Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~158

• 47 163
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Боби благодаря за всичко  Hug С теб Съдбата ни събра  Peace

Не знам дали обърнахте внимание, но вече включих ВО към сериалите на Хати....Така, че спокойно можем да пишем и тук...Нали продуцента ни е зет  Grinning Grinning Grinning

# 16
  • Варна
 Weary Още веднъж преживяхме този вълнуващ финал! Ядосвахме се на сценаристите, на продуцентите, на режисьорите; късахме си нервите и отново и отново тръпнехме пред екрана- дори и сега на второ гледане!!! Joy Joy Joy Joy Елиф и Кхраман ще ни липсват, затова и с такова нетърпение тръпнем в очакване на нови проекти и на Хатидже и на Йозджан, ала те ни показаха, че щом любовта е истинска- всичко, всичко може да се промени към по-добро -♫♪♫Her Şey Değişir ♫♪♫

# 17
Гости Hug розите са като истински  Hug а не виртуални  Grinning
Баклавичката точно пасва на бялото винце....Съжалявам, че не си успяла да гледаш финала - преди не ми хареса много, но сега гледах като за първи път и се смях и плаках...Бях много щастлива, че змията Дафа не се появи от някъде.... за всички гнусотии които направи в затвора й е мястото....smile3533

Бризче - целия сериал го преживях отново  newsm10

Цитат
щом любовта е истинска- всичко, всичко може да се промени към по-добро

newsm10 newsm10 newsm10

# 18
  • Плевен / София
Ани така е, с любов всичко се оправя и поправя....къде мога да гледам финалната серия....че ми е дерт, че Джелял каза "да" без да го видя заспа ли или не заспа.... Joy Joy Joy
Бризче Heart Eyes страхотно клипче и думите от песента са много точни и верни....
да си щастлив не е мечта
живей както иска сърцето ти
и ще видиш, че всичко ще се промени...

# 19
Гости
Опитай да видиш дали ще можеш да гледаш тук -

https://new.vk.com/videos254735307?section=album_8&z=video25 … %2Fpl_254735307_8

Това е руски сайт, но на мен не ми иска регистрация.....

# 20
  • Плевен / София
Гости
Опитай да видиш дали ще можеш да гледаш тук -

https://new.vk.com/videos254735307?section=album_8&z=video25 … %2Fpl_254735307_8

Това е руски сайт, но на мен не ми иска регистрация.....

love001 newsm44 newsm68 love001

# 21

Това е преломния момент в който Дафа окончателно загуби Кахраман.......Връщане назад вече нямаше....

# 22
С клипа "Хайде, тичайте към щастието" направихте  чудесен завършек на сериала!
Както казват "Любовта ще спаси света"! Но май не се обичаме много, т.к. светът в момента е объркан!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПИСАХТЕ И СПОДЕЛЯХТЕ В ТАЗИ ТЕМА!  newsm51 newsm51 newsm51 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001
Ще продължим да пишем за ВО!

# 23

Това е преломния момент в който Дафа окончателно загуби Кахраман.......Връщане назад вече нямаше....
Тя просто запази това нещо, за което Кахраман е мечтал!

# 24
http://tubebg.com/62789-chast-ot-men-final-1-chast
http://tubebg.com/62790-chast-ot-men-final-2-chast

Тук също може да гледате финала на Част от мен !

# 25
Аз нещо нямам ищах за гледане на летните сериалчета ВО и №309.
Като, че ли ми се ще да си дам почивка от сериалите им на този етап, нещо са ми все еднотипни историите пресъздадени в Дизитата им, но онези вечери случайно попаднах на селфито с Хатидже във ВО и си помислих, че се припознавам, а се оказа, че наистина е била тя.
Всъщност нейната роля епизодична ли е, или не? newsm78

# 26

Тя просто запази това нещо, за което Кахраман е мечтал!

newsm10 newsm10 newsm10
Решението, което тогава взе Елиф беше много рисково, но тя не повярва на Къймет, че Кахраман се е отказал от бебето.......И когато Топрак се роди, Елиф каза на Кахраман, че много сълзи е проляла и е взела много смели решения.

Лу ще пишем и за ВО, ама още не съм го гледала.
Скрит текст:
Имах нужда от малко почивка и се оказа, че имам много неща, които трябва да свърша и не остава време..... ooooh!

Личеше си, че Кахраман иска да бъде с Елиф...ама му трябваше време да го осъзнае.....

Наде

Цитат
но онези вечери случайно попаднах на селфито с Хатидже във ВО и си помислих, че се припознавам, а се оказа, че наистина е била тя.

Това което показаха беше епизодична роля, но не се знае дали няма да участва и по-късно...Ако Бурак реши, че жена му има място в сериала....

# 27
# 28
  • Стара Загора
ДОБРО УТРО, МОМИЧЕТА Hug Hug Hug

ПОСРЕЩНЕТЕ ИЗГРЕВА НА НОВИЯТ ДЕН С УСМИВКА И ЧАША КАФЕ!
НАПРАВЕТЕ В ДУШАТА СИ МЯСТО ЗА СВЕТЛИНАТА И НЕКА СЛЪНЦЕТО НАХЛУВА В ЖИВОТА ВИ ЕЖЕДНЕВНО С ЕНЕРГИЯТА НА ЛЮБОВ И МИР...
ИМАЙТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА ПРАВИТЕ ДОБРО И СЕ НАУЧЕТЕ ДА ЧАКАТЕ НАЙ-ДОБРИЯ МОМЕНТ С ДОВЕРИЕ,ВЯРА И ОПТИМИЗЪМ!
ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 07:06 от bojana maneva

# 29
Добро утро и от мен

Да започнем деня с кафето сервирано от Боби и да си пожелаем един щастлив ден

БТВ голяма фукня, че Част от мен за 4 месеца и половина е на първо място в рейтинга...
Още при излъчването си знаех, че Съдбата е по-добър сериал от Парченцата....макар, че е тежък сериал...

Кахраман и Елиф ни приготвят за закуска омлет....

Общи условия

Активация на акаунт