотел Blue Dolphin 4*, Ситония.Първият е ол инклузин,а вторият е закуска и вечеря,като вторият е по-евтин с 366лв,но те сигурно ще отидат за обяд,сладоледи и сокове,така че се изравняват като цени.Цените са за 7 нощувки.Въпроса е кой е по-добър като храна,чистота...?Благодаря!
Били сме във втория хотел преди години, закуската и вечерята бяха добри, без никакви забележки, храната е напълно достатъчна, според мен. Ние бяхме в двуетажна сграда, на втория етаж и стаята беше много малка, нашите приятели бяха настанени в къщичка, с веранда и вътре е много просторно, този вариант е по-добрият, ако може да се избира.
Ние сме били в Крузо вилидж в апартамент преди 5-6 години. Всичко беше много добре, освен многото комари вечер около басейните. В стаите нямаше. И плажът е на около 500-600 метра от хотела. За нас не беше проблем. Може да се стигне и с кола до него.

# 81
  • София (Възраждане)
1-вия и 2-рия пръст от Пелопонес

От изток на запад или обратно? Mr. Green

# 82
Запис в новата тема от Корфу.
Параход, благодарско   bouquet

# 83
Благодаря wild poppy
Здравейте,
след 10 дни заминаваме за Сарти, били сме и преди там, но не знам къде се намира рибарския на пътя от Сарти, ако е възможно да обясните. И още нещо как са цените в таверните, има ли чувствително покачване? Благодаря предварително.
Снощи сметката беше 60 евро и центове за:
Ципура, октопод, две гръцки салати, два фреша, вода, голямото кюфте с гарнитура на голямото дете. Само това знам колко струва - 6,90€,
Дзадзики, бубузан 250мл, каничка вино 250 мл и десерт от различни 4 пастички. Незнам има ли покачване. На всякъде където сме били е горе долу така. Предполагам, че може в тази таверна да е една идея по скъпо, защото е много известна. Дори се срещнахме с едни бивши съседи, който бяха дошли да вечерят от Каламици. А на мен много ми харесва раверната в Каламици.
Този рибарски е на пътя, движейки се от Сарти към Сикия от дясно, малко преди отбивката за сели Сикия. Беше нещо с Г... Идвайки от Сикия имаше табели, сигурно и от Сарти има, но не съм забелязала на идване.
Аз съм сигурна, че в Сарти продават риба и че е възможно таверните да са по евтини.

Благодаря, да в Сарти има рибарски, но обикаляме района и ще го открием и този магазин на пътя. Не ми изглажда да има покачване на цените от миналата година, ще проверим на място. Слънчево лято.

# 84
Здравейте,някой бил ли е в този хотел Orfeas Blue Resort 3*(+)?

# 85
Искат ми депозит от 50 евро за студио в Никити. Имам проблем с плащането през transferwise. Регистрирах се и исках да платя през дебитната карта, но като опция ми излиза само плащане чрез трансфер. Някой, който е плащал през transferwise, може ли да обясни как точно става, явно нещо не правя както трябва. Благодаря Ви предварително!

# 86
Искат ми депозит от 50 евро за студио в Никити. Имам проблем с плащането през transferwise. Регистрирах се и исках да платя през дебитната карта, но като опция ми излиза само плащане чрез трансфер. Някой, който е плащал през transferwise, може ли да обясни как точно става, явно нещо не правя както трябва. Благодаря Ви предварително!

Плаща се с банков превод в лева по сметка в Уникредит. Само това е опцията. И не приемат на каса. Само превод.

# 87
Благодаря, но защо тогава в сайта им, в начини за плащане е посочено, че може и с дебитна, и с кредитна карта?

# 88
Не знам. Аз виждам това
Цитат
No cash or cheque – as a fully online business, we can’t accept or send out cash or cheques. You can use TransferWise to send money from a bank account to a bank account

# 89
Ако може някой да помогне с информация - отзиви за Скала Фурка - най-вече ме интересува като плаж как е?

Общи условия

Активация на акаунт