На море в Гърция 2016 - IV

• 122 530
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
  • София
blue angel, разгледай и Офринио, Неа Парамос, Неа Ираклица, Неа Карвали. В северна Гърция има много места.
По принцип в Гърция официалният сезон свършва в края на август, но в северната част работят основно заради нас през септември.
Учебната година започва във втория четвъртък на септември, след този ден става още по-евтино.
ма никак не съм съгласна с теб,2-рото море ни е винаги Септември,та дори и Октомври и то далеч от Северна Гърция!

# 106
  • София
blue angel, разгледай и Офринио, Неа Парамос, Неа Ираклица, Неа Карвали. В северна Гърция има много места.
По принцип в Гърция официалният сезон свършва в края на август, но в северната част работят основно заради нас през септември.
Учебната година започва във втория четвъртък на септември, след този ден става още по-евтино.
ма никак не съм съгласна с теб,2-рото море ни е винаги Септември,та дори и Октомври и то далеч от Северна Гърция!

с кое не си съгласна?

# 107
Здравейте! Харесахме си ето това http://www.booking.com/searchresults.bg.html?dcid=4&label=ge … mp;ss_raw=Сантори , но ме притеснява че няма никакви отзиви и е пуснато тази година. Исках да ви попитам доколко буукинг гарантира за местата, които се предлагат. Няма никакви контакти с предлагащите го. Мястото ми харесва защото е точно между Парга и плажа във Врахос и също близо до други хубави плажчета, които можем да разгледаме.

# 108
  • София (Възраждане)
Щом е пуснато тази година, нормално е да няма отзиви. Не мисля, че "букинг" има лични впечатления от мястото, оценката е единствено на база клиентски отзиви. Потърси ли в нета за други сайтове с коментари?
Между другото линкът не работи.

# 109
  • София

с кое не си съгласна?
с това,което си написала...за сезона в Гърция.

# 110
Исках да ви попитам доколко буукинг гарантира за местата, които се предлагат.
Не гарантира по никакъв начин. Ти си поемаш риска - издънки са възможни и на места с отзиви, а в чисто нови студиа сме попадали на отлични условия (обикновено като са отскоро на пазара дават по-ниски цени).

Не разбрах обаче какво си искала да покажеш с линка, той е за всички налични хотели между 25 и 27 юли в Санторини, а ти говориш за Парга?

# 111
  • София
с това,което си написала...за сезона в Гърция.

Сезонът свършва в края на август, това не означава, че всички хотели затварят.
Ако искаш, питай хотелиерите, когато отидеш отново. Аз съм говорила със собственик на верига хотели. Неговите хотели работят целогодишно.

# 112

Сезонът свършва в края на август....
Свършва, казваш, на 31.08 официално свършва!
Защо не го каза м. г., когато си търсех настаняване и кола на Родос, и всички се бяха наговорили, че до 10/09 им е Висок сезон, а пък следващия го бяха кръстили Middle и чааак след това Low.
Всъщност, знаеш ли, в момента си търся настаняване и кола на Циклад. Ще те замоля, да им обясниш, че не са прави, да ми търсят цени като за Висок сезон до 10-ти, а някои нахалници и до 15-ти септември.

# 113
Благодаря на всички, които се отзовава със съвети във връзка с моето питане за плащане през transferwise.  Разбрахме се със собственика да платим всичко на място.  В събота пътуваме за  Кефалония.  Ако имате въпроси,  съм на разположение.

# 114
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря на всички за предложенията,  ще ги проуча основно.  Пак ще кажа -  не искаме лукс,  олинклузиви и СПА.  Целта ни е да почиваме на чисто море при добро настаняване в някое семейно хотелче, в студио с оборудвана кухня.  Има много по-красиви и пленителни плажове и места за настаняване,  но за съжаление не можем да си го позволим.
Аз мисля да сме там за 5 нощувки, като периодът ще е 27.08-06.09, вече зависи какво ще изпадне като оферта,  не мога да кажа точни дати.

# 115
 Който минава утре през Кулата да си приготви евраци,днес са раздавали брошури че от утре почват да събират пътна такса.Честито!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 116
Очевидно някой не успява вече от доста време да приеме, че не е вечно прав. И, че все пак има и различни мнения.  

В северна Гърция сезонът може и да свършва в края на август(въпреки румънци, българи, македонци и сърби), но на юг ситуацията е малко по различна. Като поопознаете Гърция малко по-надолу от Пелион или Кефалнония ще видите. Вярно, че след 5-10.09 фериботите се разреждат, но все още сезонът е далеч от приключване на популярните острови и места на континента. До края на септември повечето хотели си работят на пълни обороти, а някои дори и до края на октомври. Един собственик на хотел не е представителна извадка, че да е меродавно мнението му.

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 08:55 от Анонимен

# 117
  • София (Възраждане)
Който минава утре през Кулата да си приготви евраци,днес са раздавали брошури че от утре почват да събират пътна такса.Честито!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Без евраци няма смисъл да се ходи по-надолу Mr. Green

# 118
  • София
Ок, нека това е грозен и гаден плаж  Mr. Green

# 119
 Вярно е, че Порос е някъде на опашката  в класацията на Кефалонските плажове. Змия, снимките ти са  хубави обаче, много по-хубави от плажа  Simple Smile !

Общи условия

Активация на акаунт