Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~158

• 47 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен / София
Злати  Hug Боби  Hug - много обичам диня...и днес си купих половинка...защото преди си купувах четвъртинка - от големите...Страшно са вкусни и не мога да устоя...Готова съм за празника  newsm53 newsm10 Ама като гледам Кахраман на снимката...погледа му е многозначителен...затова ще добавя към динята и още нещо....

и Узо

С лимонада от диня ТУК

И музиката да свири

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ(Kahraman & Elif Aşkı ) by kostas 2015

https://youtu.be/syZLjYjEhVY
моля....моля....някой сме на работа Wink без изкушения моля Joy Joy Joy Joy
Здравейте момичета....
хайде и нещо от мен....
Скрит текст:

# 661
Гости - нали си в обедна почивка  Wink Вие не спазвате ли кодекса на труда....Там не пише, че в обедната почивка не можеш да изпиеш едно Узо...само не трябва да се напиваш  Naughty А аз съм сигурна, че имаш тренинг  yes Ако искаш да го сложа в хладилника... newsm55

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ(Kaderimin Yazıldığı Gün) by kostaspap 2015

https://youtu.be/Jq2tbFwXm1s

# 662
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Боби HugАни HugГости Hug

Аз си ям диня всеки ден! Laughing

При нас валя-слабо само 5мин.! Laughing

Май не пуснаха озети тази седмица за ВО и 309! newsm78 Всичко е объркано в момента! Peace

Два репортажа с Баръш Фалай и Лейла Танлар от програмата Magazin8! Peace
https://new.vk.com/paramparca?w=wall-78750608_140074

# 663

Здравейте мили мои Слънчица,  поздравявам ви с най-влюбената  във виртуала и реала двойка на Турция.

Вчера ме нямаше.  Ходихме с Давид в моята  Алма Матер. Целта беше да го повозя на  влак, немската  мотричка и да го запозная с моя  студентски град. Тръгнахме в 8 часа и се върнахме в 22 часа. Цял ден се разхождахме из  Свищов.  Исках  Давид да  види с очите си моята Аула, отключиха ни  4 аудитории - 7-ма, 8-ма 14-та   и 19-та, мензата,   моят факултет, деканата - кабинетите на ректора и зам. ректора, ректората, както и  другите факултети. Разбира се,  с предварителна уговорка го запознах с Ректора /и аз не го познавах/ - беше много лююбезен и ме разпитва за моите професори и преподаватели. После се запознахме със зам.  Ректора, който имаше  гости /з-ма специалисти/ от  Македония - университета за икономика в   Скопие.  Разговаряхме и с тях. Представих им се, бяха учудени от  още незатихналата в мен  любов към  науката.
             Целта ми беше да му покажа на моя  внук  пътя към  науката и истината в  живота, а той каквото си иска това да учи, когато завърши средното си образование. Сега е на 10  години.
             Утре отиваме на Беклемето.  Имаме още 3 дни да ходим, за да  завършим курса по  летен  биатлон в планината.  Вероятно в неделя ще го заведа в София, защото той заминава със семейството си  на Синеморец.
              Сладурчета, мои милички  ярки  Звездички......  Мислех си, че преди да  започнат  лятната ваканция   актьорите са  заснели  4 епизода от  трети сезон. Нали винаги ни  пишат, че снимат 3-4 епизода напред, а сега не са снимали нищо. Малко ми е непонятно, защото в трети сезон се променят някой от актьорите и как ще ги  викат, за да продължат след 71-ви епизод. Пак си мисля, че поне 2 епизода от 3-ти сезон са заснети.  То ако не е така - какво значи? Още ще продължат някой договори - това е почти невъзможно.  Ама те си   знаят - не е моя  работа.  Аз  само го коментирам.  Няма начин поне 2 серии да не са заснети.
             Аз прочетох във Фейса в темата на ZOO  ERKAN  PETEKKAYA, ЧЕ НА 19- ти септември  ще излъчат първа  серия  от  трети  сезон.  Ама като знаем, колко са им верни  приказките - не се знае кога ще е.
Ако сериите са 13, както го написаха още в края на юни, то  сериала  Счупените парчета ще  финализира    през  втората половина на  декември.  Хайде, стига им  толкова,  защото още какви гадости ще ни  предложат да гледаме. Спомням си как завършиха последните няколко кадъра от 71-ви епизод.  Даже ги излъчиха, когато започнаха да изписват  буквите на финала -  Майде така кръвнишки  гледаше  Джихан, така  идиотски му се заканваше над  простреляното тяло на Айше, свила пръстите си в юмбрук срещу лицето му, така му се  зъбеше, че си спомних оня момент,  когато  Харун  показа на масата още в първата серия на втори сезон  оня жълтия пистолет на  Джихан, който  Харун си присвои и Майде  гръмна с него по една чаша и я строши.
           Тя - Майде е убила съпруга си, та  Джихан ли няма да  посегне да го убие.
           Впрочем още нищо не знаем защо  Хатидже и кого е убила - ако е убила на  Айше  баща й,  то тогава  защо след като Хатидже отиде в затвора, Майде  говореше с   бащата на  Айше - Сабри ????
            Тука нещо ни лъжат сценаристите. Вероятно   Майде е убила мъжа си и са се разбрали с  Хатидже тя да отиде в затвора и да излежи присъдата  вместо  Майде, а Майде да се грижи за Айше.  Ама тогава как е умрял бащата на  Айше - Сабри ???
            Ще ни пържат на нажежени  шишове тия  сценаристи.
            Хайде стига толкова, че много стана. Да се пригатвям, че утре сме на Беклемето.
            Много ви обичам.  Желая ви   много, ама много здраве, много положителни емоции и още по-много любов.  Простете ми, но ще ви пиша - не ходете в  тази жега на слънце.  Моята братовчедка на 58 г., отишла на разходка до реката, влязла във водата - в 14 часа в неделя, прилошало й и паднала в реката.  Водата е 20 см. дълбока и тя се е удавила.

# 664
Злати  Hug Сиси  Hug
При вас поне е разхладило, като е поваляло...при нас само духа и слънцето пече.... Nature Sunny
Изгледах видеото - Б.Ф. се забавлява като си пее...Май са в Чешме на почивка...Жена му изобщо не изглежда зле...както я бяхме набедили в Памука.....

Сиси - нищо не разбрах - цитирала си вчерашния си пост...и нищо не си писала извън цитата  Thinking
Интересно, защо няма снимки и озет за ВО, а има 2 фрагмана....Нали утре вечер ще излъчват 7-ми епизод  Thinking
На Еркан му побеляла и брадата...вече не става да играе с брада....

Хубав остатък от деня и прохладна вечер  Hug

# 665
Сиси Hug,защо си цитирала поста си? Thinking

Цитат
Интересно, защо няма снимки и озет за ВО, а има 2 фрагмана....Нали утре вечер ще излъчват 7-ми епизод  Thinking
Ани Hug,сега ги пуснаха! Peace

Озетът!
Скрит текст:
ㅤ› Краткое описание седьмой серии:

В «Высшем Обществе» свадьба!
По принуждению Сюрейи, Джансу будет присутствовать на свадьбе одного из представителей высшего света, но среди приглашённых есть и Мерт Чалхан! Конечно же вместо себя Мерт отправит Керема. Для того, чтобы их секреты не раскрылись, Джансу и Керем избегают друг друга на свадьбе. В это время, Эдже и Мерт, которые присутствуют на свадьбе некого соседа, ждёт приятный сюрприз. Семействе Коран, играющих счастливую семью у всех на глазах, придётся столкнуться с неожиданными обстоятельствами. Пришедшая на свадьбу без приглашения, Ишил станет последней каплей для Сюрейи. Джансу и Сюрейя поссорятся и наконец станет известна тайна причина «неудачливости» дочери.
Всички снимки в контакта! Peace
https://new.vk.com/yukseksosyetefan

# 666
Злати - търсих снимки за колажа за новата тема и видях, че най-после са ги пуснали....
Благодаря за снимките и озета - ще се разбере защо Джансу е неудачната дъщеря за Сюрея....Но дали ще се разкрие лъжата на двамата портньори - кой е истинския Мерт и кой е истинския Керем.... newsm78

Още малко снимки...

# 667
Ето я и изгората на Мете....

Направих новата тема...Ако искате да я видите - пишете, за да свършим тази...

# 668
Вие гледате номера предполагам...а пък аз правя преглед на 24 епизод на Съдбата - сдобряването на Елиф и Кахраман...
Елиф казва на Кахраман да си отива, но очите й казват остани....И как само се издаде нашата инатливка - имал съпруга...На Кахраман веднага му стана ясно за какво иде реч и така сладко се усмихва....

....защото не издържам да те гледам близо до мен....
Но....Героя нали е п*ч знае какво трябва да направи  Grinning

# 669
Добро утро   Hug
Нека денят ни да бъде божествен 

# 670
  • Стара Загора
Добро утро HugАни HugЗлати HugСиси HugГости HugЛу Hugи на всички,които ще минат Hug

Чудесен ден с хубави емоции, много
вдъхновение и слънчево настроение! Flowers Sunflower
Най-важното е да вярваме, а
вярваме ли ще успеем във всичко! newsm10

Желая ви успешен и щастлив ден!

Ани waveyМерси за кафето и приятната компания lovekissТази реплика на Елиф ми е любима Grinning

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 12:05 от bojana maneva

# 671
Боби мерси за пожеланията  Hug

Моменти от 24-ти епизод...

# 672
  • Стара Загора
Не знам колко е вярна информацията newsm78,но попаднах на тази статия....

Йозджан Дениз се завръща на екран
Любимецът на милиони Йозджан Дениз, въплътил Кахраман
в хитовия "Част от мен", с нов сериал... Актьорът ще работи по нов проект с продуцентска къща Avsar Film. Освен че ще изпълни главната роля, Дениз ще бъде и режисьор на предстоящата лента. За последно 44‐годишният красавец взе участие в игралния филм "Втори шанс" (İkinci Şans), чиито снимки приключиха в средата на юни.

# 673
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug Боби Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! bouquet bouquet

Йозджан с брат си Ерджан и прият.Унал! Peace

Скрит текст:
Озджан с братом Эрджаном и другом Уналом✌

Снощи гледах Номер 309!Много линкове не работеха на Фокс тв. и закъснях с началото!Да видим как ще е Стар тв.тази вечер с ВО! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

# 674
Боби  Hug Злати  Hug

Боби - чудесна новина си ни донесла  newsm44 Дано да не е партенка  Praynig

Злати - дано довечера Стар тв да не ни правят проблем...Епизода обещава да бъде интересен...

Деси я няма...тя пускаше линкове, където мамашите коментираха епизода на ВО по време на излъчването... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт